Pockets Vól Met Vrijheid

pvmv

Ineens is het zover! Vanaf vandaag is POCKETS VOL MET VRIJHEID in de PRE-ORDER!
Ongelooflijk hoe veel sneller dat is gegaan nu ik niet meer op social media zit.. De VRIJHEID die dát me heeft gebracht om te creëren is grandioos! In plaats van posts, captions en story’s schrijven heb ik gewoon weer een boek geschreven. En ik heb het daardoor zélf veel beter kunnen leven, die VRIJHEID.

En je hoeft er echt niet voor van social media af. Er is zóveel te vinden in ons leven wat ons onbewust onvrij maakt.

Daar tegenover staat dat er zóveel te vinden is ons leven wat ons wél een gevoel van VRIJHEID geeft.

In dit nieuwe 28-daagse experiment met de Wet van Aantrekking, POCKETS VOL MET VRIJHEID ga je dáár naar op zoek. VRIJHEID, net als JOY, is een INSIDE JOB. Het lijkt misschien of onze VRIJHEID ons door anderen kan worden afgenomen, maar je échte VRIJHEID, je INNERLIJKE VRIJHEID kan je door niéts of niémand ontnomen worden.

Maar het is aan jou om er naar op zoek te gaan, om het te voelen en om het te ervaren. Jij bent zélf de énige die je van je eigen VRIJHEID kunt beroven.

In Pockets vól met VRIJHEID ga je bewijzen dat de frequentie van VRIJHEID, één van de hoogste frequenties in het Universum je niet alleen zal bevrijden van de dingen waar je onder gebukt gaat, maar bovendien wónderen aantrekt waarvan je niet eens wist dat ze bestonden…!

Dit is zoals het op de pagina van True Colors omschreven staat:

Dit revolutionaire en innovatieve IN THE POCKET-project bestaat uit:
⚡️ Wonder Box t.w.v. 34,95 euro
⚡️ Experimentenboekje incl. audio, video en visualisaties t.w.v. 59,95 euro
⚡️ Track & Trace flip over, interactief werkboekje t.w.v. 19,95 euro
⚡️ (off) ROADMAP to manifesting Miracles POSTER, met de manifestatiestappen én bij behorende video’s t.w.v. 25 euro
⚡️ Art journal on the ROAD e-course t.w.v. 199 euro
⚡️ Direct toegang tot een online klaslokaal waar je met Lou sámen door het 28 daagse experiment heen kunt zodra Pockets vól met VRIJHEID geleverd is.

Het is een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking. EXTRA BONUS TIJDENS DE PRE-ORDER: Wekelijkse live coaching calls van Lou net zolang totdat Pockets vól met VRIJHEID geleverd is. Dit kun je op elk moment terugkijken wanneer jou uitkomt.

Experimentenboekje
In Pockets vól met VRIJHEID ga je een 28-daags experiment doen waarin je gaat bewijzen dat VRIJHEID óveral in te vinden is en écht voldoende is om je dromen waar te maken. 28 dagen lang ga je op een INNER ROADTRIP en word je een ware FREEDOM RIDER. Het boekje kent een revolutionaire technologie, waardoor je direct van de pagina naar de bijbehorende video’s, audio’s en visualisaties kunt!

Track & Trace-boekje
In het Track & Trace-boekje voer je de experimenten uit en geef je je leven letterlijk vorm door het naar je toe te schrijven, tekenen en te plakken. Ook hier kun je weer direct van de pagina naar de video’s waarin Lou Niestadt haar eigen ingevulde journals laat zien en haar eigen VRIJHEID én beperkte overtuigingen met je deelt. Op deze manier gaan online en offline hand in hand en zo heb je het beste van twee werelden. Alles in je pocket! Aan de Flip Side van het Track & Trace-boekje vind je de Side Notes waarin je dagelijks bij gaat houden welke onverwachte wonderen je leven in zijn gekomen als bijvangst. Er zijn onzichtbare connecties die je moet leren zien, en dat ga je leren zien in één boekje.

Wonder Box
In de Wonder Box verzamel je verborgen aanwijzingen, schatten en keepsakes. Magische mechanismen gaan ‘aan’, wanneer jij je verlangens verzamelt en op werkelijke waarde weet te schatten.

Art Journal on the ROAD e-course
Terwijl jij op je bestelling wacht, kun je alvast aan de slag met de e-course waarin jij leert hoe je een art journal on the road maakt, zodat je straks vól vertrouwen je boekjes omtovert tot (levens)kunst, zonder dat je het zónde vindt. Het is ervoor bedoeld. Het niet (durven) gebruiken; dát is pas zonde! En je hoeft er niet wérkelijk voor de deur uit. Alles is een ROADTRIP!

schermafbeelding-2022-02-21-om-11.43.46

Ik ben uiteraard héél benieuwd wat je ervan vindt. De JOYRIDERS mochten gister als eerste een kijkje nemen en het is zo fijn om JOYRIDERS te zien die er al voor hebben gekozen om ook een FREEDOM RIDER te worden!

En zodra PVMJ geleverd is, gaan we van start met de Live Calls. Ik heb er zo’n zin in!!

Als poster komt er deze keer een EASY RIDER (off) ROADMAP for MANIFESTING MIRACLES, met daarop een routekaart van de manifestatie stappen, die je óveral op toe kunt passen. Met Pockets vól met VRIJHEID gaan we op een INNER ROADTRIP. In het FREEDOM RIDERS klaslokaal gaan we ons vast klaar maken voor vertrek en ik heb al een idee van wat we in die tijd samen kunnen gaan doen…!!

Bovendien krijg je er weer een fijne bonus bij. Deze keer krijg je de Artjournal on the ROAD e-course, waarmee je meteen aan de slag kunt zodra je bestelling geplaatst is. Je ontvangt toegang naar je bonus via de bevestingsmail.

Kijk maar of het iets voor jou is. Het máken van Pockets vól met VRIJHEID alleen al heeft me enorm veel nieuwe inzichten en keuzes opgeleverd. En wónderlijke bijproducten. Ik ga nu met het experiment zélf aan de slag, zodat ik de bijbehorende video’s voor het Track & Trace boekje kan gaan maken. Want die krijg je ook. Iedere dag heeft een eigen video of een visualisatie. Dus je krijgt er minimaal 28 videolessen bij, plus video’s bij de poster en de wonderbox.

Waarom is Pockets vól met VRIJHEID duurder dan Pockets vól met JOY?

Die vraag werd gister gesteld na de lancering van Pockets vól met VRIJHEID, en ik vermoed dat het een vraag is die bij velen door het hoofd is gegaan bij het zien van het prijsverschil.

Allereerst, Pockets vól met JOY was eigenlijk te goedkoop. Toen we de prijs bepaalden voor PVMJ hadden we al die extra’s die er nu bij zitten er nog niet aan toegevoegd. Er zouden vier video’s bij het experimentenboekje komen en 4 video’s bij het Track & Trace boekje komen, eentje per week voor 28 dagen.

Maar toen ik eenmaal bezig was met de video’s leek het me veel zinvoller nog om voor iédere dag een begeleidende video te maken. En zou het niet veel cooler zijn de visualisaties in te spreken dan uit te schrijven? Dan hoefde je alleen maar je ogen dicht te doen en te luisteren. Ook is pas later de poster erbij gekomen, nadat ik een foto van mijn illustratie over de Schaal van Hicks  had gedeeld en er vraag kwam of daar niet een poster van gemaakt kon worden. Wat een goed idee, laten we dat doen! Oh, en dan maak ik daar ook een aantal video’s bij om te laten zien hóe je het beste kunt werken met de Schaal van Hicks.Dus zitten er maar liefst 6 video’s aan de poster gekoppeld.

Waarom bieden we alle JOYRIDERS niet een artjournal e-course (t.w.v 199.-) aan zodat zij alvast fijn aan de slag kunnen terwijl ze op hun bestelling wachten? Dus kreeg je er nog een geweldige bonus bij.

Waarom gaan we niet LIVE door de artjournal e-course?! Dan gaan we alvast samen de link leggen tussen creëren en manifesteren! Dus hebben we maar liefst 11 weken lang wekelijkse live coaching calls gedaan totdat Pockets vól met JOY er daadwerkelijk was.

Waarom gaan we niet door met die LIVE COACHING CALLS en maken we niet een klaslokaal voor JOYRIDERS, zodat ze van het begin tot het eind begeleiding krijgen en ze een veel grotere kans hebben om ook áf te maken waar ze aan begonnen zijn. We hebben allemaal éindeloos veel boeken in de kast staan die we hebben gekocht om ze vervolgens niet (uit) te lezen. Dát ging me niet gebeuren met Pockets vól met JOY! Dus creëerde ik een klaslokaal waar we iedere week LIVE COACHING CALLS van 2 uur houden waar je al je vragen kunt stellen en kunt connecten met anderen gelijkgestemden.

Oh, en zou het niet geweldig zijn om ze een inleiding te geven in Human Design?! Daar kwam ik zélf op uit toen ik door het experiment ging. Dan kunnen ze op hun éigen specifieke manier door het experiment heen gaan! Dus kwam er gratis een extra mini course en inleiding in Human Design bij.

Waarom doen we niet nóg een LIVE rondje? Tuurlijk mogen alle JOYRIDERS nóg een keer mee doen. Als je bij mij eenmaal een course hebt gekocht, dan mag je iedere keer opnieuw meedoen. Dus doen we nu nóg LIVE COACHING CALLS op vrijdagochtend, al vanaf februari van dit jaar.

En dat brengt me op het volgende punt. Het is geen boek. Pockets vól met JOY niet, en Pockets vól met VRIJHEID niet. Het zijn hele courses. En normaal gesproken, als ik mijn werk als e-course met begeleiding aanbied, dan kost het gemiddeld €199,- Dat vinden mensen heel normaal om te betalen voor een course, zéker met persoonlijke begeleiding. Het is een mooi voorbeeld van hoe ons brein categorieën maakt. Een e-course kost ongeveer zoveel, een boek daarentegen, kost ongeveer zoveel. Wat op zichzelf eigenlijk al gek is, want het maken van een boek is zóveel meer werk en de kosten om het te produceren zijn vele malen hoger dan de kosten voor een online course. Nu krijg je Pockets vól met JOY en VRIJHEID  ten eerste al veel veel goedkoper dan een course én je krijgt er fysieke werkboeken, een box en een poster bij, ze worden je GRATIS opgestuurd én die kun je óók nog eens allemaal scannen waardoor je ook offline allerlei video’s en visualisaties krijgt.

Kortom we hadden de prijs voor Pockets vól met JOY zelf ook bepaald vanuit wat een boek kost en niet wat een course kost. We hadden al die extra’s niet meegerekend omdat ze gaande weg ontstaan zijn. Dat is wat creatie is, en dat is ook wat manifestatie is. De prijs was sowieso van het begin af aan hoger geweest als we ons hier bewuster van waren geweest. Dus deels is de prijs voor Pockets vól met VRIJHEID daarop gebaseerd.

Daarnaast heeft het vooral ook te maken met de enorme stijging van de prijzen voor papier en karton. Net als bij de benzineprijzen van nu, fluctueert de prijs voor papier en karton dagelijks, en stijgt aanzienlijk. Wij willen duurzaam blijven produceren omdat manifestatie altijd gaat om de highest good of all. Dus laten we het in Nederland drukken op duurzaam geproduceerd papier. We zouden naar China kunnen gaan om goedkoper te produceren, maar we willen een zo klein mogelijke footprint achter laten met wat we produceren. Dus áls Pockets vól met JOY naar een volgende druk gaat, dan gaat het óók €99,99 kosten. We zijn bijna door onze voorraad heen en het is simpelweg veel duurder om een nieuwe druk te laten maken dan de vorige druk. En daarom kiezen wij ervoor om nu alléén Pockets vól met VRIJHEID te laten drukken omdat het voor ons ook een hele investering is.

Bovendien, en dat ga je ook leren in Pockets vól met VRIJHEID, hebben getallen betekenis. Het zijn tekens en signalen van het universum. Zo ook 9999:

Het getal 9999  betekent dat het tijd is voor de ellende in je leven om te eindigen en voor jou om opnieuw te beginnen.

The angel number 9999 is a strong and positive number. It signifies that you will be closing a chapter of your life and beginning a new one.
Be ready to receive brand new blessings. Your angels know that it can be nerve-wracking and intimidating to start all over again, but it can also be exciting and exhilarating.

The angel number 9999 also brings the energies of compassion and humanitarianism
It’s a call from the universe to be more aware of the plight of the less fortunate.

Voor mij, voor ons, heeft dit allemaal te maken met VRIJHEID. Het is bedoeld voor de highest good of all.We zijn zo gefocust geraakt op onszelf, op ons eigen gelijk, op onze eigen levens, maar het gaat niet alleen om ons. En ben je wel bereid om het (binnen)werk te doen?

“Bijna iedereen verlangt naar vrede en VRIJHEID, maar weinigen onder ons hebben veel enthousiasme voor de gedachten, gevoelens en acties die zorgen voor vrede en VRIJHEID” ~Aldous Huxley

Het is in deze tijd belangrijker dan ooit dat we onze VRIJHEID némen, dat we onze VRIJHEID vóelen, dat we ons realiseren hóe VRIJ we eigenlijk zijn. Maar het is een inside job. Wij zullen de bijbehorende gedachten, gevoelens en acties moeten ondernemen die zorgen voor die vrede en die VRIJHEID.
En één daarvan is investeren.

Het gaat er nooit om wat iets kost, het gaat er altijd om wat iets je waard is.

Geld is energie. Energie voor energie.

Hoeveel geld heb je uitgegeven aan Sint? Hoeveel nog (straks) voor kerstcadeau’s? Hoeveel energie heb je al ingewisseld? En? Was het het waard? Was er veel dankbaarheid? Hoeveel ligt er alweer in een hoekje? Hoe blijvend is het allemaal?

We geven geld uit aan dingen die ons leven vooral onvrij maken. Nóg meer om voor te zorgen, op te ruimen, schoon te maken en te onderhouden.

We hebben onze prioriteiten lang niet allemaal meer op een rijtje.

Met Pockets vól met VRIJHEID ga je daar weer naar op zoek, en je zult het vinden, maar dat kan ook confronterend zijn.

The truth will set you free, but first it will piss you off. -Gloria Steinem.

Eén van de 28 dagen in het experiment van Pockets vól met VRIJHEID is:

simpelheid is VRIJHEID, waarin je weer letterlijk ruimte gaat creëren in je leven.

Schoon schip maken. Letterijk en figuurlijk. Ons hoofd, huis en hart opruimen zodat we onszelf al ontdaan hebben van heel veel meuk die ons zo onvrij maakt. Van stofnesten in ons hoofd tot ons huis. álle overbodige zooi eruit. Weer weten wat onze prioriteiten zijn. Hóeveel VRIJER je bent als je niet overspoeld wordt door spullen of belemmerende overtuigingen. Over geld bijvoorbeeld 😉

Enfin, het is een heel relaas geworden. Ik wilde alleen even antwoord geven op die ene vraag, ‘hoe kant het dat Pockets vól met VRIJHEID duurder is dan Pockets vól met JOY, waarvan ik me kan voorstellen dat die bij veel meer mensen speelt.

Ik verheug me in ieder geval enorm om samen VRIJHEID te gaan creëren met degenen die er voor kiezen een FREEDOM RIDER te worden.

Waarom is Pockets vól met VRIJHEID duurder dan Pockets vól met JOY?

Die vraag werd gister gesteld na de lancering van Pockets vól met VRIJHEID, en ik vermoed dat het een vraag is die bij velen door het hoofd is gegaan bij het zien van het prijsverschil.

Allereerst, Pockets vól met JOY was eigenlijk te goedkoop. Toen we de prijs bepaalden voor PVMJ hadden we al die extra’s die er nu bij zitten er nog niet aan toegevoegd. Er zouden vier video’s bij het experimentenboekje komen en 4 video’s bij het Track & Trace boekje komen, eentje per week voor 28 dagen.

Maar toen ik eenmaal bezig was met de video’s leek het me veel zinvoller nog om voor iédere dag een begeleidende video te maken. En zou het niet veel cooler zijn de visualisaties in te spreken dan uit te schrijven? Dan hoefde je alleen maar je ogen dicht te doen en te luisteren. Ook is pas later de poster erbij gekomen, nadat ik een foto van mijn illustratie over de Schaal van Hicks  had gedeeld en er vraag kwam of daar niet een poster van gemaakt kon worden. Wat een goed idee, laten we dat doen! Oh, en dan maak ik daar ook een aantal video’s bij om te laten zien hóe je het beste kunt werken met de Schaal van Hicks.Dus zitten er maar liefst 6 video’s aan de poster gekoppeld.

Waarom bieden we alle JOYRIDERS niet een artjournal e-course (t.w.v 199.-) aan zodat zij alvast fijn aan de slag kunnen terwijl ze op hun bestelling wachten? Dus kreeg je er nog een geweldige bonus bij.

Waarom gaan we niet LIVE door de artjournal e-course?! Dan gaan we alvast samen de link leggen tussen creëren en manifesteren! Dus hebben we maar liefst 11 weken lang wekelijkse live coaching calls gedaan totdat Pockets vól met JOY er daadwerkelijk was.

Waarom gaan we niet door met die LIVE COACHING CALLS en maken we niet een klaslokaal voor JOYRIDERS, zodat ze van het begin tot het eind begeleiding krijgen en ze een veel grotere kans hebben om ook áf te maken waar ze aan begonnen zijn. We hebben allemaal éindeloos veel boeken in de kast staan die we hebben gekocht om ze vervolgens niet (uit) te lezen. Dát ging me niet gebeuren met Pockets vól met JOY! Dus creëerde ik een klaslokaal waar we iedere week LIVE COACHING CALLS van 2 uur houden waar je al je vragen kunt stellen en kunt connecten met anderen gelijkgestemden.

Oh, en zou het niet geweldig zijn om ze een inleiding te geven in Human Design?! Daar kwam ik zélf op uit toen ik door het experiment ging. Dan kunnen ze op hun éigen specifieke manier door het experiment heen gaan! Dus kwam er gratis een extra mini course en inleiding in Human Design bij.

Waarom doen we niet nóg een LIVE rondje? Tuurlijk mogen alle JOYRIDERS nóg een keer mee doen. Als je bij mij eenmaal een course hebt gekocht, dan mag je iedere keer opnieuw meedoen. Dus doen we nu nóg LIVE COACHING CALLS op vrijdagochtend, al vanaf februari van dit jaar.

En dat brengt me op het volgende punt. Het is geen boek. Pockets vól met JOY niet, en Pockets vól met VRIJHEID niet. Het zijn hele courses. En normaal gesproken, als ik mijn werk als e-course met begeleiding aanbied, dan kost het gemiddeld €199,- Dat vinden mensen heel normaal om te betalen voor een course, zéker met persoonlijke begeleiding. Het is een mooi voorbeeld van hoe ons brein categorieën maakt. Een e-course kost ongeveer zoveel, een boek daarentegen, kost ongeveer zoveel. Wat op zichzelf eigenlijk al gek is, want het maken van een boek is zóveel meer werk en de kosten om het te produceren zijn vele malen hoger dan de kosten voor een online course. Nu krijg je Pockets vól met JOY en VRIJHEID  ten eerste al veel veel goedkoper dan een course én je krijgt er fysieke werkboeken, een box en een poster bij, ze worden je GRATIS opgestuurd én die kun je óók nog eens allemaal scannen waardoor je ook offline allerlei video’s en visualisaties krijgt.

Kortom we hadden de prijs voor Pockets vól met JOY zelf ook bepaald vanuit wat een boek kost en niet wat een course kost. We hadden al die extra’s niet meegerekend omdat ze gaande weg ontstaan zijn. Dat is wat creatie is, en dat is ook wat manifestatie is. De prijs was sowieso van het begin af aan hoger geweest als we ons hier bewuster van waren geweest. Dus deels is de prijs voor Pockets vól met VRIJHEID daarop gebaseerd.

Daarnaast heeft het vooral ook te maken met de enorme stijging van de prijzen voor papier en karton. Net als bij de benzineprijzen van nu, fluctueert de prijs voor papier en karton dagelijks, en stijgt aanzienlijk. Wij willen duurzaam blijven produceren omdat manifestatie altijd gaat om de highest good of all. Dus laten we het in Nederland drukken op duurzaam geproduceerd papier. We zouden naar China kunnen gaan om goedkoper te produceren, maar we willen een zo klein mogelijke footprint achter laten met wat we produceren. Dus áls Pockets vól met JOY naar een volgende druk gaat, dan gaat het óók €99,99 kosten. We zijn bijna door onze voorraad heen en het is simpelweg veel duurder om een nieuwe druk te laten maken dan de vorige druk. En daarom kiezen wij ervoor om nu alléén Pockets vól met VRIJHEID te laten drukken omdat het voor ons ook een hele investering is.

Bovendien, en dat ga je ook leren in Pockets vól met VRIJHEID, hebben getallen betekenis. Het zijn tekens en signalen van het universum. Zo ook 9999:

Het getal 9999  betekent dat het tijd is voor de ellende in je leven om te eindigen en voor jou om opnieuw te beginnen.

The angel number 9999 is a strong and positive number. It signifies that you will be closing a chapter of your life and beginning a new one.
Be ready to receive brand new blessings. Your angels know that it can be nerve-wracking and intimidating to start all over again, but it can also be exciting and exhilarating.

The angel number 9999 also brings the energies of compassion and humanitarianism
It’s a call from the universe to be more aware of the plight of the less fortunate.

Voor mij, voor ons, heeft dit allemaal te maken met VRIJHEID. Het is bedoeld voor de highest good of all.We zijn zo gefocust geraakt op onszelf, op ons eigen gelijk, op onze eigen levens, maar het gaat niet alleen om ons. En ben je wel bereid om het (binnen)werk te doen?

“Bijna iedereen verlangt naar vrede en VRIJHEID, maar weinigen onder ons hebben veel enthousiasme voor de gedachten, gevoelens en acties die zorgen voor vrede en VRIJHEID” ~Aldous Huxley

Het is in deze tijd belangrijker dan ooit dat we onze VRIJHEID némen, dat we onze VRIJHEID vóelen, dat we ons realiseren hóe VRIJ we eigenlijk zijn. Maar het is een inside job. Wij zullen de bijbehorende gedachten, gevoelens en acties moeten ondernemen die zorgen voor die vrede en die VRIJHEID.
En één daarvan is investeren.

Het gaat er nooit om wat iets kost, het gaat er altijd om wat iets je waard is.

Geld is energie. Energie voor energie.

Hoeveel geld heb je uitgegeven aan Sint? Hoeveel nog (straks) voor kerstcadeau’s? Hoeveel energie heb je al ingewisseld? En? Was het het waard? Was er veel dankbaarheid? Hoeveel ligt er alweer in een hoekje? Hoe blijvend is het allemaal?

We geven geld uit aan dingen die ons leven vooral onvrij maken. Nóg meer om voor te zorgen, op te ruimen, schoon te maken en te onderhouden.

We hebben onze prioriteiten lang niet allemaal meer op een rijtje.

Met Pockets vól met VRIJHEID ga je daar weer naar op zoek, en je zult het vinden, maar dat kan ook confronterend zijn.

The truth will set you free, but first it will piss you off. -Gloria Steinem.

Eén van de 28 dagen in het experiment van Pockets vól met VRIJHEID is:

simpelheid is VRIJHEID, waarin je weer letterlijk ruimte gaat creëren in je leven.

Omdat we ook deze keer ook alvast LIVE COACHING CALLS gaan doen met de FREEDOM RIDERS die Pockets vól met VRIJHEID in de PRE-ORDER kopen, wil ik dié dag in ieder geval alvast gaan uitdiepen in de tijd die wij samen hebben totdat Pockets vól met JOY van de drukker komt. Schoon schip maken. Letterijk en figuurlijk. Ons hoofd, huis en hart opruimen zodat we onszelf al ontdaan hebben van heel veel meuk die ons zo onvrij maakt. Van stofnesten in ons hoofd tot ons huis. álle overbodige zooi eruit. Weer weten wat onze prioriteiten zijn. Hóeveel VRIJER je bent als je niet overspoeld wordt door spullen of belemmerende overtuigingen. Over geld bijvoorbeeld 😉

Enfin, het is een heel relaas geworden. Ik wilde alleen even antwoord geven op die ene vraag, ‘hoe kant het dat Pockets vól met VRIJHEID duurder is dan Pockets vól met JOY, waarvan ik me kan voorstellen dat die bij veel meer mensen speelt.

Ik verheug me in ieder geval enorm om samen VRIJHEID te gaan creëren met degenen die er voor kiezen een FREEDOM RIDER te worden.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt