Pockets vól met VRIJHEID voor maar €34,95 i.p.v. €99,-

Nu alles zoveel duurder is geworden, worden wij juist goedkoper.

De stress die de inflatie met zich meebrengt is voelbaar, niet alleen in onze omgeving en voor onszelf, maar dáárdoor ook voor het universum en dáárdoor wordt het van kwaad tot erger. De angst en de schaarste zit in onze collectieve energie, en de wet van aantrekking kan maar één ding en dat is onze vibe matchen. Het doet precies wat wij uitzenden. Dát is de wet. Het zit IN je FREQUENTIE.

Omdat het zoveel lastiger is om de VRIJHEID te blijven voelen en uitzenden als je je gevangen voelt in een systeem waar je geen grip op hebt, is de uitdaging voor iedereen ineens veel groter geworden om positief en hoopvol te blijven.

Mijn uitgeverij True Colors Publisher en ik hebben besloten om de laatste lichting van Pockets vól met VRIJHEID tegen iets meer dan kostprijs te verkopen, zodat VRIJHEID voor zoveel mogelijk van ons betaalbaar en daarmee haalbaar is. Zodat je je schouders kunt laten zakken, adem kunt halen en kunt ervaren dat je zélf kunt bepalen welke frequentie je uitzendt en daarmee dus ook zélf kunt bepalen welke toekomst je creëert, hoe grimmig die ook lijkt.

VRIJHEID is één van de hoogste frequentie in het universum. Bovendien is VRIJHEID vaak de onderliggende behoefte van wat we willen manifesteren. We willen dat geld, die business, dat huis, die vakantie, die noem het maar op, omdat we denken dat als we dát hebben dat we dan meer VRIJHEID hebben. Maar het is andersom. Dát is waar we op moeten leren vertrouwen als we leren werken met de wet van aantrekking. Het is de FREQUENTIE éérst en de manifestatie vólgt daarop, omdat je met je FREQUENTIE inhaakt op dezelfde frequentie in het universum. Alles is energie en alles heeft energie.

In Pockets vól met VRIJHEID ga je een 28-daags experiment met de wet van aantrekking doen. Je gaat op een INNER ROADTRIP (manifesteren is een INSIDE JOB!) En iedere dag krijg je een (creatieve) opdracht in je experimentenboekje om te verwerken in de Feel’t Notes van je Track & Trace boekje. Hiermee maak je de eerste stap zichtbaar voor het universum. Het is er immers al, je hebt het nu in 2D zichtbaar gemaakt. Om er de 3D versie van te maken die daadwerkelijk tastbaar voor je is, dat is niet jouw job, dát is het werk van het universum. Jouw job is om zoveel en zolang mogelijk op die frequente van VRIJHEID te vertoeven.

Jouw reiskosten zijn nu maar 34,95 in plaats van 99,-. Een schijntje van de rijkdom die het je oplevert. Avontuur voor een prikkie én je stelt jezelf daarmee open voor het ontvangen van allerlei onverwachte serendipiteit, wonderen, abundance, ‘toevalligheden’ en wonderful windfalls! Ook deze ga je Tracken & Tracen aan de Side Notes kant van je Track & Trace boekje.

Het is hidden in plain sight, maar je moet het wel (leren) zien!

De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. True Colors en ik hebben besloten er geen herdruk meer van te maken. Dit is het. Dit zijn de laatste Pockets vól met VRIJHEID. Nieuwe avonturen lokken.

Dus doe er je voordeel mee!

Daarnaast hebben we een doos met posters van de emotieschaal van Hicks gevonden! Deze poster zat oorspronkelijk bij Pockets vól met JOY die helemaal uitverkocht is, maar de poster kun je nu dus lós kopen. (ook zolang de voorraad strekt). Deze schaal laat zien welke vibraties/frequenties er bij welke emotie horen. Hoe hóger de emotie, hoe hóger de vibratie, hoe hóger de (wet van) aantrekking. Positief én negatief. Hoe beter het wordt, hoe beter het wordt. Maar dus ook hoe slechter het wordt, hoe slechter het wordt..!

Met deze poster kun je zien waar jij je op de emotieschaal bevindt. Een emotie wordt veroorzaakt door wat je dénkt en welk gevóel daarmee gepaard gaat. Manifesteren doe je met je gedachten en met je gevoel. Nogal belangrijk dus om te weten wélke vibratie je uitzendt, en wat je dus aan het aantrekken (manifesteren) bent.

Bij de poster ontvang je maar liefst 6 video’s om te werken met deze krachtige schaal. Perfect in combinatie met Pockets vól met VRIJHEID! Maar ook heel goed los te gebruiken. Als je de poster wel bij Pockets vól met VRIJHEID besteld dan heb je daar geen aparte verzendkosten voor, dat scheelt toch ook weer een paar euro!

Enfin, deze korting van maar liefst 65% is onze bijdrage aan het verhogen van de collectieve energie en om te helpen shiften van angst en schaarste naar vrijheid en abundance, maar jij bent de énige die de juiste frequentie kunt uitzenden …!

The rest is up to you.

Alle liefs

Lou

P.S Voor dit bedrag zit uiteraard de VRIJHEID IN JE LIJF course er niet meer bij…!! Dit hoorde bij een andere aanbieding die we hadden om te helpen alles zo betaalbaar mogelijk te maken in deze onrustige tijden.

Dit is wat je met dit revolutionaire en innovatieve IN THE POCKET-project allemaal wél krijgt:

⚡️ Wonder Box t.w.v. 34,95 euro
 (Voor de prijs van alleen deze box krijg je nu dus het gehele experiment!!)
⚡️ Experimentenboekje incl. audio, video en visualisaties t.w.v. 59,95 euro
⚡️ Track & Trace flip over, interactief werkboekje t.w.v. 19,95 euro
⚡️ (off) ROADMAP to Manifesting Miracles Poster, met de manifestatiestappen én bij behorende video’s t.w.v. 25 euro
⚡️ Bonus: online klaslokaal waar je mede FREEDOM RIDERS kunt ontmoeten, alle video’s en visualisaties kunt vinden én alle REPLAYS van eerdere LIVE CALLS kunt terugkijken.

Bestel jouw Pockets vól met VRIJHEID voor maar 34,95 HIER. Zolang de voorraad strekt, er komt géén herdruk. Dit is het, dit zijn de allerlaatste!!

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt