Offline / On Life

schermafbeelding-2021-10-05-om-06.58.16

Ik stop weer met Social Media.

Ik ga weer meer vertrouwen op de power van het universum in plaats van de power van Insta & Co. Meer aligned zijn dan online zijn.

Maar je kunt me hier op mijn website nog altijd vinden. Je kunt je er aanmelden voor mijn post. Dan deel ik via je inbox mijn posts en story’s die ik normaal gesproken op Instagram zou plaatsen.

De kans is groot dat ik mijn podcast weer oppak. Als Mental Projector is het zalig om daarin hardop te kunnen denken. En ik zal op veler verzoek wellicht wel weer overgaan op het Nederlands.

Natuurlijk ben ik wél LIVE te vinden in het klaslokaal van mijn JOYRIDERS. Weliswaar online, maar in een aparte, rustige leeromgeving.

Daarnaast kun je, geheel offline, ieder kwartaal in het Manifestatie Magazine mijn rubriek over Human Design lezen (en léven). Vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de winkels!

Verder ben ik een expert voor Your Brain Balance van Charlotte Labee. Daar kun je regelmatig een video van mij verwachten (je kunt er nu een 3-delige serie over de wet van aantrekking vinden) en offline ga ik met (de stichting van) Charlotte werken aan een geweldig onderwijsprogramma. Houd daarvoor haar insta in de gaten!

Woensdag rijd ik naar Parijs, om weer even de ‘Hemingway’ te doen. Tekenen en schrijven in cafés. Je kunt True Colors Publisher volgen om te zien wat ik aan het maken ben.

Ik zal woensdagmiddag om 16.00 uur in Parijs live gaan op Instagram om je uit te leggen hoe Human Design, de Genekeys én mijn eigen experiment me laten zien waarom het belangrijk voor me is om offline te leven. En dat ik het alleen maar hoef op te volgen. Dat is altijd een beetje spannend, ik ben net zo geconditioneerd als ieder ander om te denken dat ik wel zíchtbaar moet zijn. Maar niets is minder waar. Ik moet vóelbaar zijn voor het universum en dat kan ik offline nou eenmaal beter vóelen. Ik verheug me op de Miracles die komen gaan, als ik het universum haar gang laat gaan!

Woensdag 16.00 uur dus voor de laatste keer LIVE op insta. Kom je ook?

Xxx

P.S. Als (Mental) Projector laat ik me graag uitnodigen voor je podcast, event, interview etc. Mail naar support@louniestadt.com. 🙏🏻

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt