Welke wegen domineren jouw brein?

schermafbeelding-2021-03-08-om-11.59.04

Welke wegen lopen door jouw brein? Ik sta er steeds weer versteld van hoéveel platgetrapte paden nog altijd de dienst uitmaken in mijn hoofd…

Wat hebben neuroplasticiteit, de Wet van Aantrekking, de snelweg en route 66 met elkaar te maken?

Toen ik eenmaal begon te begrijpen hoe neuroplasticiteit werkt had ik ineens een geweldige metafoor waarmee ik letterlijk kon zien hoe ik nieuwe wegen in mijn brein kan aanleggen en hóeveel meer instant JOY me dat geeft dan de gebaande paden in mijn hoofd en (daardoor) in mijn omgeving.

Dit is waarom ik zo van wetenschap houd. Het geeft me, in combinatie met mijn creatieve brein, zulke goeie tools om mee te werken!

Ik deel het met je in deze aflevering van IGTV. I.nner G.uidance TV. Ik heb ‘m ook net op Youtube gezet, als dat fijner voor je is. Dan kun je ‘m HIER zien. Misschien heb jij er ook wat aan om nieuwe wegen in te gaan. Welke weg je ook neemt, zorg ervoor dat het een JOYRIDE is!

Liefs,

Lou

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt