Wat te doen met (je eigen) negatieve comments

De wet van eenheid als remedie tegen (je eigen) negatieve comments.

Gister zag ik onder de weekvlog van mijn vriendin Sanny Zoekt Geluk hele negatieve comments toen ze deelde dat ze met de wet van aantrekking voor de vijfde keer haar droomhuis binnen een week had gemanifesteerd.

WoW. Wat een héftige reacties! Niet alleen voor de ontvanger, maar ook voor de zénder… Daarom deel ik vandaag dit kleine college over de Wet van Eenheid uit mijn nieuwe 16-delige video course over de 12 Universele Wetten. Die heb ik gemaakt n.a.v. de 12 wetten in de Universal Laws HOMESCHOOL en ik zoveel vraag kreeg of ik de 12 wetten ook los had, voor als je géén kinderen of gezin hebt. Nu dus wel. Maar deze geef ik je alvast for FREE. Je kunt die video bovenaan deze mail bekijken!

De Wet van Aantrekking is verreweg de meest bekende, beroemde en meest gewilde wet. Maar ook de meest beruchte, omdat we ‘m lang niet allemaal aan de praat krijgen. Vandaar ook de negatieve comments onder de vlog van Sanny. Het lukt mij niet, dus is het bullshit, dus krijg jij de volle laag van mij. Maar dat de wet niet werkt, niet vóór je werkt, want de wet is een neutrale wet, en werkt net zo makkelijk tégen je, komt omdat het niet de énige Universele wet is. Als je de andere wetten niet in ogenschouw neemt, dan mis je de tools om alles in het juiste perspectief te zien.

De wet van eenheid is zo’n essentiële wet, omdat die wet ons helpt de wereld om ons heen als spiegel te gebruiken om zelf van te leren.

We zijn allemaal één.

In dit kleine college laat ik je zien hoe de wet werkt, en wat je kunt doen om om te gaan met een negatieve wereld om je heen, of als je zelf negatief bent op dit moment. Wat betekent het om jaloers te zijn, hoe kun je omgaan met oordeel, van anderen of jezelf, en hoe kun je de wet van aantrekking weer vóór je laten werken als je de wet van eenheid toepast?

Wil je alle 12 wetten for keeps in je toolbox, dan kun je nu alle 12 kleine colleges in één geheel aanschaffen, zodat je ze kunt léven.

Heb je nog niet genoeg abundance weten te creëren en kun je nu niet investeren dan kun je ook gratis lid worden van de Universal Laws School Campus, waar ik één keer per maan(d) een Free Q&A en College Call houd over één van de 12 wetten. Je kunt daar ook alle replays kijken!

Ik hoop je daar te zien!

Liefs
Lou

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt