Money, Meaning & Miracles C(r)ash Course

Werkelijke Rijkdom: in 5 weken naar Financiele Vrijheid & Money Miracles

Van Schaarste naar Overvloed en Ware Rijkdom

Wil je meer Financiële Vrijheid en Onafhankelijkheid? Ben je altijd op zoek naar hoe je meer Geld kunt verdienen? Probeer je steeds maar weer je Money Mindset te verbeteren? Hier is de verrassende waarheid over je het ook daadwerkelijk kunt krijgen!


Ga voorbij de Mythe van Schaarste en laat Geld een Bron van Vrijheid, Joy en Overvloed zijn, die het altijd al bedoeld is te zijn.

Laat ik beginnen te zeggen dat ik de wijsheid niet in pacht heb. Dat ik de helft van de tijd zélf geen flauw idee heb wat ik aan het doen ben en de andere helft van de tijd op zoek ben naar de antwoorden op de dingen die ik nog niet weet. Mijn Money Mindset is soms nog ver te zoeken. Dié zoektocht, dié deel ik. 


Ik ben zo excited om deze Money, Meaning & Miracles Missie met je te delen. Om met je te leren wat ik leer, wat ik ondervind, welke kwartjes er vallen en vooral welke miracles er plaatsvinden! Ik zou je graag met dit digitale avontuur  laten zien wat het is om op een baanbrekende e-expeditie te gaan naar ware rijkdom. Je ontvangt online lessen, (creatieve) opdrachten en Q&A’s RECORDINGS  in een echte C(r)ash Course.


Vanuit de privacy en het comfort van je eigen huis ont.dek je hoe je kunt shiften van schaarste denken naar denken in overvloed met simpele tools die je leven kunnen transformeren in een leven vol ware rijkdom, succes, schoonheid, joy en eindeloze mogelijkheden.

Anja

Deze cursus was de cursus die me het meest gegrepen heeft van alle online cursussen die ik tot nu toe heb gedaan. Door de verrassende en veelzijdige oefeningen ging ik diep. Dat leidde tot confronterende en soms pijnlijke inzichten, die ik hard nodig had om uiteindelijk anders te kunnen doen. Voor mij geen korte termijn succes, maar wel een langzame diepgaande verandering. Door de cursus in gang gezet omdat voor mij meer helder is geworden waar het in het leven voor mij om draait. Steeds daar naar terugkeren geeft mij richting en rust. De cursus gaat daarmee over zoveel meer dan geld en is voor mij Goud en Magie!” 

mariska

"De cursus heeft me op een speelse manier duidelijk gemaakt hoeveel beperkende overtuigingen er in de weg zaten bij het manifesteren van meer geld en meer inkomen. Zijn die overtuigingen nu allemaal definitief weg? Nee, maar ik herken ze meteen zodra ze weer de kop opsteken, zodat ik ze kan onderzoeken of ik er op dit moment gehoor aan wil geven."

Lieke

Lou is er héél goed in om je te laten zien & voelen wat er allemaal al ís in je leven. En dat is de belangrijkste eerste stap om een leven vanuit overvloed te creëren. Door haar aanstekelijke energie, worden jouw vibraties ook makkelijker verhoogd. Door deze cursus, werden mijn ogen en hart nog verder geopend. Momenten waar ik voorheen onbewust voorbij liep, kon ik nu beter zien. En wow, wát een rijkdom ligt daarin verscholen! (En jazeker, óók mijn bankrekening is rijker geworden :)). Maar je gaat vanzelf merken dat dat écht bijzaak is.”

Laurien

De Money Meaning Miracle Course is de reden dat ik binnen één dag miljonair ben geworden! Ik heb namelijk een miljoen dingen waar ik dankbaar voor ben! Dat besef is één van inzichten die ik heb gekregen door het volgen van deze cursus. ‘Happiness is een inside job’ en voor mij is ‘manifesting money and how to spend it’ dat ook. Deze cursus heeft me geholpen om mezelf bewust te maken van wat van echte waarde is voor mij in mijn leven en waar ik mijn geld aan wil besteden op de lange termijn. Hierdoor lukt het me veel gemakkelijker om keuzes te maken in mijn leven op het gebied van geld. Het heeft me ook geholpen om mijn overtuigingen ten aanzien van succes en geld te onderzoeken. En dat allemaal online en op een creatieve manier!" 


Wat ontvang je?

5 modules lang ontvang je nieuwe online lessen waarin je de principes leert om je te ont.doen van je schaarste denken mentaliteit en je het heft in je eigen financiële handen neemt, zodat je een leven van Ware Rijkdom kunt leven.


De ene les ontvang je de kennis en achtergrondinformatie die je nodig hebt en vragen om te beantwoorden, en de volgende les ontvang je de Creatieve Opdrachten waarmee je het (en jezelf!) letterlijk kunt vormgeven. (en nee, je hoeft hier absoluut niet creatief voor te zijn, maar dingen visueel maken helpt je om te makkelijker te kunnen manifesteren!)

Daarnaast ontvang je van iedere module een Virtuele (Virtuoze!) Live RECORDING  waarin ik help met het oplossen van je unieke uitdagingen op weg naar Financiële Vrijheid en verdieping van de lessen. Er zijn ook universele vragen beantwoord en het is goeie manier om gebruik te maken van de groepsenergie, zelfs als deze niet langer LIVE is..

De RECORDINGS worden over het algemeen als van onschatbare waarde gezien.

Je ontvangt onbeperkte toegang tot alle lessen, video’s en downloads, zodat je een leven lang in Rijkdom kunt leven.

Stephanie

"Lou leert je op een creatieve manier voor jezelf een punt op de horizon te zetten en laat zien hoe je met deze persoonlijke meetlat voor succes de rijkdom kunt creëren waar je naar verlangt"

debby

"Tijdens de ecourse kwam ik erachter welke schaarste-ideeën ik had over geld en leerde ik deze te shiften naar een gevoel van tevredenheid en zelfs dankbaarheid! Hoe het niet alleen maar gaat over geld, maar vooral om je unieke essentie. De ecourse was vooral heel LEUK om te doen. Lekker creatief en speels bezig zijn en ondertussen waardevolle ontdekkingen doen over hoe je eigenlijk in dat hele geld-gedoe staat en waarin je jezelf tegenhoudt.
Nu, bijna een jaar later, kijk ik terug en zie hoeveel de MMMCC mij heeft opgeleverd. Naast een meer ontspannen gevoel over geld, komt er nu ook daadwerkelijk meer inkomen binnen en heb ik een schuld die al langere tijd zwaar op mijn schouders rustte eindelijk afgelost!”

Copyright by Lou Niestadt 2023 - All Rights Reserved.