Dit is mijn eigen inspiratiebron

Ik ben weer even helemaal onder de radar gedoken. Ik heb zelf zóveel No-Put nodig, naast Input en Output. Ik heb zoveel tijd nodig om te kunnen contempleren. Het is niet eens een bewuste keuze, maar ineens ben ik weer van de aardbodem verdwenen. Dan vergeet ik te mailen, dan vergeet ik om met de buitenwereld te communiceren omdat ik dan helemaal naar binnen gekeerd ben. Wat niet wil zeggen dat ik helemaal happy go Lucky lekker zit te werken aan mijn Primary Project want dat onder de radar (willen) zijn heeft zeker in het begin ook altijd nog een spoortje ‘maar éigenlijk moet ik…’ in zich. (Als je het levenslang leven op je Blote Voeten Pakket hebt (of wilt) daarin zit de mini-course How to shoot the should. Die moet ik zelf ook maar weer eens doen…!)

Het komt ook omdat ik je hiervoor juist veel gemaild heb om je over B-School te vertellen en hoe dat mijn leven veranderd heeft. Van Marie heb ik geleerd hóe ik een online business kon creëren maar vanaf het begin af aan is Leonie Dawson mijn inspiratiebron geweest over wat voor sóórt business ik wilde. Een business met creatieve courses voor heel betaalbare prijzen.
Ik heb ál haar courses.

Ik volg haar al vanaf het begin van haar business, dus heb het (haar!) dus echt van haar allereerste course zien opgroeien in deze fantastische business. Zij is ooit begonnen met een membership voor 99 dollar voor een jaar, waarin ze al haar courses samenbundelde. Een aantal jaar geleden is met haar membership gestopt en toen kon je haar courses alleen nog los kopen. Maar nu heeft ze alles weer onder gebracht onder één membership. En weer voor maar $99,-! Voor een jáár!! Dat vind ik dus echt fantastisch. Niet alleen omdat het zo betaalbaar is, maar vooral ook als voorbeeld voor mijn eigen business dat je met kleine prijzen écht een heel succesvolle business kunt neerzetten. En dat niet alleen, ze is ook mijn voorbeeld dat je allerlei verschillende soorten courses kunt creëren. Dat je het echt helemaal zelf op je eigen manier kunt doen. Daarin blijft zij voor mij echt het allerbeste voorbeeld.

Mijn levenslang leven op je Blote Voeten Pakket, was eerst ook een membership (geïnspireerd door Leonie). In 2018, toen ik op mijn Joyride to Freedom experiment ging, heb ik daar de stekker uit getrokken en hebben we het omgezet naar één product waarbij je alles in één keer kon krijgen. Zo nu en dan speel ik zelf ook wel weer eens met het idee van een membership. Ergens is het ook heel lekker dat je gewoon kunt creëren wat je wilt en het onder kunt brengen onder één membership, één flagship. Simplicity is freedom…!!

Maar goed, voor nu heb ik andere prioriteiten. Focus Lou. Oh ja.

Een tijdje geleden had ik een interview met Leonie. Toen hebben we het ook even gehad over haar 21 dagen zonder social media experiment waardoor zij zelf uiteindelijk ook zo’n anderhalf, twee jaar van social media af is gegaan. Tijdens ons interview was ik er net weer mee begonnen. Nu ben ik er weer mee gestopt en is zij er weer mee begonnen, maar in de tussentijd heeft ze wel een geweldige course gemaakt Marketing without social media die nu dus onderdeel is van haar Briljant Biz & Life membership. Je kunt HIER ons interview terugkijken.

Aan het eind van deze maand sluit ze (tijdelijk?) de deuren voor haar Briljant Biz & Life membership zodat ze zich weer even kan focussen op het creëren van nieuwe content in plaats van het verkopen van haar membership (ooooh dit herken ik zo goed…!)

Ik zat net even rond te kijken in de membership area en zag ineens weer de Finish your book in 40 Day’s course. Die is eigenlijk wel perfect om er weer eens bij te pakken. Ik zit er nog niet helemaal lekker in, in het schrijven van mijn Primary Project. (mocht je gemist hebben wat mijn PP is, ik heb het in deze podcast gedeeld). Ik kan het wel als steuntje in de rug gebruiken…!

Tijd om aan het werk te gaan!

Maar wilde je dus even laten zien waar ik zelf mijn inspiratie vandaan haal en je laten weten dat je dus ook voor een schijntje een business kunt beginnen of laten groeien en er een heel leuk leven op na kunt houden. Wat ik vooral heel cool vind aan Leonie is dat het voor haar ook echt Family First is. Zij is mijn voorbeeld voor dat het kán.

Alle liefs

Lou

P.S. I love you.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt