Masterclass ‘Manifesteren in de klas’ en een confessie…

Het is ongewoon stil in huis. Pascal slaapt nog en er zijn (nog) geen kleinkinderen (meer) omdat iedereen gister aan het eind van de dag is vertrokken en straks pas weer komt genieten van alles wat ons eiland te bieden heeft, vooral met dit mooie weer. Nog even en alles vult zich hier weer met gelach, gespetter, geplons en geklets. Maar voor nu is het even helemaal stil.

Ik heb net een uitgebreide kaartlegging gedaan, wat ik een zalige zondagochtend activiteit vind. Ik deed een legging op de ‘volgende stap’. Door mijn pen te trekken en kaarten te leggen krijg ik altijd inzicht in wat de volgende stap is. Ik deed de legging omdat ik een beetje in een tweestrijd zit. Of eerlijk gezegd niet eens echt, ik wéét wat me te doen staat, maar waar het ego-deel van mij zich tegen blijft verzetten omdat ze niemand teleur wil stellen.

Het zal je niet zijn ontgaan dat mijn laatste blogs allemaal onderwijs gerelateerd waren. Daar waar mijn ego zich tegen verzet is het feit dat de kans heel groot is dat onderwijs niet de reden is waarom jij je hebt ingeschreven voor mijn lijst . Dus mijn ego blijft zoeken naar manieren waarop ik iederéén kan plezieren. En de kans is ook zeker aanwezig dat ik in de toekomst wel weer meer algemene manifestatie mogelijkheden zal bieden, zo komt er waarschijnlijk een digitale versie van Pockets vól met JOY en Pockets vól met VRIJHEID, en er komt een Summer B-School aan, maar op zich ligt voor nu mijn hart bij het onderwijs.

Het was het doen van mijn eigen experiment met Pockets vól met JOY wat me weer op het onderwijspad heeft gebracht. En als ik iets heb geleerd over de wet van aantrekking en mijn eigen experimenten is dat ik zélf mijn eigen JOY en mijn eigen VRIJHEID moet volgen.
En dan dienen de volgende stappen zich vanzelf aan. (lees onderaan de blog verder)

Eén van die stappen is een Masterclass Manifesteren in de klas.

Omdat het nu nog vers in mijn eigen geheugen zit en de vakantie voor de deur staat, ga ik die stap ook al snel zetten. Op woensdag 5 juli van 15.00 tot 17.00 uur. Linde heeft er alvast een product voor aangemaakt. Je kunt HIER je kaartje voor de Masterclass kopen.

Je kunt uiteraard de replay kijken als je op dat moment andere bezigheden hebt en je hebt alles, zoals gewoonlijk, for keeps.

Je krijgt er een downloadable printen versie van de schaal van Hicks bij om uit te printen voor je klas (of thuis) en het is een MASTERCLASS, geen webinar. Er komt dan ook absoluut geen upsell van welke aard dan ook aan het einde van de Masterclass, maar in plaats daarvan álle info in de Masterclass zélf.

Het is dus een Masterclass Manifesteren in de klas. Ik leer je precies hoe ik de leerlingen van groep 1 t/m groep 8 heb leren manifesteren d.m.v de wet van aantrekking en hoe jij dat ook kunt doen met jouw klas (of je kinderen). Met lessen voor een dagdeel, een woensdag of om te verspreiden over een aantal dagen of weken heen.

Je kunt het geheel op je eigen tijd kijken. Dus als het voor jou beter uitkomt om het vlak voor het nieuwe schooljaar te kijken of juist tijdens de vakantie dan kan dat dus prima. Je kunt het ook gebruiken om met je kinderen thuis te doen, als een soort Home Schooling. Dan ben je zelf de Juf Universe voor je eigen kinderen.

Mijn kaartlegging van vanmorgen kwam heel duidelijk uit op het volgen van dit onderwijspad, mijn pen schrijft ook al tijden niets anders en als ik het mijn hart vraag dan hoef ik niet te schrijven en geen kaartlegging te doen. Het is de angst om te verliezen wat ik (opgebouwd) hebt. De angst om er niet meer bij te horen, de angst om afgewezen te worden. Kortom onze oerangst, de angst die de meest universele angst blijkt te zijn: de angst om niet goed genoeg te zijn.

Maar angst is een slechte raadgever.

De tattoo op mijn arm van die bliksemschicht, is de bliksemschicht van David Bowie in zijn Ziggy Stardust tijd.

En die tattoo heb ik gezet om me eraan te blijven herinneren dat David Bowie niet alleen mijn muzikale (jeugd)held is maar vooral ook mijn voorbeeld in CHANGES, in verandering. Hij koos er keer op keer voor om muziek te maken die híj́ wilde maken, niet wat anderen van hem wilde horen. Hij kreeg steevast tegengas van zijn fans die niet wilde dat hij een nieuwe richting op ging. Zij wilden dat hij de muziek bleef maken waar zíj́ zo van hielden.

En het feit dat hij zich daar niet door liet leiden (lijden) is nu precies wat ik zo inspirerend aan hem vind. Dus volg ik wederom zijn voorbeeld.

Zoals we inmiddels allemaal weten is dat je voor de wet van aantrekking FOCUS nodig hebt. Mijn FOCUS ligt voor nu op onderwijs en op de volgende generaties. Op de boeken die ik erover en ervoor wil schrijven en de lessen die ik wil maken.

Ik kan me heel goed voorstellen dat dat misschien niet is wat jij van mij wilt ontvangen . Maar ‘the mountains are calling and I must go’ (John Muir). Het is hoe ik het altijd al heb gedaan. Zowel in business als in mijn privéleven. Het is wat voor mij (en de mijnen) het beste werkt en laat het je dan op zijn minst inspireren om je éígen pad te gaan, je éigen hart te volgen, je éígen CHANGES te maken. Ik ga mijn eigen podcast maar weer eens luisteren vanaf het begin. Toen ik begon aan mijn JOYRIDE TO FREEDOM experiment en volledig ging vertrouwen op het universum, de wet van aantrekking en mijn eigen JOY en FREEDOM.

Dat ga ik weer doen, met onderwijs en mijn boeken in gedachten. Ik zal de wonderen die dat met zich meebrengt met je blijven delen als je dat leuk vindt. Wellicht maak ik er wel weer een podcast over.

En mocht je het leuk vinden om te weten wat ik nou precies gedaan afgelopen heb weken op school, dan nodig ik je van harte uit voor de Masterclass Manifesteren in de klas.

Wat heerlijk om je dit even hardop tegen je uit te kunnen spreken , ik voel meteen de energie en vooral ook clarity weer stromen.

Pascal is inmiddels allang wakker en ik had net Keesje en Miro even op de FaceTime die zo deze kant weer opkomen en ik ga even heerlijk mediteren en genieten van de stilte voor de storm.

Alle liefs

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt