Law of Attraction Special

Voor Tieners
11 LESSEN OVER DE WET VAN AANTREKKING  

Om ze samen te léven, zodat samenleven makkelijker wordt. 

Deze serie is ontstaan tijdens de lockdown en was oorspronkelijk onderdeel van de Universal Laws Homeschool. In deze special voor tieners leer je hoe je de wet van aantrekking in werking zet!

Neem een kijkje in de klas

In deze Law of Attraction Special leer je hoe je de Wet van Aantrekking in werking zet, hoe je zélf een bestelling kunt plaatsen bij universe.com (in plaats van bij pappa&mamma.com), hoe je zelf je eigen toekomst kunt creëren. 


Alles wat je  wilt hebben, doen of zijn, kun jij straks gaan manifesteren. Dus! Ik hoop dat je gebruik gaat maken van deze special.  

Wat zit er in de Law of Attraction Special en wat ga je leren?

Je krijgt om de paar dagen een nieuwe les. Zo voorkom je overwhelm en heb je de tijd om te oefenen met wat je geleerd hebt. 


Je kunt álle opdrachten doen, of alleen wat je leuk lijkt. 


Je krijgt de lessen in de vorm van video’s.


En in de vorm van opdrachten. 


​Testimonials 


Daniel


Ik vind het super leuk om naar de filmpjes te kijken en om daarna samen alles te bouwen en het te manifesteren. Ik ben er heel goed in, want ik heb het aquarium al gemanifesteerd. 

IrisMijzelf openstellen, naar mijzelf en de rest van de wereld... Wie wil ik zijn? Ik wil blij met mijzelf zijn. En van uit mijn hart zeggen dat ik gelukkig ben. En dat kan ik door het leven te creëren die ik nu wil leven. Ik leef nu. Ik heb een verleden, maar ik heb mogen leren dat ik in het heden leef. The law of atraction... geeft mij waar ik mijn aandacht aan geef.

Zin om direct aan de slag te gaan?

2021 The World According to Lou. All rights Reserved |