En? Lééf je ook wat je leert?

Hoe gaat het met je? En met je goede voornemens, als je die had?
Ik had zelf helemaal geen voornemens en vanuit die ruimte ontstond er ineens van alles…!

Zo ben ik zomaar ineens met een nieuwe Daily Diary en een Art journal begonnen. Dat had ik al een tijdje niet gedaan omdat ik veel aan het illustreren en schrijven was voor een nieuw boek en ik er dan geen zin meer in had. Maar mijn Daily Diary’s zijn het BEWIJS van dat ik lééf wat ik leer. Als daarin alleen maar staat: werk, werk, werk, werk, dan lééf ik het dus zélf niet, dan worden het loze woorden wat ik ‘teach’. Dan zet ik vooral the law of Action in, in plaats van werkelijk te vertrouwen op de law of Attraction. Door het doen van Marie Forleo’s Time Genius in oktober ontdekte ik mijn primairy project waar ik aan wil werken en dat was zó verrassend anders dan wat ik dácht dat ik aan zou gaan werken, dat het enige échte werk mijn INSIDE JOB is. Om al mijn eigen verwachtingen en overtuigingen te shiften dat het zo makkelijk toch niet kan zijn.

Maar zo makkelijk kan het wél zijn. Dat is wat ik al die jaren heb geleerd over manifesteren. Dat is wat ik, met name op mijn JOYRIDE TO FREEDOM experiment in 2018, zélf heb ervaren. Zonder social media, zonder business, dus zonder ergens ‘officieel’ geld mee te verdienen een heel succesvol jaar te draaien, waarbij ik zelf met mijn mond open van verwondering door het leven ben gegaan.

Die verwondering, die wil ik weer! Ik wil weer ervaren dat geld echt overal vandaan kan stromen en niet alleen vanuit de plekken die ‘logisch’ zijn, zoals mijn business en mijn boeken. Door me steeds te focussen op de logische plekken sta ik niet open voor de magische werking van het universum. Doordat ik met Time Genius mijn PRIMAIRY PROJECT ontdekte, die niéts te maken heeft met mijn boeken en mijn business moet mijn vertrouwen in de Law of Attraction versus de Law of Action weer level up. Er zit zóveel conditionering op wat we denken dat we ‘moeten’ doen om geld (of wat dan ook) te verdienen waardoor we niet doe wat we WILLEN doen.

En van daaruit ontstond dus zomaar mijn nieuwe Daily Dairy, gewoon puur voor de JOY ervan, en puur voor mezelf.
2023, THE YEAR OF C.A.S.H & ME. Waarbij C.A.S.H staat voor de Creator of Abundance Success & Happiness.

Een beetje donkere foto omdat het nog zo donker is en ik je in bed zit te schrijven, maar zo kan ik je er een beter beeld bij geven.

C.A.S.H zit in álle dingen. Ik wil léven waar ik over schrijf. En dat ben ik aan het doen. Zo ben ik dus niet alleen weer begonnen met een DAILY DIARY en een ART JOURNAL, maar ben ik ook weer aan het DECLUTTEREN, aan het DOWNSIZEN & UPGRADEN en GROOTS EN MEESLEPEND AAN HET LEVEN MET MIJN (KLEIN)KINDEREN. (Bondgenoten van het Levenslang leven op je Blote Voeten pakket, herken je het?!) Ik kies weer écht voor mijn eigen VRIJHEID en mijn eigen JOY. Een verademing!

Ik kies ervoor om mijn eigen MANIFESTO, dat ik maakte tijdens mijn Money Meaning & Miracles C(r)ash Course, weer te leven in 2023, THE YEAR OF C.A.S.H & ME. Want dáár zit het voor mij in.

En dus ben ik heerlijk gaan lunchen met mijn artistieke en intellectuele schrijvers vriendinnen Roos Schlikker en Roanne van Voorst waar we filosofeerden over het schrijverschap en ben ik een hele lange zwerftocht gaan maken met mijn long, lóngtime vriendin Patty Zomer, een Bon Vivant avant la lettre.

En het was zó heerlijk! Sinds 2020 is dat allemaal in het slop geraakt en ik was vergeten hoe ik er naar hunker.

Het is tijd om het weer te leven. Allemaal. En voor een groot gedeelte onder de radar zo zalig zonder social media. Puur voor mezelf, puur voor mijn eigen VRIJHEID en mijn eigen JOY. En dát is het énige wat nodig is om het leven van je dromen te manifesteren. Dáár op te vertrouwen, dat dát genoeg is. Want dat is het. Ik heb het al vaak genoeg ervaren. Ik moet het alleen blijven leven.

HAPPY NEW YEAR lieve L, dat het maar een prachtig jaar voor je mag worden!

Liefs,

Lou (& C.A.S.H)

P.S. Op 23 januari start een nieuwe ronde van Time Genius. Marie Forleo geeft een free training over the three productivity mistakes you can’t afford to make. Je kunt je daar HIER voor aanmelden. Morgen openen de deuren voor Time Genius. Ik ga het zelf zeker weer doen en ik heb een fijne bonus voor iedereen die ook meedoet. Meer info volgt.

Fijne dag!

XX

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt