Duplo, Lego, magisch zand en het kwantumveld

schermafbeelding-2021-02-17-om-14.28.57

Duplo, Lego, magisch zand en het kwantumveld

Sev en ik waren met de Duplo, Lego en het magische zand aan het spelen toen ik me bedacht dat het perfecte manier is om uit te leggen hoe de wereld van materie en de wereld van de anti materie nu ‘precies’ werkt.

Nu is de perfecte manier niet automatisch de perfecte uitleg. En meteen even een disclaimer, ik ben een WetenSchepper, geen Wetenschapper! Je kijkt naar the UNIVERSE According to Lou. Zoals ik het begrijp en zoals ik ermee werk.

In deze Inner Guidance TV leg ik je uit hoe je werkt in het kwantumveld. Hoe alles in de materiële wereld bestaat uit atomen en hoe je als je die steeds kleiner, kleiner en kleiner maakt je onder Plancktijd en -lengte uitkomt, in het kwantumveld. De materiële wereld bestaat dus wél uit de subatomaire deeltjes van het kwantumveld. De subabto, subab eh.. kleinste deeltjes waar ik het in de video over heb. Andersom is dat niét zo, anders zou je het wel in de materiële wereld al kunnen zien. Dát maken Sev en ik dus zichtbaar voor je.

Het allerbelangrijkste is met welke energie je creëert, want dat staat gelijk aan het plezier dat je eraan gaat beleven wanneer je het eenmaal gemanifesteerd hebt.

Ik laat je zien dat je een Nietes Welles spelletje moet spelen met de werkelijkheid en hoe het kan dat als je gefocust bent op wat je niét wilt je ook letterlijk creëert wat je niet wilt.

Het is lastige materie. Zowel om te begrijpen als om uit te leggen, maar misschien heb jij hier ook wat aan. Voorheen tunede ik volledig uit als het om dit soort dingen ging. Ik dacht dat ik dat toch nooit kon begrijpen. Maar ik ben de wet van aantrekking pas écht gaan kunnen toepassen toen ik dit begreep. En zoals met alles, het maakt niet eens uit of het wáár is, als het waar is voor jou, dan wérkt het. Zowel negatief als positief!

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt