Het kwantumveld: de wereld van materie en de anti-materie

schermafbeelding-2021-02-17-om-14.49.36

Deze I.nner G.uidance T.V is een vervolg op de aflevering van vorige keer waarin ik je met mijn kleindochter Sev liet zien hoe het kwantumveld werkt.

In deze aflevering laat ik je zien hoe je nou eigenlijk je werkelijkheid creëert in dat kwantumveld, of het nou het leven van je dromen of juist (per ongeluk) het leven van je nachtmerrie is.

Je kunt maar één ding te gelijkertijd denken, en daarmee vóelen en daarmee dus het resultaat creëren.

Je kunt je niet tegelijkertijd focussen op wat je niét wilt en wat je wél wilt. Afhankelijk van wat jij kiest is wat je in de werkelijkheid ziét.

Ik laat je zien hoe alle materie uit maar 0,00001% vaste materie (wij dus ook!) bestaat en voor maar liefst 99,99999% ‘lege ruimte’ die niet leeg is maar bestaat uit anti-materie, dat waar het kwantumveld uit bestaat, maar wat wij niet kunnen zién omdat het kleiner is dan Plancktijd en -lengte, oftewel kleiner dan het aller, aller, allerkleinste dat wij kunnen meten in tijd en lengte, waardoor je komt in het veld waar lengte en tijd niet langer meetbaar is, maar wél in beweging is.

In de wereld van de anti-materie die we niét kunnen zien, creëren we de wereld van de materie die we wél kunnen zien. En nu met de harde lockdown coming up is het nóg belangrijker dat je snapt dat je zélf je toekomst creëert, wát er ook om je heen gebeurt..!!

Hoe? Dat leg ik je in deze video uit.

En ook hier geldt weer de disclaimer. Ik ben geen wetenschapper maar een WetenSchepper. Dit is the UNIVERSE According to Lou. Dit is hoe ik het begrijp en hoe het mij helpt om chocola van het kwantumveld te maken.

Neuronen zijn uiteraard neutronen, maar deze keer komt ‘subatomaire deeltjes’ er in één keer uit. Focus op alles wat wél goed is, gaat ook op voor het creëren van IGTV’s, en waarom een video overschieten voor één letter te weinig. Die T, die kan beter lekker drinken en mijmeren over het leven van mijn dromen.

EnJOY!

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt