Kun je van Plezier écht je Prioriteit maken? Of stort de boel dan in?

Ha lieve Rebel-Leerder,

Kun je van Plezier écht je Prioriteit maken? Of stort de boel dan in?

Ik ben altijd een voorstander geweest van voorrang geven aan Plezier, maar nu ik een Business te ‘runnen’ heb en ik afhankelijk ben van het succes daarvan, krijgt wat ik (denk dat ik) moet doen heel eerlijk gezegd veel vaker voorrang.. Work & Play? Dat verschuift langzaamaan steeds meer richting Work, Work, Work.

Maar dat is niet hoe ik wil léven, dat zijn keuzes gebaseerd op angst en niet op inspiratie. Dat is een leven waarin ik Groots word Meegesleept, en niet een Groots en Meeslepend Leven. En waar is in dit geval de Luxe van Less?! En hoe kan ik een Moedige Moeder zijn als ik werk voor mijn kinderen en kleinkinderen laat gaan? Of een Dappere Dochter zijn als ik geen tijd heb om mijn éigen ouders te zien.

Practice what you preach, teach…

En dat niet alleen, ik wil léven op mijn blote voeten, dus waarom zou ik ze überhaupt in strenge stilleto’s willen proppen?

Dus ik schop mijn hakken weer uit en zet ze in het zand. Ik ben er klaar mee, met dat streven.

less-is-luxe-oproep-avontuur

Uit: Less is Luxe, licht en Avontuurlijk leven.

Ik ga mijn eigen boeken weer eens lezen, nee, ik ga mijn eigen boeken weer eens léven. En ik ken geen betere manier om daar weer te komen dan de Hero’s Journey. Die ga ik maken om te onderzoeken wat er gebeurt als ik van Plezier mijn Prioriteit ga maken in plaats van mijn To Do list. Wat zal er dan gebeuren? Zal de boel dan instorten? Ik heb geen idee, het enige wat ik weet is dat als ik doorga met streven dat IK dan instort.

Ik ben zelf alvast begonnen door ‘s morgens lekker lui te lézen, in een léésboek in plaats van een business boek of een how to (be spiritual) book. En dat leverde me metéén een verborgen aanwijzing op! Het filmpje daarover vind je HIER.

Dus,

Als jij het gevoel hebt dat je leven ook te veel bepaald wordt door wat je (denkt en vindt dat je) móet doen, dan is deze oproep tot avontuur voor jou. Rebel-leer meer!

We gaan morgen, dinsdag 29 augustus op reis.

The big question is ....

Wat de Bondgenoten ervan vonden die je vóór gingen lees je onderaan deze mail.
Dus áls je JA zegt, weet je wat je te wachten staat…

​Liefs,

Lou.

P.S. Je hoeft natuurlijk niet de Hero’s Journey te doen, je kunt met een membership bij ALLE e-courses en inspiratie. En je kunt alles op je eigen tijd en eigen manier doen. Anders zou het geen vrijheid zijn. En het zijn stuk voor stuk fantastische tools om van je Plezier je Prioriteit te maken!

P.P.S. Op dinsdag 26 september start er ook een nieuwe e-course: de Money, Meaning & Miracle C(r)ash Course. Als je dat zo leest zou je denken dat dat over streven naar succes en geld gaat, maar niets is minder waar(d). Deze C(r)ash course gaat over Werkelijke Rijkdom en dat als je vanuit Meaning te werk gaat, Miracles gebeuren. Nou ja zoiets. Ik moet dat ook nog ondervinden, zoveel is duidelijk. En dat is precies waarom ik die Hero’s Journey ga maken! Je kunt hier je gegeven achterlaten als je er meer over wilt weten.
Deze e-course is los van een membership te volgen. De Hero’s Journey valt wél onder je membership en die kun je hier aanmaken als je die nog niet hebt.

XO

WAT HUIDIGE BONDGENOTEN VAN DE HERO’S JOURNEY VONDEN:

“Wow wat was dit cool!!! Het is echt een super interessante en leuke e-course die je op een creatieve manier naar jezelf laat kijken. Ik ga mijn free spirit de komende dagen verder uitwerken en dan post ik een foto op FB. Dankjewel voor de geweldige lessen Lou! Ik heb er zoveel aan gehad, dank jullie wel ook bondgenoten!
Door deze hero´s journey begrijp ik beter hoe dingen voor mij werken, wie ik wil zijn en hoe ik op dit moment in het leven wil staan. Het valt ineens prachtig op z´n plek! Mijn leven is verrijkt met mijn Heldin, Dark Warrior en Free Spirit! Een echte zoektocht naar de schat was het. De beproeving voor mij was vorige week mijn examen Spaans en doordat mijn heldin erbij was voelde ik me sterker, niet alleen en was het gewoon gaaf om te doen en helemaal niet meer zo eng. Mijn Dark Warrior zorgt voor de spice, ze zegt; go en don´t give a duck! En dan mijn Free Spirit! Joy geniet van de natuur, van surfen, van de zee, van de liefde, van samen zijn, van eten en drinken, van dieren, van de zon en de maan. Zij is WOW!” ~Laurien~

“Yes, Yes, Yes… Ik ben THUIS. Wat een bijzondere reis en wat fijn dat ik deze reis met jullie mocht maken. Wat heb ik genoten van ons groepje. Heerlijk, wat een creatieve en liefdevolle energie. Wat een mooie lessen heb ik geleerd. Het voelt als Liset 2.0. Het mooie van deze reis is dat ik gelijktijdig ook mijn boek heb afgemaakt en vandaag naar de uitgeverij heb gestuurd. Ik weet niet of ik dat zonder jullie had gedurfd. Wat een heerlijk gevoel. Ik heb een taartje gekocht, dus ik/ we gaan vieren dat ik thuis ben, dat ik mijn boek naar de uitgever heb gestuurd en dat het vier jaar geleden was dat ik helemaal schoon was. Het leven is een feestje -xxx- Bedankt Kanjers” ~Liset~

“Yes! Het is me/ ons gelukt! Ondanks/dankzij alles!
Zooo ontzettend dankbaar voor Lou en voor alle ontdekkingen die ik heb gedaan tijdens de reis. Het was heel mooi! Ik voel me ook best een beetje trots op alles wat ik heb geschreven en gemaakt (nog nauwelijks gedeeld trouwens) en kan het steeds weer opnieuw bekijken om na te genieten en te herkauwen. Het smaakt naar meer!” ~Hanneke~

“Wat een reis! En ja, ik ben thuisgekomen. De reis heeft vooral veel nieuwe dingen gebracht en deurtjes geopend. Ik heb mij “Elixer des balans” gevonden. En juist door mijn Heldin aan de ene kant en mijn Dark Warrior aan de andere kant komt er een mooie mix uit. Ik ben me ook des te meer bewust dat er meer is tussen hemel en aarde en dat fascineert enorm. Zo werkt het enorm goed dat als ik even heel krachtig moet zijn en sterk in mijn schoenen moet staan ik mijn Dark Warrior de touwtjes in handen geef. Ik beken eerlijk dat ik het wat zweverig vond maar geloof me. Ik herzie mijn oordeel!” ~Annelies~

“Oh ja, pfiewwww, schakel net door naar de BONUSLES. En inderdaad, dit was niet het éind van de reis, maar nu begínt het pas. Maar natuurlijk!! Ik zag het alweer te groot. Deze journey was niet bedoeld om in 3 weken tijd alle items in mijn leven op te lossen, maar om deze cursus af te maken…
Oh Lou, zo goed, die punten uit de bonusles!! Thanx again!!” ~Karin~

“Yes!! Ik ben thuis!! Later meer! nu slapen. X” ~ Marina~

“Ok ik ben thuis, denk ik. Al heb ik nog wel het een en ander uit te werken voor m’n gevoel. Ik heb in ieder geval de reis volbracht. Nu ga ik m’n ‘fotoalbum’ maken en dan vallen vast alle puzzelstukjes op z’n plek. M’n dark warrior is helder. M’n heldin zie ik nog niet helemaal voor me. Ik ben eruit wat voor eigenschappen ze heeft maar voor m’n gevoel zijn mijn free spirit en heldin door elkaar gegaan. Dus dat moet ik nog even uitzoeken wie nou wat is en wie ik waarvoor kan inzetten. Namen heb ik ook nog niet. Al is heldin, dark warrior en free spirit misschien wel gewoon goed. Ik vond het een machtige reis, heb veel over mezelf geleerd, of opnieuw ingezien. Thanks Lou!” ~Dominique~

“JAAAAAA!! Ik heb het afgemaakt! Ik ben weer thuis. Wauw! Ik heb een heleboel nieuwe inzichten verworven en kijk anders tegen alles aan. Ook ben ik niet meer vooral bezig met alle plichten maar ook met plezier en denken aan wat goed is voor mij. Dit brengt mij het inzicht dat hoe je ergens tegen aan kijkt ook al veel invloed heeft op je beleving en je energie. Wel moet ik het allemaal nog even laten bezinken en hoop ik dat het zich nog meer verdiept. Soul signs lijken me erg mooi. Bedankt voor deze e-course!!” ~Eva~

“Joehoe dan toch thuisgekomen. Wat heeft het gebracht? De visualisaties werken echt heerlijk voor mij. Ik krijg bevestiging van mijn Free Spirit dat ik de volgende stap kan zetten en het waard ben. Er is geen terughoudendheid, angst, nee er is leven, lust en lef. Dit is het jaar om verder te komen. Één stap tegelijk. Mijn bulletjournal, weekvragen, overdenkingen 2016 en doelen voor 2017 op lichamelijk, relationeel, financieel, spiritueel en mentaal gebied helpen mij tot de kern te komen en een volgende stap naar verandering te zetten. Dank je wel Lou!” ~Marieke~

“WAUW WAUW WAUW WAUW Lou, KIPPENVEL…. wat een aanwijzingen waren daar gisteren en vind ik gewoon ook mijn totem en spirit animal in de tuinen van de Haar en zo vallen er zoveel blokjes weer op zijn plek…. dat ik ook die foto ging maken met mijn schaduw… tsssssss…. magisch ben d’r stil van….” ~Ellen~

ccc-videoles-play-screenshot-30

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt