Koningsdag Deal: 500 euro korting op de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course!

Gister stuurde ik je een C.A.S.H. flow update en hoe ik middenin serendipiteit belandde. Je kunt dat HIER teruglezen als je die gemist hebt.

Het komt er in het kort op neer dat ik door het doen van mijn ‘2023, the year of C.A.S.H & me’ experiment weer eens ging kijken in mijn Money Meaning & Miracles C(r)ash Course omdat ik zo’n behoefte had aan ‘Genoegness’. Ik blijf maar streven. Het is zó hardnekkig… En vooral ook frustrerend. Dat is helemaal niet waar ik hier voor ben. Het is een verspilling van mijn energie en van mijn talenten. Onderliggend is het een gevoel van niet (goed) genoeg. Niet genoeg hebben, niet genoeg doen, niet genoeg zijn.

En dat terwijl ik wéét dat dat een dikke vette leugen is. Ik heb álles wat mijn hartje begeert en meer.

De serendipiteit gister zat in de mail die Marie Forleo stuurde met haar interview met Lynne Twist.

Het interview raakte me zo. Een deel van de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course is gebaseerd op het werk van Lynne Twist. En haar nieuwe boek ‘Living a Committed Life. Finding Freedom and Fulfillment in a Purpose Larger than Yourself‘ (ik heb het in één adem uitgeluisterd op Storytel) zette me aan het denken en ik wist ineens wat de volgende stap was in mijn C.A.S.H experiment.

Allereerst heb ik de S van Sufficiency toegevoegd. Enoughness, ‘Genoegness’. Maar dat zit al volop in de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course, daarom was ik er weer even ingedoken.

Nee, de echte inspiratie zat in een laag dieper en die heeft te maken met iets wat ik net van Michael Beckwith had geleerd. De vier stadia van spiritualiteit.

Stadium 1:

To me (het overkomt mij, het is tegen mij)

Dit stadium is ‘slachtoffer bewustzijn’.

Over het algemeen is hier nog geen kennis en toepassing van enige transformerende spirituele beoefening.
Slachtoffers geloven dat het leven gecontroleerd wordt door externe omstandigheden in plaats van keuzes die ze zelf maken of door zelfverantwoordelijkheid.

‘Waarom gebeurt mij dit altijd?!’

Dit stadium van bewustzijn ontstijgen geeft de mogelijkheid om schaamte en anderen de schuld geven op te geven.

Stadium 2:

By me. (Door mij)

Manifesteerders bewustzijn.

Dit zijn degenen die wel al aan spirituele beoefening doen. Vaak in de vorm van affirmaties en visualisaties.

Manifesteerders maken effectief gebruik van de wet van aantrekking en hebben daardoor een gevoel van controle over hun leven.

‘Ik kan de wet van aantrekking gebruiken om alles aan te trekken wat ik wil’

Dit stadium van bewustzijn ontstijgen geeft je de mogelijkheid om de controle en een vals gevoel van power op te geven.

Stadium 3:

Through me (door mij heen)

Channel consciousness. Het bewustzijn dat jij hier bent voor het universum om dóórheen te manifesteren.

Spirituele beoefening in dit stadium is meestal: meditatie, visioning, affirmative prayer.

Channelers zijn zich bewust dat ze een voertuig, een doorgeefluik van Spirit/ God/ het universum zijn en leven vanuit een plek van volledige overgave.

‘God expresses to, by and through me’ (kleine separatie)

Dit stadium van bewustzijn ontstijgen geeft de mogelijkheid om het ego en een gevoel van afgescheiden zijn op te geven.

Stadium 4:

As me.

Puur bewustzijn zijn.

Spirituele beoefening in dit stadium: Meditatie of andere spirituele beoefening naar keuze

Deze zelf-gerealiseerde wezens voelen hun absolute eenheid met de bron en hebben geen ego-zelf

‘I am one with God’ (no sense of self)

Dit stadium geeft de mogelijkheid om ongelimiteerd bewustzijn te ervaren.

Ik denk dat verreweg de meesten van ons die bezig zijn met manifesteren in het tweede stadium zitten. De meeste manifestatie cursussen en boeken gaan ook over dit stadium. Hoe kan ik het beste leven VOOR MEZELF creëren. Dit is precies waar al een tijdje mijn frustratie zit. Het is allemaal zo Me, Myself & I manifestatie gericht. Meer, meer, meer.

De volgende stap voor mij is stadium 3! Dáár wil ik heen. Dáár wil ik voor, en vooral dus dóór manifesteren.

Dit is waar ‘Living a Committed Life. Finding Freedom and Fulfillment in a Purpose Larger than Yourself‘ over gaat. Een Purpose GROTER DAN JEZELF!

Oh, laten we toch eens ophouden met dat streven naar meer, meer, meer.

Laten we onderzoeken wat de werkelijke essentie is van dat wat we willen bereiken en dát leven.

Voor mij is de essentie onder álles JOY & VRIJHEID.

En dat heb ik de afgelopen jaren zoveel mogelijk geleefd. Maar dáár begint de schoen voor mij nu dus ook te wringen.

Het is MIJN vrijheid, MIJN joy. Toch was dat de eerste stap. Ik kan niet bij deze volgende stap uitkomen zonder die stap te hebben gezet!

En mijn lievelingsquote van Lynne helpt me ook nu weer een laagje dieper.

“IF YOU LET GO OF TRYING TO GET MORE OF WHAT YOU DON’T REALLY NEED, WHICH IS WHAT WE ARE SCRAMBLING TO GET MORE OF, IT FREES UP OCEANS OF ENERGY TO TURN AND MAKE A DIFFERENCE WITH WHAT YOU ALREADY HAVE”

In dit geval niet alleen het streven naar meer geld en meer succes en noem die dingen allemaal maar op, maar het gaat ook op voor streven naar MEER vrijheid en MEER joy…!

Huh?

Maar toch is het waar. Tijdens de eerste ronde van de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course was ik er al achter gekomen dat van de aantrekkingskracht van schaarste (schaarste op geld, gezondheid, liefde en tijd) ik het meeste schaarste ervaar op TIJD. Veel meer dan op GELD, terwijl ik daarvoor de hele Money Meaning & Miracles C(r)ash Course was gaan doen…!

En datzelfde ervaar ik nu nog steeds. Dat is waarom ik me nog steeds niet volledig wijd aan mijn Bigger Mission om het onderwijs (en de opvoeding) te veranderen. Oftewel dat ik nog steeds niet committed ben aan een Purpose groter dan ikzelf. Mijn schaarste denken steekt ermee de kop op.

Heb ik dan zélf wel genoeg?

Genoeg geld (dat speelt ook zeker nog mee)
Heb ik dan zelf nog genoeg tijd? voor mezelf (vrijheid) en voor mijn lief, kinderen en kleinkinderen (schaarste of liefde) en vooral ook:
Heb ik dan zelf nog wel genoeg energie…! (schaarste op gezondheid)
Sinds ik weet dat ik als Projector (mijn Human Design type) eigenlijk niet geschikt ben om zoveel en zo hard te werken, is dat óók een vorm van schaarste geworden. Ik ben bang geworden om niet genoeg energie voor mezelf over te hebben.

Het blijft allemaal gericht op mezelf…

Maar ik wil naar stadium 3.

Stoppen met navelstaren.

Iedereen die met manifesteren bezig is heeft vast wel het ‘for the highest good of all’ voorbij horen komen. Nou dát is dus wat dat is. Groter dan jezelf.

En even voor de goede orde, het gaan niet om OF/OF of om EN/OF, het gaat om EN/EN! Het is allemaal belangrijk. Je wil op ál die vlakken van je leven OVERVLOED ervaren!

Enfin,

Daar komt dus ineens deze Koningsdag Deal voor de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course vandaan.

Alleen al door de mailtjes en berichtjes als antwoord op de mail van gister weet ik dat ik niet de enige ben die hiermee in de knoop geraakt is.

Ik ga mezelf weer een laagje dieper ontknopen door de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course zélf weer te doen, maar nu vanuit mijn Bigger Mission gezien. En ik neem je heel graag mee in het proces, terwijl jij aan jouw MONEY, MEANING & MIRACLES werkt.

We hebben van de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course een zelfstudy course gemaakt. Je kunt er op je eigen tijd en gemak doorheen. Ik sta zelf in mei en juni bijna fulltime voor de klas. Ik mag alle 14 klassen van groep 1 tot en met groep 8 een hele dag lesgeven en zélf bepalen wat ik die dag ga doen (daar ben ik dus wel mijn Bigger Mission aan het leven!. Dus ik ga nu nog niet LIVE door de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course heen, maar ik ga wél om maandag 8 mei een LIVE CALL in het klaslokaal van de Money Magicians doen om je helemaal mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen van het manifesteren.
Ik vertrouw erop dat de volgende stap zich daarna vanzelf aandient, maar jij kunt dan zélf alvast door de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course heen.

Tot en met vrijdag 5 mei (bevrijdingsdag) geldt deze Koningsdag Deal: 500 euro korting! Je betaalt nu geen €777,- maar €277,-!

De Money Meaning & Miracles C(r)ash Course is mijn enige echte ‘high end-achtige’ programma. Entrepreneurs met ‘echte’ high-end programma’s lachen me er altijd een beetje om uit omdat dit voor hen een low-end programma is. Maar ik kan me voorstellen dat €777,- voor veel van ons (momenteel) een te grote investering is. De redenering van hoge bedragen voor courses over geld is altijd dat je het er weer (en meer!) mee terug kunt verdienen. En dat is ook zo, en als je de testimonials leest dan zul je ook zien dat dat wáár is. Maar ja, je moet het wel éérst hebben om het te kúnnen investeren. En als je nog niet het bijbehorende vertrouwen in het universum hebt dat je het ‘gewoon’ kunt manifesteren, dan blijf je altijd achter het net vissen.

Nu kun je dus tijdelijk (tot en met 5 mei) vóór het net vissen en 500(!) euro besparen!

Doe je ook mee met de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course? (Heb je de MMMCC al, kijk dan even bij de P.S!)

Hieronder nog een keer het interview van Marie Forleo met Lynne Twist.

Onder andere over haar nieuwe boek: ‘Living a Committed Life. Finding Freedom and Fulfillment in a Purpose Larger than Yourself‘. Ze vertelt ook een ontzettend onroerend verhaal over haar ontmoeting met Moeder Teresa en een prachtig inzicht hoe Moeder Teresa naar een superrijk (en onbeleefd) stel kijkt, en dat de ‘suffering’ van de superrijken net zo ernstig kan zijn als van de superarmen. Prachtig inzicht!

Ik was in ieder geval meteen deze episode gaan luisteren en heb daarna haar boek in Storytel in één ruk uitgeluisterd. En het is iets waar ik me mee wil blijven verbinden om in stadium 3 te blijven. Ik ben daar wel al regelmatig maar ik schiet er nog maar al te vaak uit. Het universum wil iets dóór mij heen manifesteren en ik wil dat niet langer in de weg zitten met wat IK denk dat ik allemaal wil en moet…!

Ik ben benieuwd waar dit toe leidt! Ik hoop dat jij ook mee doet met de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course en dat je het ook voor een purpose groter dan jezelf doet!

Fijne Koningsdag!

Alle liefs

Lou

P.S. Degenen die de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course al hebben, die hebben gister vanuit de eerdere klaslokalen al een bericht gekregen met de link naar het nieuwe klaslokaal. Je krijgt altijd álles wat je bij mij aanschaft for keeps. Je mag dus gewoon weer mee doen, óók als we toch weer LIVE gaan!

P.P.S. De koningsdag Deal voor de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course geldt tot vrijdag 5 mei!

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt