Terug naar een klein vuurtje.

Ha Rebel-Leerder!

Allereerst excuses. Ik ben door het verhuizen van het Geheime Clubhuis van de Bondgenoten van een besloten FB groep naar Ruzuku, helemaal vergeten om te melden waar we deze maan(d) mee van start zijn gegaan in de Wild & Free Society. Het doet mij overigens wél deugd dat wij dan mail ontvangen dat er geen blog is ontvangen en dat het dus wel degelijk gemist wordt. Dank daarvoor! En om meteen even antwoord te geven op die vraag: We zijn deze maan(d) bezig met GROOTS EN MEESLEPEND LEVEN IN JE HUISHOUDEN. Je mag nog mee doen als je dat wilt. (De FB only optie voor een tientje is alleen komen te vervallen omdat het Nieuwe geheime Clubhuis, véél meer biedt en de value for money nu écht helemaal niet meer in verhouding staat.)

En dat is niet het énige wat de verhuizing van ons Geheime Clubhuis in werking heeft gesteld. Doordat we verhuisd zijn naar Ruzuku kwam ik ook het oude kampvuurtje van de Creative Campfire Community tegen. Dat is mijn allereerste online community connect plek. En ineens werd er een oud verlangen aangewakkerd en laaide er een vuur op in my soul. Ik heb eens een tijdje rond dat kampvuur gezeten. Oude reacties gelezen, gemijmerd, en verlangend teruggekeken op een simpeler leven, van vóór alle groei en professionaliteit…

Terwijl ik zat te mijmeren zag ik een kooltje dat nog lag te gloeien. Ik besloot het aan te wakkeren en er een blokje op te gooien.

Ik heb er ook even een video over gemaakt.

ccc-videoles-play-screenshot-37

Het lijkt me leuk om 2 x in de maan(d) (dus om de week) weer samen een vuurtje te stoken. Gewoon bij het kleine kampvuur. Old School. Ik heb er nu ook een vurig video lesje voor je achtergelaten. Als je het leuk vindt kun je je er hier aan warmen door je aan te melden. Als je al een Ruzuku Rebel bent, dan kun je er ook via deze link komen. (LET OP DIT ZIJN NIET JE INLOGGEVENS VAN DE WFS!)

Ik zie door het oude vuurtje hoe ik me tóch weer Groots heb laten Meeslepen. Ik ga terug naar een simpeler leven. Ik schop de schoenen, waar ik zo stevig in moet staan om me online staande te houden, uit en ga weer op blote voeten verder. Ze knellen. Het past me niet. Hoewel zelfreflectie een hele mooie tool is, kun je soms juist niet goed bij jezelf komen, omdat je je bewust bent dat het ook een beperkende en belemmerende overtuiging kan zijn, die weerstand tegen groei. Of dat het angst is om jezelf te laten zien, die weerstand tegen zichtbaarheid. En dat je denkt dat je ook je podium moet pakken, het moet f*cken en moet shinen. Maar mijn podium is een vuurplaats. Ik shine het best in het licht van wakkerende vlammen. Vurig, maar geen volglicht. Ik ben meer van een InnerCirkel en minder van OuterSpace.

20106355_10211062962184144_5539284517770873105_n

k ga dus mijn zichtbaarheid verkleinen. Geen Youtube (Loutube) meer voor mij. Ik maakte er mijn laatste filmpje voor. Als ik zie (en ervaar!) hoe fijn het is om het Geheime Clubhuis van de Wild & Free Society te verhuizen van FB naar een écht geheime plek, dan weet ik dat er misschien heus nog wel wat beperkende overtuigingen zitten op mijn zichtbaarheid, maar dat ik een gevoel van saamhorigheid, vrijheid, veiligheid, creativiteit en soevereiniteit écht veel belangrijker vindt. Niet alleen voor mezelf maar vooral óók voor mijn bondgenoten en mijn happy campers. Wél kunnen connecten, maar niét onder het alziend oog van Jan en Alleman!

Dus als jij wél behoefte hebt aan een community, maar ook gék wordt van al het social media geweld, met meningen van iederéén, dus ook van degenen waar jij je niet in kunt vinden, dan is deze veilige vuur haven misschien ook wel iets voor jou. Het kost niets, maar levert veel op! Je vrijheid bijvoorbeeld. En geborgenheid. Authenticiteit en natuurlijk Creativiteit in denken en doen.

Wat je ook doet, zorg voor je éigen vuurtje!

Light Your Fire,

Liefs

Lou

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt