Back to the Future. Zó heb ik mijn jeugddromen waargemaakt..!

f2ed70da2901d6cba6375555a346e02e

Vorige week had ik een heerlijk interview voor de podcast van fotograaf Linda Hemmes. Linda heeft alle foto’s in het Manifestatie Magazine gemaakt inclusief de cover.

schermafbeelding-2021-10-05-om-06.58.16

Omdat ik vroeger model was kwam ons gesprek natuurlijk ook op mijn modellentijd. Model worden is een van mijn allereerste manifestaties. Althans, het is waar ik op mijn negende ongeveer, eindeloos over ging fantaseren. Ik werd uiteindelijk ‘pas’ op mijn twintigste model, op een heel onverwachte manier (daarom hóu ik zo van de mysterious ways van het universum!). Ik heb dit uiteraard niet bewust gemanifesteerd, want toen wist ik nog niets over de Wet van Aantrekking, maar als ik er op terugkijk kan ik zo goed zien hoe ik dat destijds in werking heb gezet. Deze manifestatie kwam naar boven tijdens ons gesprek, en nóg eentje waar ik op mijn 13e heimelijk éindeloos over fantaseerde. Zo eentje waarvan je denkt ‘dream on’ dat kan écht niet..! maar die ik ook op mijn 17e heb waargemaakt..!! Ik schaam me er gek genoeg een klein beetje voor omdat het zo’n bakvissen fantasie was, maar met alle kennis die ik nu heb kán ik niet anders dan concluderen dat dát heeft veroorzaakt dat ik dat heb waar gemaakt..!

Je kunt de podcast HIER luisteren op Spotify, en HIER op iTunes. Ik vond het ongelooflijk leuk om even back to the future te gaan en daardoor doe ik inmiddels niet meer aan visualiseren maar noem ik het gewoon weer als vanouds ‘erop los fantaseren’! Daarin is alles ineens weer mogelijk!

Dus inderdaad, dream on test!

Liefs Lou.

P.S. WOW!! Wát een overdonderende hoeveelheid reacties op mijn oproep voor (W)onderwijzers!! Dank daarvoor! Als je dat hebt gemist dan kun je het HIER teruglezen. De REPLAY van de LIVE Call met de JOYRIDERS wat de fire starter was voor deze actie kun je via DEZE LINK terugkijken.

c81e4a38c90664acbe272e12959624a1

EN ALS JIJ OOK EEN (W)ONDERWIJZER BENT, WIL JE DAN ALSJEBLIEFT MAILEN NAAR SUPPORT@LOUNIESTADT.COM of je kunt gewoon op deze mail antwoorden! We zitten echt te smullen achter de schermen van alle geweldige mails.

Wil je liever gewoon inschrijven zonder te mailen, dat kan ook via dit inschrijfformulier.

Maandag ga ik voor de eerste keer weer voor de klas..!

Wordt vervolgd,

XXX

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt