Je bent niet te emotioneel. Als je vol schiet, schiet je raak.

“Begin toch niet meteen te huilen!” Hoe vaak ik dat vroeger niet te horen heb gekregen… Daardoor heb ik heel lang gedacht dat ik veel te emotioneel was, en vooral dat dat niet goed was. Dat dat zwak was, dat ik sterker moest zijn. Maar ik kan het niet helpen, het overvalt me. Ik voel het niet aankomen, het is er gewoon ineens en dan loopt het over.

Inmiddels weet ik dat het geen zwakte is. Als ik vól schiet, dan schiet ik raak! Als ik vol schiet, dan wéét ik dat het waar(de) is. In plaats van me ervoor te schamen gebruik ik het nu als innerlijk kompas, als verborgen aanwijzing en als Bulls Eye.

Grote kans dat als jij creatief bent, je ook snel geëmotioneerd bent. Grote kans dat jij daar (vroeger) ook veel commentaar op gehad hebt (of misschien nog wel, van je zélf?). Grote kans dat jij ook het gevoel hebt (gehad) dat je vooral stérker moet zijn en niet zo’n huilebalk.

Maar wat nou als je je waterlanders als wegwijzers zou zien? Wat nou als je de stroom van gevoelens zou volgen naar de bron. Daar ligt jouw waarheid en het is een fantastische raadgever!

Bij mij overvalt het me zó vaak tijdens een FB Live met de Bondgenoten van de Wild & Free Society. Out of the blue en dan is er geen ontkomen meer aan. Ik denk dat wanneer je er adem aangeeft door dingen hardop uit te spreken, het ont-roert wordt.

Ik heb deze Fabulous Friendship FB Festival voor je op YouTube gezet, omdat deze me zo deed beseffen hoe ik wil léven en omdat ie mooi laat zien hóe het me ineens overvalt. (wil je meteen middenin de emotie vallen start dan rond de 17e minuut ;-))

vol-schiet-je-raak

Verder laat ik in deze video mijn journal uit de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course zien met hoe échte rijkdom er voor mij uitziet, en waarom het zo belangrijk voor me is om Groots en Meeslepend te leven en hóe we dat aankomend jaar in de Wild & Free Society gaan doen. Gewoon in en met onze dagelijkse sleur, met dat we al hebben en met die wie we al zijn. Gebaseerd op mijn boek.

Ik volg deze tranen als verborgen aanwijzingen. Ze zijn geen teken van zwakte maar van kracht. Het zijn Zoute Zingevers.

De volgende keer dat je (weer eens) vol schiet, weet dan dat je ráák schiet en dat het je iets komt vertellen. Volg je tranen tot het dal, want ze brengen je naar de top. Jouw top.

Voor mij is dat Groots en Meeslepend Leven. En mijn tranen herinneren me aan mijn Note To Self.

inleiding groots en meeslepend leven

Cry Baby, Cry.

Free Your Wild,

Liefs,

Lou

ccc-videoles-play-screenshot-36

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt