Waarom IN IT’S OWN RIGHT TIME, écht beter is dan ‘jouw planning’!

schermafbeelding-2020-12-02-om-13.34.13

Deze aflevering gaat over wat INSPIRED ACTION nu precies is, waarom IN IT’S OWN RIGHT TIME áltijd beter is dan ‘jouw planning’ en waarom ‘either this or something better’ zo’n goeie mantra is om op te vertrouwen als het (ogenschijnlijk!) tegen zit.

Deze I.nner G.uidance T.V. is een vervolg op de eerste 3 afleveringen van de serie: Zo plaats je een bestelling bij het universum. Daar hebben we bij aflevering 2 en 3 gezien dat ónze énige job JOY is, omdat je daarmee in de ONTVANGSTMODUS komt waardoor de Divine Driver van de Universe Pakket Service je je bestelling bij Universe.com ook daadwerkelijk kan leveren. Daar hebben we ook gezien dat bij stap 3 de INSPIRED ACTION ligt én de juiste mensen, op de juiste tijd, op de OWN RIGHT TIME LINE.

In deze aflevering laat ik je aan de hand van mijn éigen bestelling bij Universe.com; het schrijven van een nieuw (bestselling) boek, zien dat hoewel ik dacht dat het allemaal wel heel lang duurt voordat ik nou eens concreet iets áf heb, omdat ik steeds door iets ánders aangetrokken werd, maar toch weer blijkt dat IN IT’S OWN RIGHT TIME écht beter is dan mijn éigen planning.

Jij weet misschien niet hoe lang het duurt maar het universum wél. Jouw INNER GUIDANCE wél. Die weet precies waar jij bent in time & space en het kan goed zijn dat jij in je JOY zit en toch een roadblock opgeworpen krijgt, omdat het de bedoeling is dat je op het juiste moment de juiste mensen nog moet ontmoeten op de juiste plaats, waardoor de volgende stap zichtbaar wordt.

In deze aflevering laat ik je zien hoe mijn interview met @dehuismuts heeft geleid tot mijn ontmoeting met @merelvoncarlsburg die toen nog maar nét True Colors Publisher was begonnen en hoe de planner van @sannyzoektgeluk heeft geleid tot een AHA en voor de volgende stap van mijn nieuwe boek (to be) en hoe ‘either this or something better’ nog zóveel beter is dan ik me überhaupt had kunnen voorstellen..!

Dus als jij tegen weerstand, uitstelgedrag, besluiteloosheid of andere roadblocks aanloopt, vertrouw er dan op dat je bestelling écht komt, IN IT’S OWN RIGHT TIME!

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt