Waarom ik nu op Telegram te vinden ben

da9a92f2-fbf1-4466-b2b1-e03c5b259bc0

Ik heb een telegram voor je!

Ik heb namelijk deze week een kanaal aangemaakt op Telegram en er net mijn eerste Video Telegram opgezet.

Voordat ik naar LA ging mailde ik je al om te zeggen dat ik mijn eigen Pockets vól met VRIJHEID experiment meeneem omdat ik een nieuwe ronde aan het doen ben maar nu specifiek voor VRIJHEID in en met mijn lijf. Daar blijken nog heel wat beperkte overtuigingen op te zitten… Abundance is a feeling in the body. Manifesteren doe je op een frequentie, op je gevóél. Als je (gedachten over je) lichaam in de weg zit, dan kun je simpelweg niet goed manifesteren. Het is opvallend hóe (diep) onderliggend en onbewust die overtuigingen zitten, maar nu ik ze naar de oppervlakte aan het halen ben realiseer ik me pas hóeveel ze me gesaboteerd hebben…!

Ik ben inmiddels zelf weer bij dag 23 en het regent werkelijk inzichten. Telkens denk ik: ‘Oh,….! Dit zou ik zo graag even met je willen delen, maar vind het dan te veel gedoe om je te mailen, want dan moet ik mijn laptop of iPad hebben, die ik dan niet bij de hand heb en daarna is het momentum al voorbij. Dat vond ik heel fijn van Instagram, daar kon ik heel makkelijk even mijn telefoon pakken en het online zetten. Maar ik vind het zo zalig zonder social media dat ik daar ook liever niet weer op ga. Totdat ik dus de mogelijkheden van Telegram ontdekte in een mailtje van Patty Golsteijn. Dát leek mij ook wel wat!

En dus heb ik een kanaal aangemaakt. Ik moet nog even ontdekken hoe alles werkt, maar zou het super leuk vinden als je daar een subscriber wordt, zodat we toch weer een soort online community kunnen vormen, zonder alle overwhelm. Je kunt Telegram heel makkelijk op je telefoon downloaden vanuit de AppStore of Google Play als je die nog niet hebt. Het voelt ook heel bevrijdend om weer met 0 subscribers te beginnen versus 18.000 + volgers op instagram. En ik heb al gezien dat je op Telegram ook LIVE kunt gaan, dat kunnen we dan binnenkort misschien een keer doen!

Ik ben me momenteel aan het verdiepen in manifesteren vanuit de Not-Mind door het werk van Richard Dotts, mijn grootste inspiratiebron als het gaat om manifesteren. Het kan allemaal zóveel makkelijker dan we nu doen met manifesteren vanuit de mind…! We zijn véél dichterbij dan we denken, we maken het gewoon heel moeilijk omdat we continu de mind gebruiken om positiever te willen denken en onze negatieve gedachten willen shiften, maar dat kost enorm veel energie.
Enfin, daar zal ik je vast nog wel een Telegram over sturen…!

Ik deelde in mijn vorige mail ook dat ik overweeg om een aparte LIVE ronde te houden voor meer VRIJHEID IN JE LIJF als ik het experiment zelf afgerond heb. Dus dat we heel specifiek Pockets vól met VRIJHEID gaan gebruiken om ons te bevrijden van onze beperkte overtuiging op dat lieve lijf van ons. Het is ons grootste manifestatiemiddel, ons lichaam, maar we zorgen er zo slecht voor, en/of we denken er zo slecht over…! Ik had gevraagd om op de mail te reageren als dat je ook wat lijkt. Daar kwamen zoveel reacties op dat het me wel duidelijk is dat ik niet de enige ben die daar vrijer in zou willen zijn…! Het idee is om het via True Colors Publisher als extra module aan te kunnen schaffen, zodat je naast het algemene experiment met Pockets vól met VRIJHEID het ook als specifiek experiment voor je lijf kunt doen. Dan maak ik daar een aparte online omgeving voor en deel ik daar mijn eigen experiment en geef ik me letterlijk en figuurlijk bloot..

Op het manifestatie event van 11 september in Noordwijk aan Zee gaat mijn Talk daar ook over. (Daar kun je nog een paar LIVE tickets voor kopen geloof ik en er zijn sowieso genoeg online tickets beschikbaar. Via deze LINK krijgen JOY- en FREEDOM riders een fikse korting!) en ik denk dat ik op maandag 12 september dan van start ga met een nieuwe LIVE ronde voor meer vrijheid in je lijf. Dan hebben True Colors en ik genoeg tijd om er een mooie nieuwe course en online omgeving voor te maken.

Dit is mijn eigen eerste pagina… Ik realiseerde me dat van álles wat ik zou kunnen manifesteren ik me eigelijk gewoon het allerliefst comfortabel in mijn skin wil voelen. Met mijn lijf een verbinding met het universum maken zónder ruis is nu al goud gebleken, en dan ben ik nog niet eens (misschien nog wel lang niet..) ruisvrij…!

87a2e45e-18f6-4b64-ab60-a75478c5ccae

Een van de redenen dat ik een Telegramkanaal ben begonnen is omdat ik op dagtrip 21; ‘Ga op een Artist Date met je Jongere Zelf’ met Sjimmie samen naar de Universal Studio’s Hollywood ben gegaan. Voor het Universal sign maakte Sjimmie een selfie van ons, waarop ik zag dat mijn haar ‘stom’ zat, te droog en dor naar mijn zin. Daar heb ik vervolgens de hele dag ‘last’ van gehad. Dat is toch absurd!!! Zo hebben we dus niet in de gaten dat we onbewust een hele negatieve vibe uitzenden en we heel liefdeloos naar onszelf kijken. Het lukte gelukkig best goed om het telkens vanuit de Not-Mind ongedaan te maken, maar dat moest ik keer op keer doen, omdat het belachelijk hardnekkig was en ik baalde dat ik mijn haar vet niet had meegenomen. En dat ik dát zo belangrijk vond, vond ik natuurlijk weer te kinderachtig en oppervlakkig voor woorden.

In de reactie onder het eerste filmpje dat ik op Telegram had gedeeld schreef ik ook wat mijn eigen gedachten erover waren en hoe je dat vervolgens met de Not-Mind kunt ‘oplossen’.

374e4a62-e7f8-4079-94ef-093f81c4287b

Nu had ik hier net een heel stuk voor je getypt, maar omdat mijn iPad niet dezelfde shortcuts heeft als mijn laptop heb ik dat met één druk op de knop per ongeluk weggevaagd..!

Ik heb geen zin om over nieuw te beginnen, dus ik zou zeggen, kom mee naar Telegram, dat gaat een stuk makkelijker! Je kunt het heel simpel aanmaken via de app in de Appstore of Google Play, en het is speciaal bedoeld dat Big Brother niét met je mee kan kijken. Je moet weliswaar je telefoonnummer invoeren als je je aanmeldt omdat het net als whatsapp ook bedoeld is om mee te chatten, maar je kunt daarna een gebruikersnaam aanmaken waardoor je telefoonnummer helemaal niet zichtbaar is voor anderen.

Naast het kanaal, waar je niet kunt reageren, heb ik ook een chatgroep aangemaakt voor degenen die dat fijn vinden, daar zit ik zelf ook. Deze chatgroep is privé, niemand van buitenaf kan zien wat je daarin post, alleen degenen die ook in de chatgroep zitten. En het voordeel van het kanaal is weer dat je niet kunt zien wat anderen zeggen waardoor je het lekker alleen voor jezelf doet, als je dát juist weer fijn vindt. Voor ieder wat wils dus.

Ik vind het zelf heel verfrissend om weer overnieuw te beginnen, versus de 18.000+ volgers op Instragram. Het voelt heel persoonlijk en lekker onder de radar.

Ik zou het heel leuk vinden als je ook komt! Dat kan via deze link: https://t.me/+mmAUx_HlSOphZTZk
De link naar de chat vind je in het kanaal op Telegram zelf.

Heel veel liefs vanuit LA,

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt