Super goeie Human Design aanbieding

Even snel een berichtje vanuit Costa Rica, waar ik samen met mijn 81-jarige moeder bij mijn zusje Tika en haar man Anthony ben.

Mijn moeder, zus en ik zijn alledrie Projectors. Mijn moeder en ik allebei een Mental Projector en Tika is een Ego Projector.

Voor het geval je geen idee hebt waar ik het over heb, dat is onze Human Design Energie.

Human Design heeft mijn leven volledig veranderd. Tijdens het doen van mijn eigen experiment met Pockets vól met JOY stuitte ik al trackend & tracend op Human Design en het was voor mij dé missing link. Ik heb werkelijk nog nooit zoveel aha en eureka momenten achter elkaar gehad als (of is het dan?) toen ik leerde over mijn energie type. Ik heb onmiddellijk een hele deep dive gemaakt en ben me gaan certificeren bij Eden Carpenter.

Nu kreeg ik net een mailtje van haar, sinds tijden. Zij gaat, net als ik, haar hele business omgooien. Ik weet eerlijk gezegd niet eens precies wat ze gaat doen maar volgens mij gaat ze zelfs helemaal stoppen met Human Design. Nu ik niet meer op social zit ben ik niet meer op de hoogte van wat iedereen aan het doen is en dit had ze nog niet eerder via de mail gedeeld.

En waarom ik even in de pen klim om je te mailen is omdat ze schreef dat ze álles in haar shop voor 50% eruit gaat doen…! Dat is echt een méga goeie deal, want dat scheelt bakken…! En even om je een indruk te geven, mijn 9 maanden certificering bij haar heeft me 18.888 dollar gekost. En ik doe er niets mee, behalve dat ik het voor mijn eigen leven gebruik en familie en vrienden zo nu en dan ermee help en het heeft me vooral ook geholpen om te snappen dat iedereen écht anders gewired is. Ik heb ineens de gebruiksaanwijzing in handen van de mensen en kinderen om mij heen. Ideaal gewoon! Ik had er grootse plannen mee, dat mogen duidelijk zijn met zó’n investering. Ik zou er samen met een aantal vrienden een heel spel voor maken, maar uiteindelijk is dat een beetje in het slop geraakt. Ik heb er wel een introductie course over gemaakt voor de JOYRIDERS en heb er rubrieken over geschreven voor het Manifestatie Magazine en er workshops over gegeven op het Manifestatie Event en toen was het weer klaar. Zó zit ik blijkbaar in elkaar en mezelf dan vervolgens voor mijn kop slaan dat ik er niets mee doe en dat ik ook nooit eens iets afmaak en bla, bla, bla (wat ik vroeger gedaan zou hebben) dat doé ik dus niet meer. Het heeft zijn doel gediend, ik héb alles voor keeps en kan er altijd bij (wat ik ook vaak en graag doe)en verder wil ik graag zelf mijn mantra KIES OPNIEUW kunnen blijven léven.

Ik krijg veel vragen over of ik Human Design readings doe en of ik er cursussen over wil geven, maar het is dus niet iets wat ik zelf op mijn wensenlijstje heb staan. Maar nu ik de aanbieding van Eden zag dacht ik wel: Oeh, dat geef ik even aan je door!!

Je vind HIER haar hele shop en met de code BURN gaat er 50% vanaf. En don’t worry, die training die ik bij haar gedaan heb voor die prijs, die heeft ze niet meer, maar daar heeft ze later voor een schijntje daarvan een Self paced Sacred Success Coaching Certification van gemaakt (daarvoor moet je even helemaal naar beneden scrollen)

Verder heeft ze allemaal fijne bundels gemaakt en kun je programma’s ook los kopen. Ik zou zeker even een kijkje nemen als je ook geïnteresseerd bent om meer te leren over Human Design en de reden dat ik het bij haar heb gedaan is omdat zij de énige is die ik ken die Humand Design ook combineert met manifesteren!

Tussen nu en 24 maart kun je hier gebruik van maken daarna haalt ze alles van haar Website. Inspirerend hoor..!!

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt