Het zit erop, en het was….TOP

Het zit erop! En het was…. TOP!! Ik heb alle veertien groepen gehad. Na een blunderende eerste dag, een eerste kleuterklas met 31 kleuters als generale repetitie en nog eens 62 kleuters en nog 8 groepen te gaan was er radiostilte vanaf mijn kant. Maar na mijn laatste mailtje werd het alleen maar leuker en leuker, en beter en beter. Vanaf groep 3 tot en met groep 7 kwam er letterlijk en figuurlijk een stijgende lijn in. Het was zó cool!! De radiostilte had vooral te maken met het feit dat mijn inbox onbemand was en ik niet wilde dat de binnenkomende mails op mijn uitgaande mail onbeantwoord zouden blijven. En ik zag door de bomen het bos al niet meer in de inbox…!

Maar… Linde is terug van een maand Spanje en Sacha is terug op het honk! HALLELUJA!! Zo fijn! We hebben een begin gemaakt aan alle berichten en wat er tot nu toe opvalt is dat er ook vooral veel vragen zijn over wat ik inhoudelijk heb gedaan in de lessen en of ik daar niet eens over zou willen sparren. Nou is één op één sparren een beetje te veel van het goede, maar het heeft ons wel op een idee gebracht, wat Linde meteen voor ons heeft uitgewerkt!

Wat namelijk wél kan is een Masterclass geven óver wat ik heb gedaan in alle groepen en waar je al je vragen kunt stellen. Online sparren dus! En dat ga ik doen.

Omdat het nu nog vers in mijn eigen geheugen zit en de vakantie voor de deur staat, ga ik dat ook al snel doen. Op woensdag 5 juli van 15.00 tot 17.00 uur. Linde heeft er alvast een product voor aangemaakt. Je kunt HIER je kaartje voor de Masterclass kopen.

Je kunt uiteraard de replay kijken als je op dat moment andere bezigheden hebt en je hebt alles, zoals gewoonlijk, for keeps.

Je krijgt er een downloadable printen versie van de schaal van Hicks bij om uit te printen voor je klas (of thuis) en het is een MASTERCLASS, geen webinar. Er komt dan ook absoluut geen upsell van welke aard dan ook aan het einde van de Masterclass, maar in plaats daarvan álle info in de Masterclass zélf.

Het is dus een Masterclass Manifesteren in de klas. Ik leer je precies hoe ik de leerlingen van groep 1 t/m groep 8 heb leren manifesteren d.m.v de wet van aantrekking en hoe jij dat ook kunt doen met jouw klas (of je kinderen). Met lessen voor een dagdeel, een woensdag of om te verspreiden over een aantal dagen of weken heen.

Je kunt het geheel op je eigen tijd kijken. Dus als het voor jou beter uitkomt om het vlak voor het nieuwe schooljaar te kijken of juist tijdens de vakantie dan kan dat dus prima. Je kunt het ook gebruiken om met je kinderen thuis te doen, als een soort Home Schooling. Dan ben je zelf de Juf Universe voor je eigen kinderen.

INSPIRATIE-AVOND BRAIN BALANCE IN HET ONDERWIJS.

Mijn ervaringen voor de klas ga ik natuurlijk ook meenemen in de Inspiratie-avond Brain Balance in het onderwijs. Er komen inmiddels al rond de 700 leerkrachten…! Zo’n grote klas heb ik nog nooit gehad!

Daar ben ik een van de drie sprekers naast Charlotte Labee zelf uiteraard en naast Lara Wierenga, die neurowetenschapper aan de universiteit van Leiden is en de auteur van Atlas van ons brein.

De Inspiratie-avond Brain Balance in het Onderwijs is op dinsdagavond 27 juni en is voor iedereen die werkzaam is binnen het onderwijs, van basisonderwijs tot hogescholen en van pedagogisch medewerker tot ondersteunend personeel.

Waar: Goudse Schouwburg in Gouda
Hoe laat: 20.00 – 22.00 uur
Inclusief: Gratis online Brain Balance module t.w.v. €19,95

Nou het lijkt er inmiddels behoorlijk op dat ik mijn Bigger Mission om impact te maken in het onderwijs aan het waarmaken ben!

Ze hebben op school gevraagd of ik het volgend jaar alsjeblieft weer alle groepen wil komen doen. Twee keer zelf. Een keer in jan/feb en de andere keer weer in mei/juni. Als ze het me na de eerste dag hadden gevraagd had ik absoluut nee gezegd, maar nu was het een volmondig JA! Het is echt een win/win/win voor ons allemaal. De kinderen vonden het geweldig, de leerkrachten vonden het héérlijk om een hele dag vanaf huis al die administratieve invulzaken te doen zonder dat ze iets voor mij hoefde voor te bereiden of dat we de klas nog moesten overdragen, en ik, ik ben one big happy juf UNIVERSE met trotse kleinkinderen die het héél cool vonden dat iedereen ‘the best day éver’ had gehad met hún Nana.

Alle liefs

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt