Happi(nez)-Kids over Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen!

Ha Rebel-Leerder!

Zo leuk om een stukje te lezen over de e-course Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen in de Happi.kids!

Ik heb er even een filmpje over gemaakt om je er meer over te vertellen. Je kunt ‘m HIER bekijken.

Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen gaat niet over vrijheid en blijheid alleen. Het gaat over álles zijn. Over jezélf zijn, over je éigen opvoedstijl zijn. Misschien voel je je helemaal niet zo Wild & Free als het gaat om je Klein(e) Kinderen en wil je ze liever achter het behang plakken en heb je daarom het gevoel dat je geen goede opvoeder bent, omdat je denkt dat je ánders moet zijn. Misschien raak je in paniek van vieze vingers en rommel en zit je niet op ‘extra schoonmaakwerk’ te wachten. Dan voel je dat éérst. Dat is wat Wild & Free zijn IS! Het is zijn wie je bent en niet wie je denkt dat je moét zijn.

Zo wilde ik zelf vroeger altijd veel liever een Pippi zijn, maar ik wás een Annika. Pas toen ik van mezelf Annika mócht zijn kon ik een Pippi worden. Wij willen misschien in onze gedachten Pippi Kinderen, maar we willen in werkelijkheid vaak liever dat ze zich gedrágen als Annika. Het is dus nogal belangrijk om éérst te weten wat je denkt, waarom je het denkt en welke overtuigingen daarachter zitten. Dáár gaat het óók over bij de e-course Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen.

wild-en-free-met-je-kleine-kinderen-course-

En natuurlijk gaat het ook over hoe je creatiever, simpeler, vrijer en zorgelozer met ze kunt leven. Want we maken onszelf gek met alles wat we denken dat we moeten terwijl het soms héél simpel kan zijn als je je leven simpel houdt (en nee, simpel is niet hetzelfde als makkelijk…)
En we hebben het over verwachtingen. Die van jezelf, je kinderen, je partner en van elkaar.

Je kunt HIER zien wat we allemaal behandelen in deze e-course. Wild & Free Leven met Klein(e) Kinderen is onderdeel van een Wild & Free Society Membership en dat geeft je weer toegang tot álle e-courses en workshops. Je kunt HIER meer informatie vinden.

Je kunt tot aanstaande vrijdag 29 september nog een Bondgenoot worden. DAARNA SLUIT DE INSCHRIJVING VOOR ONBEPAALDE TIJD. Ik ga namelijk op donderdag 26 oktober starten met Money, Meaning & Miracle C(r)ash Course, en daar wil ik me zo volledig mogelijk op kunnen focussen. Dit is de bonus voor mijn B-school Backstagers van 2017, maar ik ga ‘m (waarschijnlijk) ook aanbieden aan andere geïnteresseerden. Je kunt je HIER inschrijven mocht jij daar interesse in hebben. Deze C(r)ash Course hoort dus niét bij een Membership, maar Bondgenoten krijgen wél korting.

Ik weet nog niet precies wanneer de deuren naar de Wild & Free Society weer opengaan, maar ik denk pas weer in het nieuwe jaar. En ik weet ook nog niet wat de prijs dan gaat zijn. Dus als je al een tijdje twijfelt of je óók meer wilt Rebel-Leren, dan kun je nog tot vrijdag twijfelen!

Of je kunt je HIER inschrijven als je dat wilt.

Wat je ook doet,

Free YOUR Wild, en daarmee die van (je) Klein(e) Kinderen, want ze doen wat je doet, niet wat je zegt.

Liefs

Lou

P.S. Deze Bondgenoten gingen je voor en dit is wat zij ervan vinden:

“Vanaf het moment dat ik de sprong gewaagd heb, voel ik in mezelf een soort van opgetogenheid: Ha, wat gaan we doen? Wat ga IK doen? Welk avontuur staat er op me te wachten? En het belangrijkste: ik hoef het allemaal niet zelf uit te vinden, er is een hele groep om samen mee op pad te gaan, we kunnen elkaar stimuleren, adviseren en vooral onze avonturen delen. Ook het gevoel van een beetje afkijken bij hoe anderen het doen en dat als inspiratie en brandstof gebruiken om zelf paden in te slaan die ik in mijn eentje voorbij was gelopen!” ~Karin~

“Dit is een leuke sprong in een welkom bad. Spannend en veilig tegelijk. En ik neem hem nu. Niet omdat ik alles in mijn leven op orde heb. Ik moet nog verven en klussen in mijn huis. Mijn lijf is nog 10 kilo te zwaar. Mijn tuin/wildernis (2000 m²) vraagt nog veel denkwerk en daadkracht. En mijn creatieve projecten hebben nog nauwelijks vorm. Waarom dan toch nu? Omdat ik samen met de bondgenoten spring. Dit is het moment. Yeah!!!Ik ben al meer dan een jaar fan van Lou. Ze heeft mijn leven veranderd, ze heeft me geleerd de regie over mijn dag aan mijn creatieve genius te geven. Pure vreugde!!! Alles is er al!” ~Iete~

“Samen een avontuur aangaan is voor dit niet zo creatieve brein een veiligere stap dan alleen. Het leren van elkaar, het reageren op elkaar en de beste mentor Lou die voor je klaar staat. Ik wil die wild en free wereld inspringen en gaan waar ik nog niet eerder ben geweest…….Spannend!” ~Ellen~

“Ik kom net een quote tegen: ” Real flowers bloom in the wilderness”. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om bij de Free &Wild society te komen. Ik voel me geïnspireerd, veilig, geraakt en ik ben heel benieuwd wat er komen gaat. Vol verwachting klopt mijn hart, zeg maar.” ~Marina~

“Waarom meedoen aan het avontuur van de Wild en free society? Nieuwsgierigheid, zin in avontuur, zin in méér van Lou’s inspirerende manier van het leven creatief léven! Zin om dit met een heleboel andere creatieven samen te doen, om de herkenning van het samen zoeken naar voluit leven (inclusief alle mess en onzekerheden) en samen creativiteit in alles te zien!” ~Marije~

“Al zo’n 6 jaar geleden raakte ik geïnspireerd door de tekeningen van Lou. Toen kwamen er de boeken die heerlijk zijn om in te bladeren en me inspireren. Na een tijdje Lou-loos te hebben rondgezwerfd kwam ik op het web iemand tegen die schreef dat ze een art journal cursus bij Lou deed. He die “ken” ik nog, dacht ik. Kwam zo op de Creative Campfire Community, bij de Art journal cursus en in het voorjaar samen met haar groep heerlijk begonnen met declutteren. Heb al heel veel van alle groepen en cursussen geleerd. Dit jaar wilde ik wel veel te veel en maakte nauwelijks iets af. Dus ook ruimen in al die groepen en e-courses. Wat in ieder geval blijft is de heerlijke Wild & Free Society. Kan niet meer zonder. Samen met alle andere bondgenoten fijn op avontuur door het leven.” ~Carla~

“Kom erbij, stap in dit heerlijke liefdevolle creatieve avontuur onder de bezielende leiding van Lou (echt je moet haar gewoon leren kennen, ze zal je blij maken, ze zal je raken, ze zal je uitdagen, en ze ziet je). En weet je het is zo fijn, je stapt nooit alleen dit avontuur binnen, er zijn zoveel geweldige mensen die jou welkom heten, die ook jouw struggles leven, die ook jouw beren op de weg tegen komen, maar ook graag je plezier lezen en delen. Je vindt er humor, lichtheid, warmte, gezelligheid en heel veel creatiekracht. En weet je, je hoeft dus niet te kunnen tekenen. En ja dat is dus nog wel een struggle van mij hoor, Ik kan echt niet tekenen als ik me vergelijk met heel veel anderen hier, maar ik weet ook dat dit iets is waar ik door heen mag, en in babystapjes ga ik mezelf ontdoen van wat moet en hoe het zou moeten. IK TEKEN VOOR HET LEVEN. (Woorden van Lou) In de Facebookgroep deelt Lou ook heel veel mooie liefdevolle filmpjes die alleen wij mogen zien, van bijv. de mensen om haar heen. Ze raakt me elke keer weer, en ben gewoon super dankbaar dat ik hierbij aanwezig mag en kan zijn.” ~Mirjam~

“Zeker een jaar geleden ontdekte ik Lou toen ik googlede op art-journal. Sindsdien verwarm ik me aan het kampvuur waar veel gelijkgestemden naast mij zitten. Na een half jaar ben ik ingestapt in de declutter e-course en wilde al lang ook een andere e-course gaan volgen: ‘Hoe maak ik een e-course’ Maar ik wilde ook de e-course: ‘artjournallen’ gaan doen. Dilemma, dilemma, nu kan ik ze dus allebei en meer gaan doen omdat ik lid ben van de adventurerclub! Lou daagt me uit dingen vast te beginnen ook al zijn ze nog niet afOm van daaruit projecten verder te ontwikkelen. Ze zorgt ervoor door open te zijn over haar eigen obstakels om lekker door te gaan en niet op te geven.” ~’Fred’

“Ik ben al heel lang lid van de CCC zonder dat ik daar ooit ben. Geen tijd, andere prio’s etc. Ik ben expres in Lou’s nieuwsbrief ingeschreven gebleven omdat ik voelde dat er iets zou komen waar ik bij zou willen zijn. Toen de mail van de WFS kwam twijfelde ik dan ook geen moment. Dit was precies wat ik nodig had, het kleine duwtje om eindelijk echt te gaan tekenen, om op dagelijkse basis te creëren. Zonder verwachtingen, zonder verplichtingen, maar omdat ik het wil, omdat ik voel dat ik het nodig heb. Ik wist altijd al dat ik dat nodig had in m’n hoofd, maar nu voel ik het ook in m’n hart. De tools die ik in deze korte tijd van Lou heb gekregen hebben dat al bewerkstelligd en ik ben heel benieuwd wat er nog meer staat te gebeuren. ~Dominique~

“De stap van mijn aanmelding voor de WFS heeft me al heeeel veeeel plezier gegeven. Er is een soort turbo op mijn wakker wordend bewustzijn gezet door Lou met haar filmpjes, cursus, aanmoediging en aanvullingen. En het is zo -echt zo- leuk om hier met elkaar op FB te komen. Ik vind FB nu geweldig i.p.v. tijdrovend. Ben zelf nog niet zo’n artiest, maar de creativiteit verdubbeld hier ter plekke! En de plannen zijn legio lekkere chaos ‘as usual’ dus kijk enorm uit naar dinsdag xxxxxxx”~Carla~

“Zin in inspirerende cursussen, filmpjes. Voor mij een stimulans om te creëren. Fijn om de filmpjes te zien, ze zet me aan het denken met eye openers. Fijn om berichten van bondgenoten en foto’s van art journals te zien. Ook inspirerend en vaak hartverwarmend”. ~Petra~

“Om eerlijk te zijn ben ik eigenlijk nooit aan het tekenen en schrijven, maar had ik wel echt behoefte aan iets voor mezelf. Elke week als ik de filmpjes van Lou bij het kampvuur zag werd ik zo blij! Zo wil ik zoo graag leven! Voor mij is dit de het beste cadeau wat ik mezelf heb gegeven. Ik leer hier steeds meer zijn wie ik wil zijn! Om eerlijk te zijn schrok ik een beetje dat de reacties via facebook gaan (ik was hier bewust af gegaan omdat er zoveel tijd in ging zitten en ik er vaak niet blij van werd). Maar ik ben zo dankbaar dat ik hierbij mag zijn. Blij met dit warme bad, vol lieve mensen, waar we zulke mooie dingen delen.” ~Chantal~

“Yeaahh! Ik ben nu al super blij dat ik dit doe. Ik heb echt wel getwijfeld, maar het voelt nu al super.De eerste stap is gezet nu op naar meer stappen. 😉 Ik heb er zin in. ~Kimberly~

“Ik heb het even nagezocht, in april 2015 zag ik op FB een pagina uit Lou’s boek Moedige Moeders etc, die mij zó greep, daar moest ik meer van weten. Ik heb de boeken gekocht en meteen verslonden. Heb haar website gevonden en me aangemeld voor de nieuwsbrief. Even later kwam daar het bericht over de CCC. Meteen aangemeld, en sindsdien geniet ik wekelijks van de inspirerende filmpjes. Ik ben fan! ik ben geen tekenaar maar houd wel van creëren, en Lou inspireert me zo enorm tot het net even anders aankijken tegen dingen. Levenskunst! Ik vind haar een enorm wijze vrouw die me elke keer weer iets op een andere manier laat zien. Daarna heb ik zowat elke e-course gedaan die langskwam. Maar die ene pagina, die zoek ik nog steeds vaak op (omdat ik het moeilijk heb met een rebelse tienerdochter).
En de Wild & Free Society is een fijne plek met bondgenoten, een heerlijke warme community”. ~Margreeth~

“Ik heb vorig jaar de les gevolg van art-journaling! Deze lessen hebben mij weer dagelijks aan het tekenen gebracht. Dit heeft 20 jaar stilgelegen, nu de kids het huis uit zijn, heb ik er alle tijd voor. Inmiddels heb ik mij ook aangesloten bij de Urban Sketchers groep van Nederland (buiten tekenen op locatie) en zit ik in de organisatie van de Gelderland groep. En ik heb gemanifesteerd om met een wekelijks groepje dames te tekenen op locatie, mijn grote wens.
Je ziet, Lou is mijn grote inspirator en haar dank ik ook voor alles wat zij bij mij in gang gezet heeft. Innerlijk ben ik meer mezelf geworden, durf meer mezelf te laten zien. Lou thankx” ~Ingrid~

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt