Hoe ik me wéér Groots heb laten Meeslepen…

En ik had het me nog zó voorgenomen… Dit jaar zou ik niét investeren in mijn business als het gaat om nóg meer leren, nóg meer weten, nóg meer doen. Dit jaar zou ik het doen met wat er al is. Ik zou ook niet meer de hele tijd Self Help boeken lezen, om nog béter te worden en het dan weer dóór te geven in Levenslessen.

Maar ik heb me mooi weer Groots laten Meeslepen door Meer, Meer, Meer en vooral door Beter.

Bezige Betty en Mejuffrouw meer hebben voornamelijk aan het roer gestaan afgelopen jaar. Aangemoedigd door Hansje Hanzenhart, die bang is dat we nog niet ver genoeg zijn, nog niet succesvol genoeg zijn, nog niet góed genoeg zijn…

Maar ik ben er (weer eens) helemaal klaar mee!

Mijn Ravissante Rebel, mijn Barefoot Bohemian en mijn Artistieke Avonturier krijgen van nu af aan weer ruim baan!

Ik héb alles al. Dat is de hele grap. Ik héb het ideale leven al, tenminste als ik mezelf de ruimte geef om het te léven en niet tóch steeds weer te gaan streven (lees vergelijken..)

We hoeven ons leven niet te beteren, maar we kunnen wél beter leven. We kunnen véél meer halen uit wat we al hebben en uit wat we al doen.

Ik ga aankomend jaar een jaar lang Groots en Meeslepend Leven in de Wild & Free Society. Gewoon in en met onze dagelijkse sleur. Gebaseerd op mijn boek.

Ik ga minder, véél minder STREVEN, en veel meer LEVEN.

Want als we stoppen met STREVEN naar dingen en ‘doings’ die we niet nodig hebben, dan blijft er ineens een zee aan tijd en energie over om Groots en Meeslepend te léven met dat wat er al is.

ccc-videoles-play-screenshot-36

Er is nog niets. Geen salespage en geen info. Je kunt je nog niet opgeven, je kunt nog niets kopen. Je hoeft ook helemaal niet mee toe doen, want dat is dus precies waar het over gaat. Dat je vaart op JOUW Innerlijke kompas. Dat je vertrouwt op JOUW Juicy Genius en dat je je Zonderlinge Zielen die veel te weinig ruimte geeft weer eens voor laat gaan. Je weet ZELF wat je nodig hebt en vooral wat je NIET nodig hebt. En sorry voor het schreeuwen met al die kapitalen, maar dat is omdat ik er genoeg van heb dat we kapitalen uitgeven aan Stuff, Succes en Status (updates)…

Ik ga mijn eigen boek maar weer eens lezen…

less-is-luxe-inleiding

Nou ja, dat dus. Less is Luxe indeed.

To be continued…

Free Your Wild,

I See You,

Lou

Lou.

ccc-videoles-play-screenshot-36

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt
inleiding groots en meeslepend leven