e-course

Groots & Meeslepend Leven op je Werk

gml-werk-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Inmiddels heb ik van mijn boeken een Online Business gemaakt. De Wild & Free Society. Ik had het oorspronkelijk de Faculteit van een Groots en Meeslepend Leven willen noemen. Het was misschien toch een betere naam geweest, denk ik nu. Want wat ik voor ogen heb is samen leren hoe we Groots en Meeslepend kunnen leven, met álle aspecten van ons leven, door middel van LevensLessen. Door van mijn Boeken een Business te maken, en ook doordat inmiddels alle kinderen al een aantal jaar het nest hebben verlaten, heb ik me toch laten verleiden om Groots te worden meegesleept door mijn werk. Omdat ik van analoog naar digitaal ben gegaan, van het het schrijven in solitude naar een online community, lag er ineens een flinke uitdaging op me te wachten. Het managen van mijn 24/7 internet Verbinding met de Buitenwereld. Maar ik heb een InnerNet Verbinding met mijn Binnenwereld nodig om te weten wat ik écht wil. Om even stil te staan bij wat ik al héb van al die dingen waar ik naar strééf.. Inmiddels heb ik 2 kleinkinderen en wil ik óók weer een Wonderwijzer voor een klein Klasje zijn. Het blijft dus een heel avontuur om niet te veel te focussen op één ding. En ik denk dat werk de grootste SlokOp is van onze kostbare tijd. En tijd is geen geld. Zoveel weet ik wel. Geld kan ik verspillen en weer terugverdienen. Maar mijn Tijd is echt, echt, echt op als ik het heb uitgegeven. Het is dus werkelijk van levensbelang om dat uit te geven aan de dingen die er werkelijk toe doen!

Dat heeft er voor gezorgd dat ik op de 4/4/4/ manier werk. Dat betekent dat ik 4 uur per dag besteed aan OutPut. Werken aan mijn boeken en mijn business. Vervolgens besteed ik 4 uur per dag aan InPut. Inspirerende Literatuur, Documentaires, Artist Dates, Tentoonstellingen, Exposities, Filosofie, Kunst en alles wat mijn eigen vat weer vult. Verder is er ruimte voor 4 uur per dag NoPut. Meditatie, Mijmeren, Zwerven met de hondjes, het huishouden doen en alle zaken waar ik niet bij na hoef te denken. Dit is essentieel om de InPut en OutPut samen te laten vallen. Dan blijft er nog genoeg tijd over voor Familie en Vrienden. Vooral omdat die goed te combineren zijn met alle Puts. We kunnen samen werken, samen op een artist date, samen een beetje aanrommelen en elkaar inspireren. Deze vorm helpt me enorm om (weer) te dansen op mijn éigen beat. Om dingen om op mijn éigen manier te doen. En dat kun jij ook!

Deze maand ga ik graag met je kijken naar hoe we dit kunnen toepassen op jouw werk. Je hoeft er geen eigen business voor te hebben, je hoeft er ook geen (betaald) werk voor buitenshuis te hebben. Het gaat op voor álle jobs, ook die van fulltime moeder. Omdat het gaat om héélheid. Om álle dingen. Want álles wat je eenzijdig doet, leidt (lijdt!) tot een Burn-out of liever een Bore-Out. Groots en Meeslepend Leven is op de toppen van je longen leven. En daar moet je werk van maken.

Mag ik deze dans van u?

AT A GLANCE

We laten ons het snelst Groots Meeslepen in ons Werk. We hebben het misschien wel het belangrijkste gemaakt van alles wat we doen. Maar dat is zó eenzijdig! Datzelfde geldt overigens ook als je van het Moederschap je Werk hebt gemaakt. Alles wat je alleen maar doet leidt (lijdt!) tot een Burn-out, maar nog waarschijnlijker naar een Bore-Out. Het is dus van Levensbelang om ervoor te zorgen dat we het werk wát we doen zo Groots en Meeslepend Mogelijk maken, en dat we daarnaast werk maken van ons léven!

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdtuk Groots en Meeslepend Leven in je Werk van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.
Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course: Zo Maak je je Eigen E-course, en in de e-course: Zonderlinge Zielen Zaligheid. Voor B-schoolers is er de B-school Backstage. Dit is geen onderdeel van je Wild & Free Society Membership. .

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedereen die het gevoel heeft Groots te worden meegesleept door Werk. Voor iedereen die graag meer plezier zou willen halen uit het werk zelf en die niet alleen maar aan het werk wil zijn. Je hoeft geen eigen business te hebben, je hoeft geen vrij beroep te hebben, je hoeft zelfs geen officieel beroep te hebben. Je hoeft alleen maar bereid te zijn om ánders te kijken naar je werk(zaamheden) en LevensWerk te willen maken.

WAAROM 

Omdat je niet alleen wilt leven om te werken maar je ook werk van je Léven wilt maken én van je werk Lévenswerk wilt maken. Op je éigen-wijze, éigen-zinnige en éigen-aardige manier!

WANNEER 

Februari 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt