e-course

Groots & Meeslepend Leven in je Relatie

gml-relatie-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

En dat doet hij nog steeds. Inmiddels zijn we deze maan(d) 20 jaar samen, zijn de kinderen uit huis en zijn er kleinkinderen voor in de plaats. Hij is by far de coolste opa die ik ken! Hem nu weer in die rol kunnen meemaken maakt hem nóg aantrekkelijker. Er is veel veranderd in die laatste 5 jaar. Ziekte, faillissement en grote verliezen van grootse vrienden. Het heeft ons alleen maar nóg dichter bij elkaar gebracht en ons weer eens haarfijn laten zien wat er écht belangrijk is in het leven.

Deze maan gaan we aan de slag met onze relatie. Dat hoeft niet eens perse een liefdesrelatie te zijn, hoewel het daar hier wel over gaat. Maar in principe geldt het voor élke relatie. Zin heb je niet (altijd) zin moet je maken, gaat in dat geval dan niet over seks, maar we moeten ook vaak genoeg zin maken voor avondjes met vriendinnen, omdat we simpelweg te moe zijn.

We gaan onder andere kijken naar gunnen, humor en diepe dankbaarheid. We gaan op zoek naar de liefde in onze relaties, naar het allermooiste, slimste, ontroerendste en geweldigste van de ander, alsof je op zoek bent naar je sleutels of je telefoon. Reken maar dat je het kunt vinden als je voorbij je irritatie kijken en joúw manier van dingen doen. En dan krijg je er zóveel meer voor terug dan je had kunnen denken. En het ligt gewoon voor het oprapen. Of niet. Maar als zó grondig gezocht hebt, en het is niet te vinden, dan is het misschien tijd om afscheid te nemen. En daarmee maak je het weer full circle naar Maart: Groots en Meeslepend Leven met Jezelf. Want overal geldt, éigen zuurstofmasker eerst. Oók in je relatie!

Verdieping voor deze lessenserie vind je onder andere in de e-course: Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen, daarin zitten óók relatietips. De e-course Zonderlinge Zielen Zaligheid geeft je meer inzicht in ál je Zonderlinge Zielen, dus ook in je Vrije Vrouw. De e-course de Hero’s Journey helpt je om af te dalen in de onderwereld, als het leven met je partner je (af en toe) zwaar valt. (of als het leven zonder partner je zwaar valt!) Met de Mini-course Ochtend Rituelen kun je je dag zo starten dat je ook ruimte vóelt voor je partner en je je dag eerst sámen kunt starten voor je de hectiek van de dag te lijf gaat. En in de E-course Wild & Free Leven in je Art Journal kun je leren hoe je een ode kunt maken aan je lief. En in de Mini-course Stay Wild Moon Child kun je leren hoe de energie van de maan invloed heeft op je Vrouw Zijn! En als je tussen relaties in zit en je je eenzaam voelt dan kan de e-course If You Are Lonely When You’re Alone, You’re in Bad Company verlichting bieden.

AT A GLANCE

Als je érgens kunt leren om Groots en Meeslepend te leven dan is het wel in je relatie! En als we ons ergens Groots door laten meeslepen dan is het wel in onze relatie… We willen dat het op ónze manier gedaan wordt, dat hij zélf moet kunnen ruiken wat we nodig hebben, dat hij liever is, attenter is, en minder afwezig is. Maar als het érgens helpt om je niet af te vragen wat je wilt doen (of gedaan wilt krijgen) maar wie je wilt zijn, dan is het wel in je relatie. Wil je een zeikwijf zijn? een kenau? een bitch. Wil je een zure oude pruim worden, waar alle juice uit verdwenen is. Wil je een streepje als mond?
Precies. Werk aan de winkel dus, en het is veel makkelijker dan je denkt!

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven in je Relate van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.
Verdieping voor deze lessenserie, zie de omschrijving links op deze pagina.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die het gevoel heeft Groots te worden meegesleept door haar Belerende Bitch. Die dreigt te veranderen in een Minachtende Mopperaar en zo graag weer haar Verliefde Fabuleuze Zelf zou willen zijn. Voor vrouwen die niet langer naast elkaar maar mét elkaar willen leven. Die haar partner weer wil zien als Pártner in Crime, in Liefde, in LevensLust!

WAAROM 

Omdat Groots en Meeslepend Leven in je relatie essentieel is als je op zoek bent naar een ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ einde van het sprookje dat je ooit begonnen bent. Dat dat vanzelf zou gaan is natuurlijk een sprookje. Doe moeite, niet moeilijk!

WANNEER 

September 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt