e-course

Groots & Meeslepend Leven op Reis en Onderweg

gml-reis-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Reizen lijkt het nieuwe succes. Zeker nu entrepreneurs zich graag af laten beelden met een laptop op het strand onder de palmbomen. Locatie Onafhankelijk Werken! Kijk waar ik ben! En het geldt niet alleen voor entrepreneurs en Werk Wonderland, ik denk dat we ons het groots mee laten slepen in onze ‘afgunst’ op social media als we alle strand- en vakantie foto’s van anderen continu voorbij zien komen in onze newsfeed. Uit onderzoek blijkt dat we ons op dat soort momenten sneller eenzaam voelen of een mislukkeling. Waarom zitten zij wel daar en ik niet?

Maar je hoéft helemaal geen verre reizen te maken om op avontuur te zijn. Adventure is een MindSet! En met diezelfde mindset kun je mooie foto’s op Instagram laten zijn voor wat het is. In plaats daarvan kun je je telefoon wegleggen, je laptop dichtdoen en de voordeur open. De reisprogramma’s op tv uit en je verbeelding aan. Je kunt van iédere trip een roadtrip maken. Ook als je gewoon de kinderen naar hockey rijdt. Misschien is de béste reis die je kunt maken wel een reis naar binnen.

Deze maan gaan we op expeditie. We reizen door de tijd, door onze dromen en verlangens, door de tuin en gaan erop uit. We liften onze spirit en we lopen een vredesmars. We reizen zelfs vanuit onze luie stoel. Goedkoper kan niet, en véél avontuurlijk dan je denkt!

Ik ga op reis en ik neem mee…? JOU?!

Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course: Artjournal on the Road. Maar het is ook de perfecte tijd om te verdiepen in het maken van een artjournal op zich in de e-course Wild & Free Leven in je Art Journal. (zie ook januari 2018) omdat je met een beetje verf en een pennetje van je dagelijkse sleur een avontuur kunt maken, en is deze periode het perfecte moment om een reis naar binnen te maken in de Hero’s Journey. Verder vind je in de e-course Wild & Free Leven met je Klein(e) kinderen hoe je op avontuur kunt gaan in je achtertuin. In Zonderlinge Zielen Zaligheid kun je je Avontuurlijke Zelf ontmoeten. Als je niemand hebt om mee te reizen kun je inspiratie vinden in If You Are Lonely When You’re Alone en in de mini-course How to Shoot the Should kun je afrekenen met hoe je zou móeten reizen.

AT A GLANCE

Mooie reizen maken staat hoog op vele verlanglijstjes. Het is inmiddels eerder een status symbool geworden en een bron van Instagram Inspiratie (of is het vooral irritatie?) Maar ben je wel aanwezig waar je bent, zie je wel echt wat je (door je camera) ziet? Is het wel een écht avontuur als je steeds gaat zitten checken of anderen wel liken waar je bent? Je kunt op de Bahama’s zitten, maar als je in plaats van de blauwe zee vooral het blauwe licht van je telefoon ziet, dan ben je nergens. Voor écht avontuur hoe je niet eens de deur uit! Voor écht avontuur hoe je alleen maar anders te kijken, écht te kijken en écht aanwezig te zijn. Gewoon daar waar je al bent, met dat wat je al hébt.

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven op Reis en Onderweg van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.

Verdieping voor deze lessenserie, zie de omschrijving links op deze pagina.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die het gevoel heeft dat ze niet avontuurlijk genoeg reist, niet Instagram Proof leeft, zich niet kan of wil veroorloven om dure reizen te maken. Voor iedere vrouw die snakt naar avontuur, of een avontuurlijkere mindset en die zich niet langer wil laten ver-lijden door het groene gras van een ander. Voor alle vrouwen die het leven zélf als avontuurlijk zouden willen ervaren.

WAAROM 

Omdat Groots en Meeslepend Leven op reis en onderweg je helpt om iedere dag avonturen te beleven, wáár je ook bent, en wát je ook doet!

WANNEER 

Juli & Augustus 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt