e-course

Groots & Meeslepend Leven met Minder

gml-minder-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Oh My…! Als ik er destijds niet voor had móeten kiezen dan had ik nooit geweten dat ik hiervoor had willen kiezen! En nog sterker, dan was mijn Creativiteit bedolven gebleven onder Streven. Terwijl van niéts iets maken me zó ongelooflijk veel meer LevensLust oplevert dan bestel maar, koop maar, doe maar…!!

Het sluipt erin. Dat streven naar meer, naar groter, naar beter. We denken er helemaal niet over na of we het wel willen, het lijkt zo’n logische volgende stap (op de carrière ladder).

Maar als je op zoek gaat naar de verlangens die eronder bedolven liggen dan komt er niet alleen een stroom tijd vrij, maar dáár ligt de verborgen schat! Het levenselixer. De heilige Graal:

CREATIVITEIT!

Verdieping voor deze lessenserie vind je onder andere in de e-course: Less is Luxe, Downsizen & Upgraden en in de e-course 21 dagen Declutter van je Huis, Hoofd en je Hart. De e-course Zonderlinge Zielen Zaligheid geeft je meer inzicht in ál je Zonderlinge Zielen, dus ook in je Meesterlijke Minderaar. De e-course de Hero’s Journey helpt je om af te dalen in de onderwereld, om te onderzoeken waarom je toch steeds zo aan het jagen bent op meer. Met de Mini-course Ochtend Rituelen kun je je dag zo starten dat je niet het gevoel hebt met een achterstand te beginnen. En in de E-course Money Meaning & Miracles C(r)ash Course kun je leren hoe je meer geld met minder tijd en energie kunt manifesteren. (Let op: Dit is geen onderdeel van het Wild & Free Society Membership!)

AT A GLANCE

Oh boy. Meer, Meer, Meer. Groter, Groter, Groter, Beter, Beter, Beter. We laten ons zó makkelijk Groots Meeslepen in het streven naar Succes, Stuff en Status (updates)… Terwijl écht Groots en Meeslepend Leven juist véél makkelijker (en grootser!) is met MINDER! Als je al die dingen waar je naar streeft maar die je niet echt nodig hebt los laat, dan hou je zeeën van energie, geld en tijd over voor de dingen die je écht wilt! Tijd is géén geld. Geld kun je altijd weer terug verdienen, maar Tijd niet. Nooit meer. Dus waar geef jij het aan uit?

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven met Minder van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.

Verdieping voor deze lessenserie, zie de omschrijving links op deze pagina.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die het gevoel heeft Groots te worden meegesleept door haar spullen of door haar streven. Het streven naar succes, naar status, naar meer, meer, meer. Maar ondertussen overspoeld wordt door haar to list, haar geren en gerace en gesjees. Voor vrouwen die al wakker worden met een achterstand en het gevoel niet genoeg te geslapen te hebben en niet genoeg tijd te hebben voor de dingen van de dag. Groots en Meeslepend Leven met Minder is leven in een wereld van GENOEG! Goed genoeg.

WAAROM 

Omdat Groots en Meeslepend Leven met Minder je leven kan redden. Echt. Als je weer oog hebt voor wat er wérkelijk toe doet, als je letterlijk ruimte hebt gecreëerd de dingen die er écht toe doen, dan heb je geen Wake Up Call nodig die je te laat doet inzien dat het leven niet om streven gaat.

WANNEER 

Oktober 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt