e-course

Groots & Meeslepend Leven met je Look & Feel

gml-look-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Heb jij dat ook dat je naar foto’s van jezelf van vroeger kijkt en denkt: Huh?! Zo erg wás het helemaal niet! Of juist dat je denkt dat je er toen fantastisch (lees dun…) uitzag en dat je nu ziet hoe uitgemergeld je was?

We maken ons zó druk over hoe we eruit zien, dat we helemaal vergeten om te (genieten van het) léven. En als er iets belangrijk is aan dit voor onszelf (op)klaren, dan is het wel dat we het geworstel niet meegeven aan onze dochters…

Laat je niet langer Groots Meeslepen door je idee over je lijf, maar voedt het, met wáre voeding, food for thought!

In juni organiseren Patty Zomer en ik een LIVE InspiratieSessie. Details volgen nog!

Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course: Less is Luxe, Downsizen en Upgraden, daarin vind je een Bonus met Patty Zomer, die met ons kijkt naar onze kast (en wat dat over ons zegt!) En in If You Are Lonely When You’re Alone zit een Inspiratie Sessie met Patty waarin we kijken naar onze Archetypes.

AT A GLANCE

Je staat zó anders in het leven als je je goéd voelt! Je haalt veel meer (zonderlinge zielen) uit jezelf als je het uitd(r)aagt! Onderzoeken wat jouw stijl is, jezelf meer ruimte geven om flamboyant te zijn, iets meer moeite doen geeft je zoveel meer levenslust dan gemakzucht! Bovendien zijn we tegen niemand zo genadeloos gemeen als tegen onszelf. Dat moest maar eens afgelopen zijn vind je niet?

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven met je Look & Feel van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.

Verdieping voor deze lessenserie, zie de omschrijving links op deze pagina.

WAAR 

Online, in een besloten FB Groep bij de Bondgenoten. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday FB Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die het gevoel heeft dat ze wel eens wat liever voor zichzelf zou willen en kunnen zijn. Voor iedere vrouw die zichzelf graag wat meer zou willen uitd(r)agen, en nu vooral groots wordt meegesleept door Negatieve Self Talk als het gaat om haar uiterlijk. Zo binnen, zo buiten!

WAAROM 

Omdat Groots en Meeslepend Leven met je Look & Feel je helpt om écht je éigen-wijze, éigen-aardige en éigen-zinnige pad te kunnen gaan!

WANNEER 

Juni 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt