e-course

Groots & Meeslepend Leven in je Journal

wild-free-art-journal-1

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Beter had ik het niet kunnen zeggen. En dat is het mooie. Ik heb mijn gedachten toen vást gelegd. Opgeschreven en opgetekend. Ik hoef het niet meer opnieuw te zeggen, ik maak daarmee ruimte in mijn hoofd en mijn hart voor nieuwe dingen. Ik héb het, ik héb het! Niet alleen in mijn journal, maar ik heb het idee gevangen met mijn vlugge vlindernetje. Ik pen de vloeiende lijn van mijn pen achterna gegaan om te ontdekken wat het voor me in petto heeft. Halleluja! Wát een rijkdom.

Nou ja dát! Dat gaan we deze maan(d) doen!

AT A GLANCE

I Journal, therefore I am. Ik zou niet weten wie ik ben zonder mijn pen. Ik zou niets onthouden van mijn leven zonder mijn verf en penselen. Ik zou geen dromen waar kunnen maken zonder dat ik ze éérst voor me heb gezien door ze vórm te geven, zodat ze letterlijk vorm kunnen krijgen in mijn leven. Het zijn kleine bestellingen plaatsen bij het universum en dan gaan er Magische Mechanismen voor je in werking! Leg het vast, dat énige (letterijk en figuurlijk! leven dat je hebt!

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven in je Artjournal van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.

Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course: Wild & Free Leven in je Art Journal, en in de e-course: Art Journal on the Road.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedereen die geïnspireerd wordt door woord en beeld. Voor iedereen die het zo graag zélf eens zou proberen (of vaker doen) in plaats van zich alleen maar te laten inspireren (intimideren…) door mooie plaatjes op Instagram en Pinterest. Het is geen hersenchirurgie, you know, het is gewoon pen en papier!

WIE NIET 

Groots en Meeslepend Leven in je Journal is niet voor Perfectionista’s (hoewel je haar er wel prima mee kunt bevrijden uit die Toren(hoge verwachtingen). Het is ook niet voor degenen die alles voorgekauwd willen krijgen. Het is géén how to e-course, maar een To Be e-course. Hoe je een ArtJournaller kunt ZIJN!

WAAROM 

Omdat het fantastisch is om je leven in woord en beeld vast te leggen. Omdat je kunt zien wat je hébt, in plaats van je blind te staren op wat je (nog) niet hebt. Omdat het een geweldige manier is om te manifesteren wat je wilt, en omdat het enige van je spullen is wat je écht mee wilt nemen bij brand.

WANNEER 

Januari 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt