e-course

Groots & Meeslepend Leven met Jezelf

gml-jezelf-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

De ontdekking van mijn Zonderlinge Zielen is misschien wel de béste ontdekking van mijn leven geweest. Door contact te maken met mijn héle zelf, met ál mijn zelve kon ik ineens veel makkelijker zien welke aspecten van mijzelf er niét aan bod kwamen en welke Zonderlinge Zielen de boel overgenomen hadden. (mijn Perfectionista, a.k.a. Bezige Betty en Mejuffrouw Meer)

Mijn Zonderlinge Zielen zijn nu (bijna) allemaal vertegenwoordigd in mijn 4/4/4 manier van werken en leven. (zie ook Groots en Meeslepend Leven in je Werk.)

Door éindelijk al mijn Zelven te durven zijn kon ik écht leven en werd mijn leven écht.

Maar don’t be fooled! Dit is een ongoing process. Werk in Uitvoering. Want als ik niet uitkijk, dan staan Bezige Betty en Mejuffrouw Meer zo wéér aan het roer en heeft mijn Artistieke Avonturier of mijn Barefoot Bohemian zó weer het nakijken. Ook de Schone Schijn Show ligt op de loer, met Social Media al Groen Gras Gemeenschap. Je neemt je zelf altijd mee, wat je ook doet, dus is het wel zo fijn om ze dan ook allemáál mee te nemen en de ruimte te geven.

Daar gaan we deze maan(d) mee aan de slag! Met je ongecensureerde, echte, eigen-aardige, eigen-zinnige, eigen-wijze héle ZELF!

AT A GLANCE

Eigen zuurstofmasker éérst! Alles valt of staat bij hoe wij ons voelen en hoe het met ons gaat. Vraag je niet af wat je wilt doen, maar wie je wilt zijn. Je hele zelf, ál je zelven! Vaak komt er maar één aspect van onszelf voornamelijk aanbod. En dat is meestal onze Perfectionista. Maar het is tijd om ons creatieve zelf weer eens wat meer ruimte te geven. Onze Ondergeschoven Zelf.

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven met Jezelf van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.

Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course: Zonderlinge Zielen Zaligheid, en If You Are Lonely When You’re Alone, You’re in Bad Company.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die het gevoel heeft Groots te worden meegesleept door de Perfectionista en veel te weinig ruimte heeft (gemaakt) voor alle andere Zonderlinge Zielen. Als je wilt weten welke Zonderlinge Zielen er nog meer in je huizen en wie er graag meer aan bod zouden willen komen. Voor elke vrouw die meer zou willen durven kiezen voor zichzelf, die van haar To Do list een To Be list zou willen maken en van wat ‘moet’, naar wat ‘wil’ durft te gaan. Die meer zou willen Rebel-leren. Die zou willen aanschoppen tegen hoe het hoort. Haar haren los wil gooien en haar keurslijf uit wil trekken. . Voor de Fabuleuze Vrouw (jij dus ook!) die graag meer plezier zou willen halen uit het leven zelf en die niet alleen maar aan het ‘bezig’ wil zijn.

WAAROM 

Omdat hoe meer je begrijpt van jezelf, en ál je zelven, hoe meer je je éigen kopje vult zodat je uit het schoteltje kunt delen in plaats vanuit je kopje, hoe méér jij aan JOUW leven hebt, maar hoe meer je omgeving weer aan jou heeft! En de Schone Schijn Show werkt niet. Je kunt alleen maar een Transparante Persoonlijkheid zijn, als je écht wilt zijn. (en als je echt wilt zíjn!)

WANNEER 

Maart 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt