e-course

Groots & Meeslepend Leven in je Interieur

gml-interieur-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Als ik ergens mijn creativiteit in kwijt kan dan is het in mijn interieur. En als ik iéts heb moeten (her)leren dan is het kijken met mijn EIGEN ogen. Zoeken en vinden van wat IK mooi vind, waar ik van in lichterlaaie ga. Daar is gewoonweg lef voor nodig, hoe belachelijk dat ook klinkt als ik het zo schrijf, want waar gaat het over. Maar je interieur is de plek om kleur te bekennen en jezelf aan de wereld te laten zien. Hier hou Ik van. En dáár hou ik nou weer van! Je huis reflecteert je persoonlijkheid. En die van je huisgenoten. Dus als zij een andere smaak hebben dan jij dan kan dat een mooi eclectisch geheel worden. En ook al hou je misschien niet van hun stijl, je houdt wél van hen!

Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course: Less is Luxe; Downsizen & Upgraden. en de e-course 21 Dagen Declutter van je Huis, Hoofd en je Hart. In de e-course Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen vind je inspiratie voor creatief omgaan met ruimtes. De e-course Zonderlinge Zielen Zaligheid geeft je meer inzicht in ál je Zonderlinge Zielen, dus ook in je Artistieke Interieur Ontwerper. De e-course de Hero’s Journey helpt je om af te dalen in de onderwereld, als je tegen allerlei overtuigingen aanloopt van hoe een huis (jouw huis!) eruit zou moeten zien (en het je maar niet lukt om aan dat ideaalbeeld te voldoen)

AT A GLANCE

Met je interieur kun je het makkelijkst een gevoel van Groots en Meeslepend Leven creëren. Als je van je huis een Artistieke Plek maakt die je Persoonlijkheid laat zien, dan kun je je Eigen-Aardige Zelf goed laten zien. Maar belangrijker nog. Jij kunt je (een) Groots en Meeslepende LevensKunstenaar voélen. Bovendien ben je door je te omringen met dingen die je inspireren, goed zichtbaar voor je muzen! Dáár moet ik zijn, bij die Kleurrijke, Levenslustige Artistieke Fabuleuze Vrouw!

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven in je Interieur van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.

Verdieping voor deze lessenserie, zie de omschrijving links op deze pagina.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die van haar huis een inspirerende(re) plek wil maken. Die haar omgeving als canvas van creativiteit wil gebruiken. Die zichzelf wil durven laten zien, en kleur wil bekennen. Die wil leren kijken en écht zien. Die wil dat haar huis een visitekaartje is van wie ze Wezenlijk IS en die zich niet langer bedolven wil worden onder MEUK.

WAAROM 

Omdat Groots en Meeslepend Leven zo lekker zichtbaar kan worden in je interieur! Omdat het de Ultieme Creatieve Uitdaging is!

WANNEER 

November 2018 Live. Daarna On The Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt