e-course

Groots & Meeslepend Leven in je Huishouden

gml-huishouden-groot

uit: Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur.

Ik begrijp heel goed de tendens om ons huishouden uit handen te geven omdat wij in die tijd zelf vaak veel meer geld (per uur) kunnen verdienen dan dat wat het kost om het te laten doen. Maar voor mij is het een essentieel onderdeel van creatie. Als ik het uit handen zou geven kan ik weliswaar meer werken, maar… meer OutPut is niet béter voor mij. Dan verschraalt het. Ik heb naast Creatieve Input ook NoPut nodig want zonder Download tijd kan ik de nodige linken niet leggen. Het huishouden is daar dus bijzonder geschikt voor. Met mijn handen in het sop kan ik met mijn hoofd linken leggen, nieuwe ideeën bedenken, boeken luisteren of even bellen met mijn kinderen of mijn moeder. Dat maakt alles lekker fris!

Verdieping voor deze lessenserie vind je in de e-course: 21 dagen Declutter voor je Huis je Hoofd en Je Hart, Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen en de e-course Less is Luxe, Downsizen & Upgraden. Deze e-courses zijn specifiek gericht op het huishouden. Maar verder heb je ook profijt van de e-course How to Shoot the Should en What to do when You’re Down and Out voor als je er even doorheen zit. De e-course Zonderlinge Zielen Zaligheid kan je helpen om te zien wie van je Zonderlinge Zielen je kunt inzetten voor een opgeruimder huis, en welke Zonderlinge Ziel er steeds een Stokje voorsteekt. De e-course de Hero’s Journey helpt je om af te dalen in de onderwereld waar je kunt onderzoeken hoe het kan dat je steeds in dezelfde rommelige situatie terecht komt, en kun je naar je schaamte hierover kijken. Met de Mini-course Ochtend Rituelen kun je je dag zo starten dat je je bewust bent van hoe je wilt léven. En in de Mini-course Stay Wild Moon Child krijg je inzicht in wélke fase van de maan je het makkelijkst kunt opruimen.

AT A GLANCE

Het huishouden is eigenlijk bedoeld om van je huis te houden. En van de mensen (mensjes) die erin wonen. Het is een perfecte manier om je creativiteit op los te laten. Ten eerste omdat het véél leuker wordt als je het op een creatieve manier benaderd, maar ook omdat het je hoofd en je hart opruimt, waardoor er ruimte ontstaat voor een Creatiever Leven!

WAT 

Een lessenserie van 3 weken uit het hoofdstuk Groots en Meeslepend Leven in je Huishouden van mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan dagelijkse sleur.

Verdieping voor deze lessenserie, zie de omschrijving links op deze pagina.

WAAR 

Online, via Ruzuku. Het geheime clubhuis van de Wild & Free Society. Waar alle VIP members zich wekelijks verzamelen.

HOE

Drie keer in de maan(d) is er een Fabulous Friendship Friday Festival bij de Bondgenoten in het geheime Clubhuis. Daar bespreken we steeds een aantal bladzijdes uit mijn boek Groots en Meeslepend Leven, een Ode aan Dagelijkse Sleur, uit het desbetreffende hoofdstuk van de maan(d). Tijdens nieuwe maan is er geen les. Dus één week per maan(d) Leef je Groots en Meeslepend Offline, On Life!

WIE 

Voor iedere vrouw die het gevoel heeft Groots te worden meegesleept door haar spullen en door haar (letterlijke) Waslijst. Voor iedere vrouw die gék wordt van de bodemloze put die huishouden kan zijn en die het graag wat Creatiever zou willen zien en vóelen, in plaats van het als een last te beschouwen. Voor de Fabuleuze Vrouw (jij dus ook!) die graag meer plezier zou willen halen uit het huishouden zélf en zich er minder druk om wil maken. Waardoor ze meer tijd heeft voor haar familie en vrienden en die niet alleen maar aan het ‘bezig’ is.

WAAROM 

Omdat een opgeruimd huis zalig is voor een opgeruimd hoofd en niet alleen fijn is voor jezelf maar ook voor je omgeving! En dan kun je eindelijk weer eens vrienden uitnodigen zonder je te schamen, en je kinderen ook! (En jij hoeft je niet te verontschuldigen voor de rommel als ze worden opgehaald 😉 )

WANNEER 

April 2018 Live. Daarna On Demand.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt