Ik schrijf je vanuit mijn nieuw GEMANIFESTEERDE studio

Ik schrijf je vanuit mijn kersverse studio. We zijn het afgelopen jaar bezig geweest met het bouwen van een huisje/studio op het eiland naast onze woonboot en het is nu echt bijna klaar. Gemanifesteerd! Als je alles wat af is gemanifesteerd noemt dan kom je makkelijker in de ontvangstmodus en en ben je je vooral bewuster dat je echt goed bent in manifesteren.

Is de was klaar? Gemanifesteerd!
Staat het eten op tafel? Gemanifesteerd!
Is je huiswerk af? Gemanifesteerd!
Is je cursus klaar? Gemanifesteerd!
Is de boel weer aan de kant? Gemanifesteerd!

Alles wat klaar is, is IN THE POCKET! En dát gevoel, dat het kláár is, GEMANIFESTEERD is, is een super vibe om op te manifesteren. Ik voel dat gevoel bijvoorbeeld heel goed als ik terugkom van de hondjes uitlaten. Als ik weer aan kom varen en ik de deur niet meer uit hoef. Of als ik lopend over de steigers thuis kom van een dag weg geweest. DONE, IN THE POCKET. Oftewel GEMANIFESTEERD.

Het helpt me realiseren dat ik de hele dag aan het manifesteren ben, dat ik de hele dag dingen af heb en IN THE POCKET heb, (daar komt Pockets vól ook vandaan) zodat ik me niet blind blijf staren op wat ik nog niet gemanifesteerd heb.

En zo zit ik nu dus in mijn nieuw gemanifesteerde studio te werken aan mijn Primary Project wat ik nog niet gemanifesteerd heb. Maar wat ik daarvan wél gemanifesteerd heb is TIJD en RUIMTE. Tijd om er lekker aan te werken en mee bezig te zijn. En RUIMTE in mijn agenda om te kiezen voor wat ik het liefste wil in plaats van kiezen wat ik denk dat ik moet doen. Om niet te kiezen voor mijn geldrekening maar (in eerste instantie!) voor mijn geluksrekening. Geld is namelijk wél een bijproduct van GELUK, maar Geluk is niet per definitie een bijproduct van GELD. Er zijn genoeg voorbeelden van diepongelukkige Miljardairs. We moeten alleen wel in de gaten houden dat we vanuit EN/EN blijven denken. Het niet geluk óf geld, het is geluk én geld. En ook in die volgorde.

Althans, dát is wat de Wet van Aantrekking zegt, en wat de Wet van Compensatie ons belooft. Het is vervolgens onze INSIDE JOB om te vertrouwen dat het waar is en we niet toch maar vooral zelf de wet van Actie aanzetten in plaats van wachten op INSPIRED ACTION.

En dát is best een uitdaging.

Maar 2023, is niet voor niets the Year of CASH & me (Creator(s) of Abundance Significance & Happiness) ik ga weer vól vertrouwen voor het spekken van mijn Geluksrekening éérst.

De tijd en ruimte die ik daarvoor meteen al gecreëerd heb is door het besluit om de B-School Backstage dit jaar niet te doen. Dat geeft me meteen een lege agenda tot april!

Maar dat neemt niet weg dat B-School écht een geweldig programma is en deze FREE 3-day Dream Business Bootcamp wil ik je niet onthouden. Het is volledig gratis en verplicht je tot niets.
Ik ga ‘m zelf ook doen. Sinds Time Genius gaat van maandag tot en met donderdag mijn telefoon automatisch van 9 tot 12 op werkmodus. Dan werk in aan mijn Primary Project. ‘s Middags is voor studie (ik ben nu vooral meer aan het leren over Manifesteren 2.0, maar kan dus ook de Dream Business Bootcamp zijn of iets anders wat ik wil leren), zwerven met de hondjes en… ik ben weer aan het LEZEN. Romans in plaats van non-fictie en zelf-ontwikkeling…!!) Bij de School of Life doe ik Klassiekers Lezen Met Schrijvers. Op 20 februari begint het en ik ben nu het eerste boek aan het lezen. De Wand, van Marlen Haushofer. Het is een boek uit 1963, maar nog steeds actueel en ik kon het gewoon op Storytel vinden als e-book! Ik heb het bijna uit, en ik geniet enorm van weer ‘gewoon’ lezen. Ik was toch een beetje te veel non-fictie en zelf-ontwikkelingsboeken gaan lezen. Altijd maar mezelf ‘verbeteren’. Maar ik hou zo van ‘gewoon’ lezen…! En dat doe ik nu dus weer. Ik lees de klassiekers samen met Pascal en dat is onderdeel van mijn ‘House of Love’ (uit mijn Money Meaning & Miracles C(r)ash Course Journal, het fotootje links bovenin is voor mij het summum!)

de echte purpose van de law of attraction 1

Vrijdag en zaterdag zijn voor de kinderen en kleinkinderen. Op vrijdag komen alle kleinkinderen hier en blijven ook logeren. Op zaterdag komen de rechtmatige eigenaren ze ophalen, dan lunchen we met z’n allen en nemen zij ze aan het einde van de dag weer mee. En dat is weer onderdeel van mijn Family First Value.

Mijn Money Meaning & Miracles C(r)ash Course Journal is mijn journal waarin ik al mijn échte rijkdom heb vastgelegd. De Money Meaning & Miracles C(r)ash Course zelf heb ik destijds gecreëerd als Bonus voor mijn B-School Backstagers, zodat we allemaal gefocust blijven op wat we werkelijk belangrijk vinden wanneer we beginnen of bouwen aan die eigen business. Zodat we onze waardes wel blijven leven en niet gaan streven. Geluksrekening vóór bankrekening. En daarmee spek je automatisch ook je bankrekening.

Nu ik je zo zit te schrijven en deze herinneringen naar boven komen heb ik een bitter sweet gevoel over de B-School Backstage niet doen dit jaar. Het is óók één van mijn grootste JOY’s.. En als we er meteen in zouden kunnen duiken dan zou ik het doen. Ik geniet enorm van de LIVE CALLS doen, ook nu met mijn Time Travellers. Maar om je nou deze hele maand te moeten mailen met hoe geweldig B-School is, en de B-School Pre-School te doen, zoals ik ieder jaar deed, dáár zie ik tegenop. Dus blijf ik me committeren aan mijn eigen Primary Project en mijn nieuw verworven vrijheid in de regelmaat van schrijven in de ochtend, studeren en lezen in de middag en journalen/tekenen in de (vroege) avond. De rust, de ruimte, de regelmaat. Er ligt zoveel zalige vrijheid in verborgen!

Het hoeft allemaal helemaal niet Groots en Meeslepend. Het zit juist in het hele kleine, simpele, gewone. En zelfs dát is basis voor een business…!!

Dus als jij ook een droom hebt voor een eigen business, vanaf jouw eigen keukentafel, doe dan ook mee met de FREE 3-Day Business Bootcamp Challenge op 7,8 en 9 februari. Het verplicht zowel jou als mij tot niets. Vrijheid voor iedereen terwijl we allemaal onze dromen waar maken.

Ik ga weer lekker verder schrijven.

Heel veel liefs!

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt