Waarom geld slechts een BIJPRODUCT van manifestatie is

2545354ad80e1fdf4d479c74a5ca58ff

Wanneer je je bewust wordt van wat je allemaal kunt creëren met de wet van aantrekking gaat vrijwel iedereen ermee aan de slag om er succes, status, geld en materiële dingen mee te manifesteren.

Hoewel dat natuurlijk prima is, is het niet waar ik zelf door gemotiveerd word. Waar ik de universele wetten voor inzet is voor het creëren van een leven vol vrijheid en creativiteit. Het schrijvers léven. Het kunstenaarschap. Ik creëer een onconventioneel bestaan, waarin art centraal staat, of dat nou in mijn gezin, mijn boeken, mijn business of mijn vriendschappen is.

Als je de wetten inzet voor hoe je wilt léven en wie je wilt ZIJN, dan trek je álles wat je daarvoor nodig hebt vanzelf aan en daarmee heb je ál die tijd al het leven waar je écht van houdt. Succes en geld is een automatisch gevolg! Het is een BIJPRODUCT. Als je succes en geld je ‘core business’ maakt kun je wel heel succesvol worden maar dat geeft je niet automatisch het leven waar je naar verlangt. Andersom wél! Wie wil ik zijn, en hoe wil leven? Nu tot in mijn roaring 90’s? Dát is wat ik wil manifesteren.

Mijn vision boards zijn meer een soort Feeling Boards. Met dit MANIFESTO, heb ik mijn FREEDOM WRITERS Roos Schlikker en Roanne van Voorst ‘gemanifesteerd’. Dit is ‘my kind of Mastermind’.

Focus je op wie je wilt zijn, zodat je kunt worden wie je bent. En al het andere valt je letterlijk TOE.

Als jij ook van het schrijversleven droomt, luister dan vooral naar onze FREEDOM WRITERS PODCAST waardoor je ook onderdeel bent van onze Master Mind, én check ook de BOOK BREAKTHROUGH QUEST van mijn writing coach Christine Kloser, wat een enorme Breakthrough was voor mij persoonlijk. Voor mijn schrijverschap én mijn business.

Write on!
Liefs,
Lou

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt