Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Don’t just Do it, Wat is Inspired Action, the Law of Rythm & de Power van Partnership. Even een kleine Inspired Action Podcast n.a.v de laatste podcast van mijn Business Bestie Sophie, van So V’s Choice en een gesprek dat wij hadden over hóe snel je getriggerd wordt om ego-based beslissingen te nemen en te denken dat je nog niet genoeg kunt, nog niet genoeg weet, nog niet genoeg doet, nog niet genoeg hebt.

Het gaat over de power van Partnership en hóe belangrijk het is om elkaar op het juiste pad (voor jou!) te houden. Hoe vergelijken een sucker is voor succes (ook vergelijken met je Bestie!) Het gaat over wat Inspired Action is, en waarom ‘Just Do It’ weliswaar een inspirerende slogan is maar je maar al te vaak de verkeerde actie laat nemen, waarom ik ‘omdat het kan’ de stomste slogan óóit vind en hoe je dan wél in de juiste (Inspired) actie kunt komen.

Verder gaat het over de Law of Rythm en hoe de natuur uit 4 seizoenen bestaat maar wij, zeker als entrepreneur, altijd maar in de herfst willen zijn zodat we kunnen óógsten. Maar voor mij is het nu winter en precies waar ik moet zijn, maar de lente hangt in de lucht, ik kan de belofte vóelen! En tot slot waarom een Boeing 747 na het taxiën eerst tot een complete STOP komt vóórdat het full force gas geeft en waarom wij hetzelfde zouden moeten doen. Dan ga ik nu mijn spullen pakken en weer aan boord van zo’n Power-Full Jet! XO Lou

Dit is een vervolg op Episode #8: Succesvol Zonder Social Media, The Law of Vacuum, Het regent Kwartjes, Connecting More Dots & Fear Less.

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt