Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

In deze podcast vertel ik je:

> Waarom ik veel succesvoller kan zijn zónder Social Media dan met, en waarom dat voor jou wellicht ook zo kan zijn…

> Waarom Succes een Inside Job is en waarom het volgen van de éxterne stappen van alle succes goeroe’s voor láng niet iedereen werkt en waarom dat niet aan jou ligt.

> Waarom de Law of Vacuum een van de belangrijkste en krachtigste Laws of Attraction is, en waarom je daar risico voor moet durven nemen, stoutmoedig voor moet zijn en een diep vertrouwen voor moet hebben in het Universum.

> Waarom het onophoudelijk kwartjes regent en er Goudstof in de lucht zit. Connecting more and more Dots!

> Hoe mijn Mentor op de Pabo mij inzicht gaf in de Meervoudige Intelligentie Theorie van Howard Gardner waardoor ik in één keer het grotere geheel zag en ik nu van de Mighty Master Mentor (a.k.a Het Universum) een fantastische kapstok aangereikt krijg waardoor ik éindelijk weet wat het overkoepelende geheel is van álles wat ik tot nu toe gedaan heb en van de plannen die ik heb.

> Hoe ik me, nu ik Social Suïcide heb gepleegd én de stekker uit mijn businessmodel heb getrokken, niet door ángst maar door JOY & FREEDOM dúrf te laten leiden en hoe jij ook kunt kiezen voor wat je wil en niet voor wat je moet.

> Waarom O.M.G (Oneindige Mogelijkheden Galaxy) mijn naam is voor het Universum en wát dat éne woordje allemaal in werking heeft gezet.

> Wat Priming in de film Focus te maken heeft met hoe de O.M.G óveral verborgen aanwijzingen voor ons achterlaat.

succesvol-zonder-social-media-focus

En ik heb je in mijn enthousiasme een aanbod gedaan om voor €222,- in één keer álle e-courses in de Wild & Free Society aan te schaffen. (en waarom het bedrag 222 is) zodat je een leven lang kunt leven op je Blote Voeten. Er is geen Sales Page en geen Officiële Aanbieding omdat het oorspronkelijk alleen voor bestaande Bondgenoten was bedoeld. Maar als je dit leest & luistert dan bén je een Bondgenoot en dan geldt het dus ook voor jou.

Je kunt er via deze achteringang komen: https://louniestadt.com/product/levenslang-leven-op-je-blote-voeten/

Het geheime wachtwoord is 222

Na het invullen van het geheime wachtwoord kun je ook zien wat er precies allemaal in de WFS zit!

LET OP: JE MOET INGELOGD ZIJN! Omdat dit een aanbod is voor Bondgenoten en het een Geheim Product is, moet je een member zijn van de Wild & Free Society. Dat kan Wild & Completely FREE, maar je moet je dus wel even aanmelden zodat je bij deze aanbieding kunt. Dat kun je heel makkelijk doen door je HIERONDER in te schrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Als je al een (Free) Membership hebt dan kun je gewoon inloggen en dáárna deze link gebruiken: https://louniestadt.com/product/levenslang-leven-op-je-blote-voeten/

succesvol-zonder-social-media-ship

Nou, dat ongeveer. Nu ga ik lekker lunchen met mijn gezin, daarna een siësta houden, lezen en W.Onderzoek Rapporten maken voor de experimenten voor de Lab of Attraction waar ik samen met Sophie van So V’s Choice het grootste plezier in heb en waar jij ook aan mee kunt doen als je bewijs wilt dat onze gedachten écht onze realiteit bepalen. Onze Podcast hierover begint volgende maand.

Free Your Wild(est dreams)

Liefs

Lou

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt