Podcast Episode #7. Stil In Mij, JoyRide En The Lab Of Attraction

De stilte zonder Social Media is oorverdovend. Social suïcide plegen is één ding, maar de stekker uit mijn businessmodel is nog veel enger. Hoe moet ik nu mijn geld verdienen..?! Het antwoord is er nog niet en om te kunnen blijven vertrouwen op dat het góed is en niet vanuit angst te gaan handelen, is het belangrijker dan ooit om op de frequentie van Joy & FREEDOM te blijven leven. Ik kom (en blijf) op mijn JoyRide door…. dankbaarheid! We zijn allemaal op zoek naar de 7 stappen naar succes. Maar je hebt er eigenlijk maar ééntje nodig, en dat is dankbaarheid. Als je alleen dat zou doen, dan bén je er al. Alleen zijn we liever onderweg naar zelfverwezenlijking, dan dat we wezenlijk onszelf zijn. Het is namelijk makkelijker. Want als je het antwoord hebt moet je het léven… op mijn website vind je 3 Shit Shifters die naar dankbaarheid leiden als je wat meer diepgang wilt. Mijn JoyRide zit op dit moment in the Lab of Attraction, waarin ik samen met Sophie Dittmar van So V’s Choice experimenten doe om te bewijzen dat de Law of Attraction bestaat. Op die manier kan ik blijven vertrouwen op het volgen van Joy & FREEDOM, dat ik me alleen hoef bezig te houden met het wat en waarom en dat het universum het HOE DAN levert. Het zijn experimenten die bewijzen dat je gedachten écht je werkelijkheid creëren. Binnenkort komt hier een aparte podcast voor. X!

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt