#64 Hoe Het Kan Dat Ik Tóch Weer Was Gaan Streven Naar Succes En Geld + Mijn PRIMARY PROJECT

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Spotify

Luister HIER op Soundcloud

Wauw, wat een wervelwind heeft de blog van afgelopen vrijdag veroorzaakt. Als je die hebt gemist, je kunt het hier teruglezen. Om meer te begrijpen van de blog van vandaag zou ik dat zeker even doen.

Ik heb een podcast episode voor je opgenomen als voicebericht. Het is een lange aflevering geworden. Ik had je zoveel te vertellen en had veel context nodig om je het hele verhaal uit de doeken te doen. Ik vertel hoe het kan dat ik tóch weer was gaan streven naar succes en geld en ik deel (toch maar) mijn PRIMARY PROJECT met je om het te verhelderen. Het heeft namelijk allemaal met elkaar te maken.

Ik weet niet eens meer wat ik je precies allemaal heb verteld, maar als de blog van vrijdag je aansprak dan denk ik dat dit hele waardevolle (achtergrond) informatie is. Ik vertel je ook hoe je zelf je zuivere intentie kunt ontwarren van de gedachten en emoties die er automatisch mee gepaard gaan en hoe die de boel saboteren als wij ons niet bewust van zijn, zoals bij mij dus gebeurde.

Enfin, luister maar.

Ik zou lekker een stuk gaan lopen of je huis opruimen of iets waar je van op de automatische piloot kan. Je kunt natuurlijk ook gaan zitten en verder níéts doen, dat is nog eens een uitdaging 😉

Ik zal zo even mijn mailbox induiken om persoonlijk te reageren op je reactie van vrijdag als je nog niets terug gehoord hebt en als je graag mee wilt praten over de stof die het heeft doen opwaaien kom dan naar Telegram, daar zijn geweldige gesprekken gaande.

De lead jingle van deze podcast episode is…

Honesty van Billy Joel:

Honesty is such a lonely word
Everyone is so untrue
Honesty is hardly ever heard
And mostly what I need from you

Hoe kan het ook anders na vrijdag en alle reacties en bedankjes over de transparantie en eerlijkheid.

Het nummer is toegevoegd aan de IN THE POCKET PODCAST PLAYLIST.
https://open.spotify.com/playlist/72bRTCFwWSp9oaUmsSLaaA?si=xxhSBX7WR-uVvrS2OSRrYA

Laat me alsjeblieft weten wat je van deze aflevering vond. CASH en ik zullen je heel dankbaar zijn voor de SIGNIFICANCE! En als je een review wilt achterlaten op iTunes zou helemaal geweldig zijn!

Dank je wel weer voor het INTUNEN.

Alle liefs

Lou

P.S. Voor iedereen die het niets voor mij vond om überhaupt gefocust te zijn op geld:
Ik probeer voor mezelf óók open te blijven staan voor het geld. Het is de wet. Als dat niet óók stroomt dan heb ik er zelf een blokkade opgezet. En je kunt van enorme betekenis zijn mét geld. Het is veel meer een én/én dan een óf/óf, en dat is wat ik wil leren. Het gaat niet om het geld op zichzelf het gaat om het onderzoeken van de blokkades die ervoor zorgen dat de wet van compensatie en de wet van oneindige mogelijkheden niet volop naar me toe kunnen stromen.
Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt