Podcast Episode #21 De Rode Draad Waar Ik Steeds Weer Op Uitkom Wanneer Ik Alle Ruis Verwijder

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

En dan ga ik dit! En dan ga ik dat! En dan ga ik zus! En dan ga ik zo! Eh….

Hoe meer ik me van alle ruis om me heen ontdoe, hoe minder er overblijft van mijn plannen, voornemens, beloften…

En daarmee komt ook angst om de hoek kijken. Angst om niet genoeg te doen bijvoorbeeld. Niet ambitieus te zijn. Om niet succesvol te zijn, om niet professioneel te zijn, om… vergeten te worden.

1 oktober is gekomen en gegaan. De shop had dicht moeten zijn, de eerste ‘inspirerende mail’ naar mijn nieuwe lijst had er al uit moeten zijn. Op Pinterest had ik al van alles moeten hebben verzameld. Maar in plaats daarvan…

STILTE.

En, daarmee heb ik tegelijkertijd een rode draad te pakken, die zich steeds opnieuw laat zien, als ik alle ruis eraf haal. En die rode draad, die moet ik volgen. Die rode draad, dat is mijn essentie. En omdat ik die essentie heel lang heb gezien als saai, als niet ambitieus, als niet goed genoeg, heb ik er altijd weer een schepje ruis aan toegevoegd, zodat ik weer in áctie kwam.

Door me opnieuw te verbinden met de Universal Laws, en de verschillende frequenties kwam ik echter tot een groot en belangrijk inzicht voor mezelf. En daar gaat deze podcast over. En onder andere ook over:

> Waarom the American Dream mijn droom helemaal niet bleek te zijn en de fantastische reactie van mijn Amerikaanse Uitgever daarop (en wie de énige schrijver is die wél écht lééft wat hij schrijft)

> Waarom ik het onderwijs gedag heb gezegd en van Macro- naar Micro Niveau ben gegaan.

> En waarom ik een High End Programma waar héél veel vraag naar was niét heb gedaan.

Het heeft allemaal te maken met het verwijderen van ruis en mijn rode draad…

alle ruis verwijderen

Waar kom jij op uit zonder (artificiële) ruis van buitenaf? En hoe ongemakkelijk voelt dat?

Voor mij flink ongemakkelijk kan ik je zeggen.

Liefs

Lou

P.S. Als je mee wilt reizen op mijn onregelmatige avonturen, schrijf je dan even in op mijn Joyride to Freedom mailinglist. Want áls ik wat deel gaat het vooral dáárheen

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt