Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Lieve Lezende Luisteraar!

Ik heb vanmorgen een Little Pick Me Up Podcast gemaakt, vanuit mijn Disco Douche.

De Disco Douche is onderdeel van de Ochtend Rituelen van Pascal en mij.  Eén van de nummers die op onze Disco Douche Play List staat is Three Little Birds van Bob Marley. Een nummer wat me nu vooral inspireert omdat het me helpt te vertrouwen op de keuzes die ik momenteel maak.

“Three little birds, pitch by my doorstep, singin‘ sweet songs,  of melodies pure and true.  Sayin‘ this is my message to youhouhou: 

Singin’ don’t Worry, about a Thing, ’cause every little Thing is gonna be Allright.”

little-pick-me-up-podcast-3

Pascal vertelde dat de F-Side dit nummer nu zingt bij de wedstrijden van Ajax. Dat zette me aan het denken. Ten eerste kon ik meteen de shift van energie in zo’n stadion voelen met het zingen van dit lied versus olé, olé, olé, maar ik dacht vooral: Wauw, er is één F-Sider begonnen met het zingen van dit lied. Er is er ééntje geweest die het in gang heeft gezet en nu zingt het héle stadion het uit volle borst mee.

Dat is een mm movement!

Dus dacht ik. Ik begin mijn eigen Millimeter Movement met dit nummer. En mijn éigen F-Side, wat in dit geval staat voor F-reedom Side en ik begin met zingen.

“Don’t Worry, about a Thing, ’cause every little thing is gonna be allright.” 

Gewoon om mezelf moed in te zingen. In mijn eentje als het moet. Ook als niemand met me mee zou zingen dan ga ik middenin het stadion staan en uit volle borst “This is my message to YOUHOUHOU” zingen!

Verder in deze Little Pick Me Up Podcast de enige die ik op Instagram mis. De feed van Nitch.

Als je iéts of iémand wit volgen zou ik hém volgen. Ik moet het nu met zijn website en nieuwsbrief doen, maar boy oh boy wat heeft hij toch fijne beelden en quotes van kunstenaars, schrijvers, muzikanten en de hele creatieve goegemeente! Ook die helpen me om op mijn JoyRide te blijven, en te blijven vertrouwen dat ik nu de juiste keuzes maak op mijn JOYRIDE TO FREEDOM.

“The day you stop racing is the day you win the race.” geeft me vertrouwen in Risking Everything.

“Don’t gain the world and lose your soul” helpt me om te weten dat ik inderdaad mezelf niet hoef op te offeren om anderen te kunnen inspireren. 

“My home is in my head” vind ik zó’n fijne foto en geeft me vertrouwen dat ik alles al heb wat ik nodig heb, en dat mijn schaarste denken me niet dient.

En verder hoor je op welk nummer Pascal en ik hebben geschuifeld onder de douche. Instant JOYRIDE.

So far my message to YOUHOUHOU!

Liefs

Louhouhou.

XX

P.S. Sanny zoekt geluk heeft eens een item gemaakt over mijn Ochtend Rituelen waarbij ik ze voor haar getekend heb. Je kunt ze hier terug vinden.

P.P.S. Ik heb zelf van deze serie weer een Ochtend Rituelen Mini-Course gemaakt. Deze is onderdeel van mijn Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket. En daarin zit álles wat mij zelf onmiddellijk op mijn JOYRIDE brengt. Tot het eind van deze maand is ie nog verkrijgbaar. Eenmaal binnen in het Geheime Clubhuis heb je ‘m for KEEPS en ben je een BONDGENOOT for LIFE. Zelf ben ik daar vaak te vinden en is er 3 keer in de maand een LIVE Video Festival. Alleen tijdens nieuwe maan niet. Want Stay Wild Moon Child!(en ja die e-course hoort óók bij het Blote Voeten Pakket.) Eenmaal uit de Shop gaat alles op de schop!

P.P.P.S.  Vanaf 1 oktober ga ik mijn INNER ROADTRIP delen vanuit mijn gloednieuwe brievenbus. Reis je mee?

Mijn INNER ROADTRIP is weer een heel nieuwe Hero’s Journey. (en ja die laatste hoort óók bij het Blote voeten Pakket ;-))

Als je geen zin meer hebt in deze mails, schrijf je dan vooral alvast UIT!

Dank en

Liefs

Lou

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt