Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Verreweg de méést gehoorde opmerking op het feit dat ik ben gestopt met social media is:

“Als ik geen business zou hebben dan zou ik er óók niet opzitten”

En vervolgens komt er dan een heel verhaal over waarom ze er écht moeten zijn, ook al vinden ze het zelf verschrikkelijk. Maar ja, je moet toch anderen inspiréren.

Huh?

Persoonlijk vind ik niets inspirerender dan mensen die hun éigen plan trekken, die doen wat ze zélf willen, maken wat ze zélf willen maken en zich niets aantrekken van wie, wat of waar je moet zijn.

En nog iets waar ik me momenteel over verwonder is het volgende.

Ik krijg steeds vaker video’s van Jay Shetty doorgestuurd. Omdat hij prachtige video’s maakt, veelal over dezelfde boodschap als de mijne. In het kort: Disconnect to connect.

Ik kreeg nu deze doorgestuurd van Linde en het is weer een hele rake: youtu.be/ReyEU06e5PU

jezelf-opofferen-inspiratie

Het is zó waar wat hij zegt, én het is waar dat we hier hetzelfde in staan.

Alleen, wat ik maar niet kan begrijpen is; hóe kan hij het zélf leven als hij de héle tijd áll over Social Media is?!

Ik snap dat het dé plek is om te zijn om tegen anderen te zeggen dat ze er niet zoveel moeten zijn. Want dat is waar ze zijn tenslotte. Dus om awareness te creëren is het ook de béste plek.

Maar wat ik me afvraag is; is het dan oké om het zelf niét te doen? Kun je met veel verve een boodschap brengen maar ‘m zelf niet léven? Dat je jezelf als het ware opoffert om zoveel mogelijk mensen te bereiken met je boodschap, zodat zij allemaal een beter leven kunnen gaan leven, maar jij maar doorgaat, doorgaat, doorgaat?

En wat als je het vervolgens ook echt doet? Als je al zijn adviezen opvolgt en weer een connectie maakt met de deeper world around you zoals Oprah zo mooi zegt. (zie Blog & Podcast van woensdag)

Wat als daar geen goeie voorbeelden te vinden zijn van succesvolle entrepreneurs, of schrijvers of kunstenaars, die het zónder doen.

Nou ja, daar gaat deze podcast dus over.

Ik ga het voor mezelf onderzoeken op mijn JOYRIDE TO FREEDOM. Als je met me mee wilt rijden, schrijf je dan in voor mijn gloednieuwe brievenbus

Ik ga vanaf 1 oktober vanuit die brievenbus een reisverslag van mijn INNER ROADTRIP delen. En de éérste gaat in ieder geval over hoe ik die angst aan ga pakken, omdat ik zelf totaal niet kan zien hóe dat in hemelsnaam moet als je zélf niet all over de social media platformen wilt zijn maar je wél wilt laten zien dat je kunt léven zoals Jay Shetty het zo mooi voorspiegelt.

Ik wil wel zijn showcase zijn 😉

Reis je mee?
En luister je mee? 

Liefs,

Lou

P.S. De dingen die ik zelf doe voor JOY zijn allemaal verzameld in mijn Levenslang Leven op je Blote Voeten Pakket. Als je straks lekker veel tijd hebt zonder je telefoon, is er genoég te doen om zalig mee aan de slag te kunnen! De shop gaat op 1 oktober dicht, als mijn JOYRIDE TO FREEDOM begint. Daarna is ie dus niet meer te koop.

Als je al een Bondgenoot bent, dan ben je gewoon binnen, en daar ben ik wél te vinden. 3 keer per maand LIVE in het geheime clubhuis van de bondgenoten!

Er volgt nog mail voor jullie vanuit het Geheime Clubhuis!

P.P.S. Ik heb mijn privé Pinterest bord voor mijn JOYRIDE TO FREEDOM op openbaar gezet. Daar verzamel ik beeld en woord en inspiratie. Je kunt het hier vinden.

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

[embed_popupally_pro popup_id=”1″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt