Podcast Episode #14. Vraag je niet af wat je wilt hébben of dóen, maar wie je wilt ZIJN

Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Ik ben weer terug van een campingtrip met mijn kleinkinderen en mijn moeder. Het is heerlijk om weer wat mijmertijd te hebben en mijn muzen maakte dan ook dankbaar gebruik van het feit dat ik niet de hele tijd zo goed  op kleine kinderen hoefde te letten…!

Een nieuwe podcast diende zich aan.

In deze podcast vind je onder andere:

> Waarom ik stikgelukkig word van Bruce Springsteen

> Hoe ik me toch weer te veel heb laten leiden (lijden…) door wat ik wil hebben en wat ik wil doen, in plaats van door wie ik wil zijn. En waarom je je béter af kunt vragen wie je wilt zijn, dan wat je wilt doen of hebben.

> Hoe je ervoor kunt zorgen dat je kiest voor wie je wilt zijn. (en hoe je erachter kunt komen wie je wilt zijn als je daar geen helder beeld van hebt)

> Hoe wij de volgorde van succes verkeerd om en op zijn kop hebben gezet en dat als je begint bij ‘hebben’, je gaat ‘doen’ wat je denkt dat je moet doen, en je uiteindelijk ‘bent’ wie je denkt te moeten zijn, maar niet bent. (en wel ongelukkig)

> Waarom het Be – Do- Have is, en niet (wanne) Have- Do- Be.

> Waarom voor mij een Artistiek Leven vol kunst, cultuur, literatuur, filosofie, wetenschap en muziek veel belangrijker is dan succes op zichzelf. En hoe de Law of Attraction mij helpt om te durven blijven kiezen voor een creatief leven en me daarmee juist succes bréngt.

> Waarom geld en succes, net als geluk, een bijproduct is.

> Dat je niet op zoek hoeft te gaan naar je Passie in je leven, maar dat je Passie meeneemt naar alles wat je doet.

> Hoe je levenskunst terugvindt in álles wat je doet. Van je bed op maken tot je business als je je creativiteit ermee naar toe neemt!

> Hoe je je Succes Twin kunt vinden en waarom het niet iemand hoeft te zijn in het zelfde werkveld. Wie mijn Succes Twin is, en waarom zij niéts te maken heeft met business.

> Waarom het zo belangrijk is om je te omringen met mensen die je inspireren zoals voor mij mijn kunstenaars/schrijvers vriendinnen Roos Schlikker  en Roanne van Voorst.

> Dat je niet een Business bént, maar een Business hébt, en waarom dat een essentieel verschil is. En dat je Business een éigen Spirit heeft.

> Het belang van Zelluf Doen en waarom het zo gek nog niet is als je zélf nog alle petten op hebt in je business. En waarom ik zo trots ben dat dit me Zelluf is gelukt!

Dat een meer. Ik hoop dat je komt luisteren!

Free Your Wild,

Liefs,

Lou

Verder genoemd in deze podcast:

The Lab Of Attraction

De Wild & Free Society

Sophie Ditmar

Maira Kalman

Bruce Springsteen & Melissa Etheridge Thunder road.

Levenslang Leven op je Blote Voeten.

Boeken:

The Selby is in Your Place

Gypset Living

Gypset Travel

Gypset Style: (niet meer beschikbaar op bol.com…)

Marcel Proust: Swanns kant op

wie-je-wilt-zijn-1
wie-je-wilt-zijn-2

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt
lab-of-attraction-soof-loulab-of-attraction-soof-lou