Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

In deze Podcast vind je o.a.

> De paniek van de BTW aangifte en hoe dat je onmiddellijk een een staat van Schaartste Denken brengt (en hoe je dat kunt shiften)

> Wat Financiële On.Afhankelijkheid & Financiële Vrijheid écht is en hoe de quote van Business Philosopher & Speaker Jim Rohn je daarbij kan helpen.

> Waarom Financiële On.Afhankelijkheid niéts te maken heeft met het vergaren van een som geld of het bereiken van externe maatstaven voor rijkdom, en waarmee dan wél.

> Wat is het Goede Leven en hoe kun je dat bereiken?

> Hoe jij je éigen Financiële Vrijheid kunt bereiken met je éigen Persoonlijke Resources en waarom dat niet (alleen) over Geld gaat.

> Waarom het roer niet helemaal om hoeft en je júist beter langzaam de muziek om kunt zetten.

> Waarom je INSIDE JOB véél belangrijker is dan je OUTSIDE JOB. En hoe je OUTSIDE JOB zich vanzelf voegt als je je INSIDE JOB goed doet (en blijft doen!)

> Waarom de term alleenstaande moeder de slechtste term is die je kunt gebruiken en dat ‘Ik moet ook alles zélf doen..! helemaal niet waar is. Niet in je business en niet in je leven. NIEMAND staat er helemaal alleen voor. In deze podcast vertel ik je op welke ongelooflijke manieren je allemaal al geholpen en gedragen wordt.

> En waarom je helemaal niet UIT je Comfort Zone hoéft. Sterker nog; zolang je niet ervaart hoe ongelooflijk comfortabel je leven is, bén je nooit in je Comfort Zone en kun je het al helemaal niet uitbreiden…!

Dus.

Fijn dat je weer komt luisteren!

P.S. Oh én we hebben voor de LAB of Attraction een écht Laboratorium gebouwd waarin je van harte welkom bent om mee te komen experimenteren en Manifesteren en je ervaringen te delen. Er is géén upsell aan het eind van deze Experimenten Reeks. Het ontstaat allemaal gaande weg. Het is geen Challenge om je op te warmen voor iets wat je straks bij ons kunt kópen. Je kúnt niks kopen. Als dat geen Financiële Vrijheid is 😉 Via deze Link meld je je aan: https://app.ruzuku.com/courses/29369/enroll en nee, het is niet nóg een Besloten FB Groep.

Liefs

Lou

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

[embed_popupally_pro popup_id=”14″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt