Luister HIER op iTunes

Luister HIER op Soundcloud

Nu ik Social Suïcide gepleegd heb gaat Greedy Grace, a.k.a mijn Ego, flink in het verzet. Nu ze niet meer op FB en Instagram kan laten zien hoe cool ze is begint onrustig te worden. Niets meer te doen, te volgen, te vergelijken nu ik gestopt ben met social media. Ze vindt het saai. Er blijft ineens zoveel leegte over.

Maar de Buitengewoonheid zit in de gewone dingen als je bereid bent om ze te zien. Zo is het schrobben van de plee de aanleiding van deze podcast en deel ik met je waarom ik zo dankbaar ben voor mijn spadouche wc en dat er tijden waren dat de wc voor mij de hel was.

En die keer dat ik stopte met werken en ‘gewoon’ voor mijn kinderen ging zorgen bleek alles behalve gewoon, maar ik moest wél eerst even mijn ego geruststellen… Als jij ook last hebt van vergelijken en als je jezelf betrapt op te zeggen dat je maar gewoon een…(moeder, juf, verpleegster etc) bent. Luister dan even naar deze korte podcast. Dan ga ik verder met het huis schoonmaken. En daar buitengewoon veel liefde in stoppen!

P.S. Het gaat ook over spiritueel streven als ik niet uitkijk…

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

[embed_popupally_pro popup_id=”14″]

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt