De enige vraag die je jezelf moet stellen om dichter bij je manifestatie doel te komen

4d9d832f77581691ae68e900e207debe

De power van je pen.

Op 1 september 2018 startte ik mijn JOYRIDE TO FREEDOM EXPERIMENT, nadat ik één vraag had gesteld met mijn pen.

Die vraag heeft álles veranderd.

Het was de vraag die ik stelde nadat ik eerder dat voorjaar social suïcide had gepleegd en nu nét de stekker uit mijn business had getrokken.

Geen social media meer was één ding. Ik wist niet hoeveel inkomen me dat inmiddels had gescheeld, maar door de stekker uit mijn business te trekken wist ik preciés hoeveel er niét binnen kwam.

Ik vond dat destijds een heel spannende keuze. Maar het trok zo aan me dat ik er wel gehoor aan moest geven. Dat is immers hoe de Law of Attraction werkt. Maar weten hoe de wet werkt is bij lange na niet hetzelfde als de wet léven. Als je écht moet gaan vertrouwen dát het werkt omdat je geen vaste business en dus geen inkomsten meer onder je voeten hebt, dan blijkt het toch wat lastiger. Geld moest nu dus echt uit ‘unexpected ways’ naar me toe gaan stromen en er was geen spoor meer van gewone actie om me achter te verschuilen. Het was nu écht alleen nog Inspired Action. En zou dat écht genoeg zijn??!! De eerste twee stappen had ik opgevolgd maar had nu geen idee meer wat te doen.. Dus stelde ik dé vraag. De enige vraag die je nodig hebt. En een pen en een journal.

WAT IS DE VOLGENDE STAP?

En hier zie je het antwoord. Je pen is je meest powerful manifestatie tool. Met je pen haal je je antwoorden uit je (Higher) zelf. Met je pen doop je in het universum en connect je je ziel met je zaligheid. Schrijven is de béste manier om in contact te komen met wie en wat je wérkelijk bent. En mijn pen is niet alleen de magic tool als schrijver, óók als entrepreneur. Ik schrijf mijn hele boek én mijn business into being. Dat doe ik met het Get Your Book Done Program van Christine Kloser.

Maar ook als je geen schrijver en/of entrepreneur bent is je pen je beste bondgenoot.

Het brengt je precies waar je moet zijn. Dus trek je pen en stel jezelf dé vraag:

WAT IS DE VOLGENDE STAP.

Wordt vervolgd…

Liefs
Lou

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt