Eigen Zuurstofmasker éérst en een uitnodiging voor een LIVE Virtueel Video (V)uurtje!

Ha lieve Rebel-Leerder!

Wat een plezier om oude bekende Happy Campers weer tegen te komen bij het knapperende oorspronkelijk kampvuur! You don’t know what you’ve got till it’s gone mag dan waar zijn, maar in dit geval is het:

You don’t know what you had till it’s back!

ccc-banner

Ha! Wát een JOY!

Als je al een Creative Campfire Community Happy Camper bent dan heb je vanuit Ruzuku al een mailtje gehad als het goed is, met de blokjes nieuwe Vurige Videolessen die ik op het kampvuur gegooid heb.

ccc-ruzuku

Je kunt je er HIER aan warmen.

Heb je je nog niet aangemeld voor het Wild & COMPLETELY FREE kampvuur, dan kun je dat HIER heel makkelijk doen.

Op a.s. donderdag 26 april om 10.00 organiseer ik een LIVE Virtueel Video (V)uurtje bij het kampvuur.

Ik wil je bij deze van harte uitnodigen om rond het virtuele vuur koffie te komen drinken en marshmallows te roosteren en samen te filosoferen over een Groots en Meeslepend Leven met Kinderen. Hoe doe je dat, als je zelf zo vaak Groots wordt Meegesleept…

Ik laat je ook graag even Backstage kijken, zodat je kunt zien wat we aankomend maan(d) in de Wild & Free Society gaan doen ter verdieping van dit onderwerp en of het iets voor jou zou zijn.

Het verplicht je tot niks en ik ga je ook geen aanbieding doen die je niet kunt weigeren. Ben je al een Bondgenoot (waarvoor dank!) dan krijg je vast een voorproefje!

Mijn intentie is dat we allemaal wat vrijer en zorgelozer in de opvoeding van onze (klein) kinderen staan. Opvóeden is niet hetzelfde als zorgen voor je kinderen. Het is zó belangrijk om dit op je éigen manier te doen. En je hebt maar één kans, want geen énkel moment met je kind komt ooit nog terug. Alleen in je herinnering. En als jij in de herinneringen van je kinderen voor wilt komen, dan zul je nu in hun leven aanwezig moeten zijn.

blog-kinderen

Je kinderen hebben maar één jeugd, maar het memorabel!

Ik hoop je donderdag om 10 uur bij het LIVE Virtuele Video (V)uurtje te zien!

Je kunt het Virtuele Vuurtje HIER vinden.

Maar je kunt er te allen tijde ook via Webinars in de navigatiebalk (zie afbeelding hieronder) komen (ook voor de replay!)

ccc-banner-2

Liefs en Light Your Fire!

Lou.

P.S. Wil je alvast een kijkje nemen bij Groots en Meeslepend Leven met je Kinderen, kijk dan onderstaande video of klik HIER.

Ik ben ook een bonus mini-course aan het maken over ‘6 voorwaarden voor onvoorwaardelijkheid. Leven in Liefde met je kinderen en ander gespuis’. De info daarover moet ik nog maken, maar dit gaan we in ieder geval behandelen:

6-voorwaarden

Ken je iemand die wel wat warmte en aanwakkering kan gebruiken, wil je deze blog dan als een lopend vuurtje verspreiden, doorsturen en delen?

DANK!

XO

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt