Dit is waar écht succes te vinden is volgens de Universele Wetten

schermafbeelding-2020-05-19-om-19.14.53

Zelf gebruik ik de universele wetten vooral voor mijn schrijversleven. Of nee, ik gebruik ze niet, het is wat me het allermeest inspireert dus dat is wat ik móet volgen, want dat is wat er het meest aan me trekt. Omdat ik ook entrepreneur ben met een online business waar je 24/7 mee aan het werk kunt zijn, is het heel belangrijk voor me om het algoritme van mijn pén en Inspired Action te blijven volgen en niet dat van Actie waarvan ik weet dat het me ‘succes’ zal opleveren in mijn business. Het échte succes ligt in dat waar je écht van houdt. In hoe je wilt léven, in wie je wilt zíjn. Voor mij komt het in het schrijversleven allemaal samen. En mijn liefde voor de wetten neem ik er in mee.

Ik ben voor het eerst fictie aan het schrijven en ik kom er achter dat de stappen van manifestatie eigenlijk precies hetzelfde zijn als de stappen voor het schrijven van een boek.

Zo maak ik nu voor mijn hoofdpersoon Charlie een vision board. Hoe ziet ze eruit, waar woont ze, hoe ziet haar kamer eruit, waar droomt ze van, wat zijn wensen en verlangens, waar wil ze heen. Wat schrijft ze in haar dagboek?

Het is zo’n leuk proces! En ik krijg hulp van de ‘vriendinnen’ van Charlie @iggyheldoorn, @elvifayeho en @loisvdkooij. De coolste tieners die ik ken. Wat een JOYRIDE!

In de Freedom Writers Podcast van deze keer bespreek ik samen met mijn freedom writers Roos Schlikker en Roanne van Voorst of je echte mensen meeneemt in je boek en hoe je karakter schetsen maakt.

Wil je ook graag aan de slag met schrijven? Misschien is de Book Breakthrough Quest wat voor jou!

Ik ga me de komende tijd heerlijk onderdompelen in woorden en verhalen. In beeld en betekenis. Het maken van een boek, een verhaal, een léven van je hoofdpersoon is hetzelfde als het manifesteren van je éigen Future Self.

See the Future, Be the Future!

Write on!

Liefs Lou

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt