Do the best you can until you know better, then when you know better, do better.

unnamed

53 jaar vandaag. Naar deze quote van Maya AngeLOU probeer ik mijn leven te leven. Het geeft me permissie fouten te maken, te leren, te proberen, te falen, op te staan, opnieuw te kiezen, mijn excuses te maken en vooral om een beter persoon te zijn. Beter dan voorheen. Het beste tot nu toe.

Wat ik weet is dat ik een beter persoon ben als ik me richt op alles wat goed is, zonder wat niet goed is uit het oog te verliezen. Maar door me te richten op wat goed is, in mijn leven en in de wereld om me heen, haal ik het goede in mezelf en de wereld om me heen naar boven.

Door me te richten op waar ik vóór ben ipv tegen, blijf ik gericht op het licht. Op de hoop, op mogelijkheden. Als je je richt op waar je tégen bent, op wat je niét wilt dan fixeer je je op het probleem, waarmee je het met al je goeie bedoelingen onbewust in stand houdt omdat je punt van aantrekking is gericht op wat je niét wilt.

Dus… wat wil je wel? Waar ben je vóór?
Ik ben vóór gelijkheid, vóór inclusiviteit, vóór vrede, vóór saamhorigheid, vóór diversiteit, vóór de highest good of ALL. En dat waar ik vóór ben daar richt ik me op, dat waar ik vóór ben zoek ik zoals ik zou zoeken naar mijn telefoon en mijn sleutels als ik die kwijt ben. Dat waar ik vóór ben dat leef ik, dat pas ik toe in mijn eigen leven, voor zover mijn bewustzijn van dit moment het toelaat. I do the best I can until I know better, then when I know better, I do better.

53. En alweer zoveel meer geleerd.

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt