De Power van je Pen – Deel 2

schermafbeelding-2020-05-25-om-15.43.32

De Power van je Pen 2.

Het antwoord van mijn pen op de vraag ‘wat is de volgende stap?’ was overduidelijk en niet mis te verstaan (zie paar posts terug): ‘Pak je camper, rij naar Parijs en ga het schrijversleven léven. Ga de universele wetten léven voordat je ze gaat dóórgeven’. De vraag is snel gesteld. Het antwoord komt vrijwel altijd meteen. De grootste uitdaging is om de ‘maar’ te negeren die achter de JA! van je jubelende hart komt.

Als je de Power van je Pen wilt volgen, dan móet je het antwoord opvolgen.

Dus stapte ik in de camper en reed naar Parijs, waar ik kampeerde langs de Seine, met Bois de Boulogne in mijn rug.

Ik bracht als eerste, zoals ik áltijd doe als ik in Parijs ben, een salut aan de zolderkamer van mijn vader, waar hij woonde toen hij als 17 jarige naar Parijs liftte om er een jaar als straattekenaar te léven. Dat hij dat toen heeft gedaan inspireert me al mijn hele leven en tot op de dag van vandaag.

Ik wilde keuzes maken in mijn leven die míjn kinderen inspireert om vrijheid en creativiteit te verkiezen boven status (updates). Zijn zolderkamer is om de hoek van mijn favoriete boekenwinkel áller tijden @shakespeareandcoparis, waar ik vervolgens úren tussen de boeken vertoefde om uiteindelijk, net als altijd, met een stapel boeken onder mijn arm het pand te verlaten. Op weg naar een café. Om de ‘Hemingway te doen’ met een Wild & Happy Heart.

Wordt vervolgd… Wil jij ook je pen achterna check Get your Book Done, nu het nog kan. Zag net dat het nog maar 3 dagen mogelijk is om je aan te melden. Mijn verlangen maakt me een schrijver, maar Christine laat me de mogelijkheden ervan zien, above and beyond. En voor jou ook als je wilt!

Gone Writing 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt