De échte purpose van de W.v.A + de 5 mm Movement.

Tjonge jonge,

Wat was dát cool!

Voor ruim 700 leerkrachten een talk mogen houden over de wet van aantrekking in de klas! En nóg cooler was het om na afloop JOYRIDERS en FREEDOMRIDERS uit mijn Louniverse (Dank Es voor deze mooie titel!) te zien en te spreken en al die positieve verhalen te horen van wat ze aan die avond hadden gehad. Zo fijn dat Charlotte met haar geweldige team dit op zo’n korte termijn heeft weten neer te zetten. En dat ik daar dan onderdeel van mag zijn om op die manier mijn wijsheid te kunnen delen, daar ben ik diep dankbaar voor!

In 25 minuten kun je natuurlijk nooit álles vertellen en laten zien wat je zou willen. En als je mij al langer kent dan snap je vast dat ik over de tijd heen ging en eigenlijk nog lang niet uitverteld was…!

Maar gelukkig mag ik zelf bepalen hoe lang en hoeveel ik deel in mijn eigen Masterclass Manifesteren in de klas. Reken rustig op 2 uur maar als we langer nodig hebben dan vind ik dat ook helemaal prima!

Het is op woensdag 5 juli van 15.00 tot 17.00 uur. Je kunt HIER je kaartje voor de Masterclass kopen.

Je kunt uiteraard de replay kijken als je op dat moment andere bezigheden hebt en je hebt alles, zoals gewoonlijk, for keeps.

Je krijgt er een downloadable printen versie van de schaal van Hicks bij om uit te printen voor je klas (of thuis) en het is een MASTERCLASS, geen webinar. Er komt dan ook absoluut geen upsell van welke aard dan ook aan het einde van de Masterclass, maar in plaats daarvan álle info in de Masterclass zélf.

Het is dus een Masterclass Manifesteren in de klas. Ik leer je precies hoe ik de leerlingen van groep 1 t/m groep 8 heb leren manifesteren d.m.v de wet van aantrekking en hoe jij dat ook kunt doen met jouw klas (of je kinderen). Met lessen voor een dagdeel, een woensdag of om te verspreiden over een aantal dagen of weken heen.

Je kunt het geheel op je eigen tijd kijken. Dus als het voor jou beter uitkomt om het vlak voor het nieuwe schooljaar te kijken of juist tijdens de vakantie dan kan dat dus prima. Je kunt het ook gebruiken om met je kinderen thuis te doen, als een soort Home Schooling. Dan ben je zelf de Juf Universe voor je eigen kinderen.

DE ECHTE PURPOSE VAN DE WET VAN AANTREKKING EN DE 5 MILLIMETER MOVEMENT!

Dank trouwens voor alle lieve antwoorden op mijn vorige mail! Fijn om te lezen dat je blijft, ook als je niets met onderwijs hebt, puur en alleen om je eigen hart te kunnen blijven volgen.
Dat is denk ik de essentie van waar ik nu zelf in zit. Het volgen van mijn vocation, van daar waar ik hiervoor ben. Ik heb het gevoel dat ik me eindelijk echt overgeef aan wat het universum, het leven, van mij nodig heeft, in plaats van dat ik maar steeds blijf zeggen wat ik van het universum nodig heb. Het is een totaal andere energie. Use me. Gebruik me, en mijn talenten, waar je me het meeste nodig hebt.
Het komt van binnenuit naar buiten in plaats van het van buiten naar binnen te dringen.

Ik denk niet dat mijn mails alleen nog maar over onderwijs zullen gaan. Onderwijs is waar mijn INNER GUIDANCE naar toe leidt, wat mijn hart mij influistert. Voor jou kan dat iets heel anders zijn, maar wat mijn wens zou zijn is dat we de wet van aantrekking zouden gebruiken om te VERTROUWEN op wat ERUIT wil, in plaats van maar steeds bestellingen te blijven plaatsen bij het universum waarvan we denken dat we ze nodig hebben om gelukkig te zijn.

Het ligt daar niet . Het ligt daar echt niet. Niet in het succes, niet in de Fame & Fortune, niet in de materiële rijkdom, niet in de volgers, de likes en de shares, het ligt daar niet. Dat is allemaal vluchtig. Dat geeft je even een high, maar even later is het alweer verdwenen. Het is niet houdbaar. Dan kan ook niet, want het komt van buitenaf. Maar als het van binnenuit komt is het dikke vette vervulling! Het staat los van wat je ermee verdient en wat je ervoor terugkrijgt. Wat je ervoor krijgt is zoveel groter en grootster.

En als je gaat kijken naar de échte purpose van de wet van aantrekking, dan heeft het ook niets met dat alles te maken.
De echte purpose is namelijk:

TO EMPOWER US, TO EMPOWER OTHERS.

En dát maakt van ons allemaal een teacher. Each one teach one.

Jij leert werken met de wet voor JOU. voor JOUW EMPOWERMENT en vervolgens geef je het door aan EEN ANDER. Eén ander is genoeg! Dan is het al voor de highest good of all en niet voor zelfverrijking alleen.

Daarom alleen al vond ik het zo cool dat Charlotte mijn 5 Millimeter Movement had gebruikt als inspiratie voor die avond! Ze heeft er een prachtig filmpje van laten maken. Ik heb ‘m even voor je op Vimeo gezet zodat je ‘m HIER kunt zien.

Ik heb de 5 millimeter movement al jaren geleden in het leven geroepen. Het is geïnspireerd op een filmpje dat ik had gezien waarbij achter een dominosteentje van 5 mm steeds een domininosteentje werd gezet dat anderhalf keer groter was. In het filmpje laat hij het zien met dertien stenen waarbij de dertiende steen al ruim een meter hoog is en 100 pond zwaar. Hij zet de eerste 5 mm met een pincet in actie en even later hoor je de laatste met een luide plof neervallen. Hij zei dat als je het doorrekent je met 29 stenen de Empire Statebuilding om zou krijgen. Dat sparkte letterlijk mijn imagination want ik ging kijken wat ongeveer 5 millimeter groot was. Een lucifer kopje! You can’t start a fire without a spark. Ik ben dingen gaan tekenen die steeds ongeveer anderhalf keer groter waren, tot ik bij de Empire State building was. Ik realiseerde me dat wij altijd maar denken dat we (in ons eentje) die Empire State Building moeten zien om te krijgen om impact te maken, maar je hoeft alleen die eerste 5 millimeter te doen! Ik had allerlei plannen voor de 5 Millimeter Movement en die zitten ook allemaal nog in mijn BookBox, voor ooit, maar voor nu was daar ineens een perfect moment voor de 5 millimeter movement in het onderwijs! Om leerkrachten te inspireren en te laten zien dat je met kleine dingen in je eigen klas écht al veel verschil maakt, dat je de kettingreactie in werking hebt gezet en dat de Empire State Building (uiteindelijk) om zal gaan!

En als jij dan jouw 5 millimeter doet met wat JOUW HART je ingeeft, waar JOUW INNER GUIDANCE je toe leidt, dan doen we allemaal waar we hiervoor zijn, dan kunnen we met zoveel minder doen, zoveel meer bereiken! Het is ons EGO die maar steeds in haar of zijn eentje die hele EMPIRE STATE BUILDING om wil krijgen. Kijk eens wat ik kan..!! Maar ten eerste geloven we vaak niet dat we daar goed genoeg voor zijn, waardoor je ‘m dus ook maar steeds niet omkrijgt, en ten tweede mis je een enorme kans om een lopend vuurtje te verspreiden met je PURPOSE!

En mocht je mij willen helpen met mijn 5 Millimeter Movement voor het onderwijs dan zou het natuurlijk geweldig zijn als je het vuurtje voor mijn Masterclass Manifesteren in de klas wilt helpen verspreiden!

Volgende week woensdag van 15.00 tot 17.00 uur dus.

Nou, ik ga me klaarmaken om naar Rotterdam te gaan, waar ik eerst lekker ga lunchen, wandelen en blijkletsen met mijn lieve vriendin Willemijn Welten en om daarna thee te drinken met Tiktok ster Lorenzo Dinatelle die vanavond met me mee gaat naar de Brain Balance jongerenavond bij Charlotte. Waarvoor jongeren zich gratis aan konden melden voor een inspiratie-avond, speciaal voor hen. Want wát een challenges hebben jongeren momenteel voor hun Mental Health. En zo zetten we daar ook weer belangeloos, maar van groot belang de 5 Millimeter Movement in gang!

Alle liefs

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt